Yurtdışından aldığım telefonun kaydını yaptırmadım. Şu an arama yapınca "ağda kayıtlı değil" deyip arama yapmıyor, sms göndermiyor ama kapandı diye sms gelmedi bana. Kapandı mı yoksa ayarlarda mı sorun vardır?
Cevabın nedir?
Kapandı diye sms gelmezki zaten hat değil telefon kapanıyor açtırman gerekiyor kullanabilmek için
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde SMS geliyordu ama ayın 6'sında kapanacak diye geliyordu dün kapanması normal mi ve WhatsApp'ı kullanabiliyorum internete de girebiliyorum bunların da gitmesi gerekmez miydi
Soran+1 yılEvet wifi ile kullanıyorum. Ya başta yaptıracaktım da 4 ay süresi olmasına rağmen Benimki 10 aydır kapanmadı Ben de madem kapanmıyor böyle kullanayım dedim :)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılVay hur çocuğu senin gibiler yüzünden ticaret batıyor adam gibi vergisini ödeseydin sınırda
05 Yorumla
Soran+1 yılTekrar actirilmaz mi vergisini odesem
- +1 yıl
Açtırılır
- +1 yıl
150 TL
Soran+1 yılIyi o zaman ama kapandigina emin olamiyorum kapatildi diye sms gelmez miydi
- +1 yıl
Onu bilmiyorum internetten araştır
e devletten kontrol et , kapanma sirasinda sms geldiyse gorememen normal 😃
1148 Yorumla
Soran+1 yılKapandiktan sonra once kapandi diye mesaj gelmez mi aniden mi kapatiyorlar
Soran+1 yılÖncesinde SMS geliyordu şu kadar süre sonra kapanacak diye ama ayın 6'sı diyordu Eğer kapanmayıp ayarlarda sorun varsa boşuna yaptırtmayayım diyorum
Soran+1 yıl😂😂 öyle de süresi 4 ay olmasına rağmen Ben 10 aydır kullanıyordum kapanmadı E madem kapanmıyor niye kayıt yaptırayım ki diye düşündüm
Soran+1 yılHep onlar mı bizi sömürecek biraz da ben sömüreyim dedim ama buraya kadarmış sanırım😂
Soran+1 yılNe diyorsun Şimdi kapandı mı yani eğer kapanmadı ise yaptırmayacağım da 😂😂
Soran+1 yılHayır olamaz kabullenmek istemiyorum 😂 niye telefonunuz kapandı diye mesaj göndermediler😬
Soran+1 yılE yani fena olmazdı aslında 😂 Bir de bu kayıt için süresi var mı İstediğim zaman yaptırabilir miyim
Soran+1 yılTamam da ben o 120 gün içinde yaptırmadım ve kapandı kapandıktan sonra bir süresi var mı
Soran+1 yıl😂😂😂 cimrilikle ne alaka ya birisi kapandıktan sonra açtırılmaz diyor ondan korktum
Soran+1 yılAy evet ya o da var! ya hiç açılmazsa buna 150 vereceğime yenisine kaç para vericem 😮Ben cimri değilim tutumluyum😂
Soran+1 yılPasaport var zaten:) Neyse yarın yaptırırım inşallah açılır dua et 😔
Soran+1 yılYaptırmaya gittim yurda giriş tarihi en erken 1 ocak 2018 olmalı dedi. Nedir bu
Soran+1 yılBayiye gitmedim zaten. E devletten yapıyorum ama yurda giris 1 ocak 2018 olmalı diyor nedir bu anlamadim benim yurda girisim mi
Soran+1 yılTekrar mi gidip gelmeliyim
Soran+1 yılNe diyorsun Allah askina. Nasil gecmis
Soran+1 yılNeden baska bulayim ki yurtdisina gider gelirim 120 gün gecmez 😀 hay benim sansimaaa ne kadar oldu ücret?
