Tam olarak gece değil ama saat 6:30 gibi falan şimşek öyle bir Çaktı ki evde herkes uyandı e dolayısıyla aklımıza telefonları şarjdan çıkarmak geldi çıkardık kesin yıldırım düştü dedi zaten annem sonra sabah 7:30 gibi kalktım modem yoktu herhalde elektrik yok dedim sonra tekrar yattım. Sonra 8de kalktım ketılda kahve ısıtıp içtim. Elektirik vardı bilgisayara baktım bizim WiFi yok diğerleri var sadece. bir bizimkisi yok modemde ise 1. Işık yanıp sönüyor onun yanındaki çok az yanıyor diğerleri hiç yanmıyor görseldeki işte benim çekimim napıcam ya evde annem babamda yok? 😣☹️😣☹️
İnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı.
Kullanım kılavuzuna bak bir yanan ne ışığıymış birde bütün kabloları sök tak yeniden çalıştırmayı dene kutudan falan gitti dicem apartmanda sadece sizinki gittiyse saçma olur türktelekomu ara birini göndersinler diyecem de yoldan birini tutup çevirsen daha mantıklı olur
Müsteri temsilcisine baglanıp internetim durduk yere gitti ısıkları yanmıyor diyeceksin oda sana kutunun üstünde yazan bir kaç sey sorucak ayarlarını yapıyorlar öyle
En İyi Cevaplar