Soran+1 yıl175 ise iyi. Bir yerde 600 olcak diye okudum doğru mudur
Soran+1 yılKabul oldu mu peki benim şansıma olursa hiç şaşırmam
Soran+1 yılAyy pazartesine kadar çıkmasa bari yaa harbi bu 2018 cok uğursuz geldi girdiğimizden beri kara bulutlar dolaşıyor tepemde. Ne zamanın haberi bu peki şu an gündemde mi
Soran+1 yılNe cimrisi ya asgari ücreti 1600 yaptılar diye her şeye 2 kat zam koymuşlar 1 elle verip 2 elle geri alıyorlar 😀 tele o kadar para verdim birde üstüne 600 mı vericem 🤕
Soran+1 yılSenelerdir 600 degil ki bir anda 150 den 600e çıkartılır mı yaa. 600 ü duyunca başım ağrıdı evet 😂
Soran+1 yılNee çıktı mı 600e 😮 bu arada senin de başını ağrıttım kusura bakma 😂
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
Bu kadar ilgilensem... den sonrasını okuyamadım?
Soran+1 yılPeki öyle olsun 😂
Bak p. tesi günü tekrar denicem dua et bu defa olsun yoksa başını şişirmeye devam ederim 🤓
Soran+1 yılNe yapayım içime ata ata pat diye patlicam vallaa 🙄
Soran+1 yılIşte atmamak için sana yazıyorum 😀 şurda kaç gündür telefonsuzum haberin var mı senin. Allahtan internet var da idare ediyorum
Soran+1 yılŞuna bak ya nispet eder gibi 😂 benim de elimde s7 edge var ama tablet niyetine kullanıyorum 😪
Soran+1 yılGüzel olsa ne olacak şu an iletişime kapalı son 2 gün bol bol dua et bak Pazartesi bu iş hallolsun
Soran+1 yılBeğenmez olur muyum ya sadece başını fazla ağrıtmak istemiyorum :))
Soran+1 yılSenden önemli mi diyorsun yani 😜
Soran+1 yılAy sağ ol ya eksik olma 😂😂
Soran+1 yılGelelim konuya 😀 şimdi yurda giriş en erken tarih 1 ocak 2018 diyor ya. Pasaport sahibi bu tarihten sonra yurda girmeli mi demek istiyor 😀
Soran+1 yılAma imei kayıt sorgulamada 1 ocak gösteriyor ve 1 ocaktan önce girdiğim için kabul etmedi kaydı 😀
Soran+1 yılbir gidip gelsem hallolur mu 😀 torbadan 600 tl çıkmadan bu işi halletmeliyim
Soran+1 yılHahaha öyle mi dediydim yaa 🤔 pasaport var dedimdi, sen de bir koşu gidip geliver dememiş miydin öyle hatırlıyorum sanki 😂 neyse artık pasaport var da kendi üstüme almam daha güvenli tabi 600 tl çıkmadan halletmem lazım işim acil
Soran+1 yılŞu an mutfağa bile gitmeye üşeniyorum ya ne yurtdışısı 😏 başıma ne geliyorsa var ya hep ertelemekten geliyor. Bana dediler kapanmadan yaptır, ben nasılsa kapanmıyor diye yapmadım. Simdi bir haftadır telefonsuz takılıyorum 🙂
Soran+1 yılYaaa ben şu an şokkkk. Telefon çalışmaya başladı baktım bir sms geldi tel kapalıyken arayan kişiler falan diye. Dedim buna nasıl sms gelir ki arama yaptım baktım arıyor mesaj yolluyorum gidiyor. Şu an şoktayım nasıl düzeldi bu daha kayıt yaptırmadım 😳
Soran+1 yılNasıl ama ya 1 haftadır neden şebeke yoktu öyleyse. Servis yok diyordu arama sms hiçbir sey yoktu sadece wi-fi bağlantısı vardı. Acaba gözümü mü korkuttular kayıt yaptır diye 😀
Soran+1 yılŞimdi açılınca yine vazgeçtim gibi yaptırmasam mi acaba 😀
Soran+1 yılAma açıldı 😀 böyle kullanabiliyorsam niye boşuna para ödeyeyim 😤
Soran+1 yılAma bu tel nasıl açıldı onu merak ediyorum bir fikrin yok mu 🤔
Soran+1 yılO derece şanslı mıyım ki 😀 neyse ne olur ne olmaz ben yine de en kısa zamanda kaydı yaptırayım
Soran+1 yılHahaha 😂😂😂 yorumlar 100ü bulmadan bırakmam seni
Soran+1 yılO ne anlamadim 😀😀
Soran+1 yılTamam tamam. Senin burcun ne? Yanlış anlama çok boşvermissin ondan merak ettim oğlak olmadığın kesin
Soran+1 yılBelli 😂😂
Soran+1 yılBugün de mesaj geldi 120 gün içinde kayıt yaptırmazdan kapanıcak diye :) ne yaptı bunlar süreyi başa mı sardılar yeniden
Soran+1 yılValla bilmiyorum üstümden oyunlar oynanıyor ama şu anlık kazanan ben oldum gibi 😀 baksana hem hiçbir şey yapmadan hattım açıldı, hem de ekstra 120 gün daha süre verildi 🙂
Soran+1 yılAşk olsun 4 ay boyunca yazmayayım mı yani 😔 neyse hadi iyisin yorumlar 100e geldi zaten rahat bırakıyorum seni 🤗
Soran+1 yılAlgıda sen de geriden geliyorsun. Ben yorumlar 100 oluyor derken diğer yorumları demedim zaten senle olan yazışmamızı dedim 🙂 daha önce söylemiştim ya 100 olunca bırakırım o bakımdan yani
Soran+1 yılHayır da çok yazışınca kafanı da şişirince bari 100'e tamamlayayım dedim 😔
Soran+1 yılKızdın mı şimdi sen bana 😔
Soran+1 yılEvett🙄
Soran+1 yılIyi tamam 🙄
Soran+1 yılYardımların için çok teşekkür ederim 119 gün sonra görüşürüz kısmetse 🙂
Soran+1 yıl😂 yok ya o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum. Ya bunlar niye bana yeniden 120 gün süre verdi ki 😀
Soran+1 yılAman yok hiç ellemeyeyim ben memnunum bu durumdan 😂 ama yani işimi bilsem de ona göre yaptırsam bende. Aç kapa dalgaya aldılar beni iyice 🙃
Soran+1 yılÖyle mi yapayım diyorsun 🙂 ama ya o sırada kayıt harcı 600 tl'ye çıkarsa ve kapanırsa ne yapacağım 🙃
Soran+1 yıl😂😂 119 gün kullanayım baktım msjla sürekli rahatsız ediyorlar yaptırıp kurtulayım en iyisi
Soran+1 yılAhh keşkee 😂 bu yurdumuzda çok sıkboğaz ediyor beni canım. Insan az hürmet gösterir. 30 günde bir mesaj gönderilmez ki kayıtta kayıt diyee. En son ya kaydettir ya defol Türkiye'den diyecekler o olacak yani🙄
Soran+1 yılBazen polis gördüğümde kaçak tel kullanıyor diye beni mi arıyorlar acaba diyorum 😂
Soran+1 yıl🙈🙈🙈 diğer fazladan aldıkları vergilere saysınlar. Hem bende suç yok ki, daha önce yaptırıcaktım kapatmadılar, kapattıklarında da pasaportumu kabul etmeyip kendileri açtılar ben ne yapayım :)
Soran+1 yılAynen öyle 😌😌
Soran+1 yılŞimdi kayıt yaptırma öyle takıl git mi diyorsun yani 🙂
Soran+1 yılVayy ters köşe oldum 🙈
Soran+1 yılÇok fenasın ya 😂 peki senin tavsiyen nedir
Soran+1 yılAma kapanmazsa bosuna kaydettirmis olucam o paraya bir elbise alırım daha iyi 😂
Soran+1 yılHayır etmem çok teşekkür ederim düşünmen yeter vermiş kadar oldun 😂😂
Soran+1 yılOlsun her zaman eylemler değil, niyetler de önemlidir :) senin vermek istemen bile makbûle geçti saol 😂
Soran+1 yılBen tesekkur ederim 😀😀
Soran+1 yılAy tesekkur ederim eksik olma 😂
Soran+1 yılAmiiinn 😈
Soran+1 yılRicaa 😇
Soran+1 yılTisikkirlir 😈😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGangi pasaportla yurt dışına gittiysen götür pasaport üstüne kaydını yaptır
10 Yorumla
+1 yılKayıt yaptırırsan açılır
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç güne açılır ve kapandigini nasil anlicam kapanirken sms gelmez miydi kapaniyor diye
- +1 yıl
Sor söylerler para öderken
+1 yılAyarlarda sorun vardır
122 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacağım ayarlar mı yoksa kapatıldı mı diye
- +1 yıl
Valla ne desem yalan bir tane telefoncu bulman lazım
Soran+1 yılBu konuda bilgin yok sanırım
- +1 yıl
Yani kapanmadan değil onu biliyorum ama arama ayarlarından anlamıyorum
Soran+1 yılKapanmadığını nerden anladın peki bana uyarı mesajları geliyordu 6'sında kapanacak diye Şimdi internete girme haricinde başka bir şey yapamıyorum Yani arayamıyorum SMS gönderemiyorum
- +1 yıl
mesaj gelmedi demiştin onun için öyle dedim mesaj geldiyse kapanmıştır onu telefoncuya götürmekten başka çaren yok
Soran+1 yılMesaj geldi ama kapandıktan sonra kapandığına dair mesaj gelmedi ondan bahsediyorum ondan önce geliyordu orada da ayın 6'sında kapanacak diyordu 1'inde kapanması normal mi
- +1 yıl
Normal zaten kapandı diye mesaj gelmez bir anda kapanır ama ona telefoncular numara yükleyip açabiliyorlar tabi iphone değilse ona yüklenmiyor bildiğim kadarıyla
Soran+1 yılNe bileyim telefonunuz kapanmıştır diye bir mesaj bekliyordum. Telefoncu değil de IMEI kaydını yaptırmayı düşünüyorum vergisini ödeyerek
- +1 yıl
Oda olur ama nasıl yapılır bilmiyorum yanlız onun için pasaport istiyorlar bildiğim kadarıyla
Soran+1 yılEvet pasaport falan gerekli Onlar var zaten
- +1 yıl
O zaman sorun yok ama umarım zaman aralığı yoktur kayıt için
Soran+1 yılNasıl yani açtırılmaz mı :O
- +1 yıl
Yani pasaporta işleteceksin ve vergisini vereceksin ama bunun belli bir süresi var diye biliyorum ve seninki kapanmış belki yapılmaz
Soran+1 yılKapandıktan sonra da yaptırıp açtırılabiliyor diye duymuştum ben ama
- +1 yıl
Tam net bilgim yok inşallah öyledir yoksa işin zor
Soran+1 yılUmarım gerçekten net Bilgin yoktur Ve sen yanılıyorsundur yoksa gerçekten işim çok zor
- +1 yıl
Umarım ben yanlış biliyordum ama biran önce halletmeye çalış
Soran+1 yılÇalışacağım dua et açılsın
- +1 yıl
Tamam dua ederim görüşürüz istersen takip et haberleşiriz 😊
Soran+1 yılGörüşürüz teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Önemli değil kendine ve telefonuna iyi bak görüşmek üzere
+1 yılTelefonun kapanmadi sadece imeili gitmis telefoncuya git imeil attir 20 ile 50 tl arasi bisey
00 YorumlaKapandı ime numarasını değiştireceksin
10 Yorumla
+1 yılYaptırsaydin kaydını umarım kapanmıştır
05 Yorumla
Soran+1 yılKapaninca actirilmiyo mu
- +1 yıl
Telefon tamiri yapan yerlere sor sorunu çözer onlar markasına göre yüksek miktar da alabilirler
Soran+1 yılYok ya vergisini ödeyip kaydini yaptiricam da su an kapandigina emin olamiyorum kapanirken sms gelmez miydi kapandi diye
- +1 yıl
Bilmiyorum hemen kaydını yaptır kapanmamis olsa bile
Soran+1 yılKapandi galiba ya sms gonderemiyorum arayamiyorum arayanlarda ulasamiyor ama wifi ile internete girebiliyorum whatsapp kullanabiliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım