Kadınların çok detaycı olduğunu biliyoruz ama erkeklerinde sevdiği kız olduğu zaman onu elde etmek pahasına efsane bir çaba içine de giriyor. Peki hangisi daha profesyonel bu konuda? Açıklamasını da ekleyiniz 😊
Hakkimda stalk yapamayıp en sonunda arayan kız tanıyorum şahsen stalk yaptığımda elime su dökemez ama bunu kendimde bir marifet olarak görmüyorum erkekler bu konuda etkisiz kadinlar kendi aralarında ise oldukca çaba sarf ediyor birden cok fikir olunca da alternatif arayış oldukca fazla oluyor.. genelde stalk iyi yapanlar kızlardır çünkü küçükten gelen bir baskı var o kız baskidan kurtulmak icin yalan söyleme sanatı geliştirir bir savunma mekanizması böyle böyle buyuyen kız bir konu kisi hakkinda stalka gerek duyunca cok kolayca bulabiliyor sonucu ama erkekde oyle birsey cok azdır sahsen bir kız baskısı ile büyüdüğüm icin o baskidan kurtulmak icin yapmadihim kurnazlık yoktur ve hepsinde basarili olmusumdur bu nedenle neyin ne halt oldugunu bildigim icin kızlar tarafindan stalka maruz kalmiyorum ve evet kizlar profesyonel bende onlarin erkek versiyonlarindanim :)
Türk kadınları resmi Silvester Stalklone bayisi gibiler.
media.tumblr.com/.../...line_mt1anwXVBA1qz4rgp.gif
Silvester Stalklone nedir ya 😂🤣😂
Zamanında birinden engellenirsem diye 32 feykten takip ettim arkadaşının ismine instagram açip konuşmuşluğum bile var kim daha iyi stalk yapar tartişmayalim kaç kizi takip ediyor kaç kiz onu takip ediyor bunlarin arasinda akraba çirkin olanlar ve onun sevmedigi ozelliği taşiyanlar tek tek ayirmiştim adresine soy ağacina kadar çikartabilirim.
Wowww helal be sonunda noldu peki?
owwww boşuna stalklamışsın desene
Peki uzun süreli oldu mu, stalkladığına değdi mi yoksa hayal kırıklığı mıydı sonu?
hadi ya :S O zaman birini çok stalklamamak mı gerek acaba? Stalkladıktan sonra daha da gözümüzde büyütüyoruz çünkü o kişiyi :S
Stalk bilgi boyutunu geçiyo takıntı haline geliyo eskiden sadece kaç kız takip etmiş diye bakiyoduk akrabalarini bulup ordan fotoğraflarini felan aliyorduk ama artik farkettiysen ornek veriyim 300 kiz takip ediyo 57 si sarışın 120 esmer 38i kapalı esmer seviyor demekki diyip o kizlara tek tek ayirip yazmak acayip bir takintili saplantili aşik durumuna duşuyorsun ve hirslandikca elde etmek istiyosun aynen oyle abartmamak lazim 😂
ohaaa bunu hiç düşünmemeiştim stalkladığı kızları kategoriye ayırıp genel beğenisini anlamak, iyiymiş 😂😂😂😂
ahaha ifşaların sonucu :P
Daha 2 ay öncesine kadar gözüm kapalı 'kızlar' derdim. Ama şimdi çok kesin söylüyorum ki erkekler. Ve kaç yıldır stalker'ım bu kadar iyi stalklanmamıştım. Cidden ürkütücü oluyormuş. Tövbe ettim.
ahahhaa başına geince anlıyorsun değil mi :D
Evet cidden korkunç bir şeymiş 😅 Tüm kızları tövbe etmeye çağırıyorum aziz mü'min stalkerler!
ahahah 😂😂😂😂😂
Cevap
100Cevap
Valla bence kadinlar. Erkek dogustan merak gudusu eksik bir canli duz mantik. Sevse de ilgilendigi basit bir kac seye bakar gecer. Ama kadinlar oyle miyiz efenim? Asla :D
Ama kadinlar oyle miyiz efenim? Asla :D
Kesinlikle katılıyorum efenim :D
Biz kadınlar asker gibiyiz
https://www.tenor.co/wTok.gif
ahaha 😂😂😂😂😂
aynen 👍
Onüzden kimse bizim gibi istatiskci olamaz.
Kadınlar, çünkü boş beleş şeylere harcayacak daha çok zamanımızın olduğunu düşünüyoruz.
Ben de bazen yapıyorum, böyle aman bununla mı uğraşayım derken olay bir şekilde ilgilendiğim kişinin dayısının düğününde kız tarafinın köyünden gelen komşularının İstanbul'da okuyan kızının Instagram sayfasını hatim etmemle sonlanıyor.
Hayat bazen insanı, Arif'in Manchester'a attığı golü ararken Songül Karlı'nın memelerine götürüyor.
Valla ben elde etmek için stalkın dibine hiç vurmadım. Platonik ilişki durumlarında stalk yapmışlığım oldu. Ama elde etmek için hiç... Çünkü stalk aşık olduğun da yapılan gizemli bir şeydir :D Platonikte gizemlidir ama elde etmek gizemliliği elinizden alacaktır...
Seven herkes yapar ama illa birini secmek gerekiyorsa kadinlar.. ben hoslandigim cocugun fake hesabını bile bulmuştum..😄 bu soru bir geçmişe götürdü beni😏 başka kimse icin yapar miydim o kadar araştırmayı... yapmazdım heralde..
Bence kadınlar elde etmek istediği zaman çok çabalar evet doğruda çabalayıp ta elde edemediği konularda oluyor neymiş boşa çaba boşa zaman en iyi çabayı kendimize harcamalıymışız bence elde edenler de ettikleriyle kalsınlar bence
Tabii ki de kadinlar kendimden biliyorum biz cok profesyoneliz o konuda yasasin #kadingucu #stalkgucu
Kadınlar tabiki de araştırırlar belli etmezler ruhun bile duymaz sonra sebepsiz yere ayrılırlar ama sebepsiz değildir bir kadın sebepsiz yere ayrılıyorsa bir suçunu yakalamıştır durdum yere kimse ayrılmaz
Soru mu bu😱. Kadınlar tabiki. Nerde, ne yapmış, kiminle gitmiş, ne paylaşmış, en son ne zaman çevrim içi olmuş😂😂. O yüzden tatışmaya kapalı bir konu bence.
Tabiki erkekler profesyonel çünkü kırk takla atıyorlar kıza kendine beğendirmek için ama kızların bu konuda hiçbir yapmalarına gerek yok biraz çekicilik ve dişilikleri ile bu işi hallediyorlar
Böyle diyen çıkmıyor maalesef 🙈
Kadınlar bu konuda usain boltu bile geride bırakırlar çok hızlılar :D
kadınlar bu konuda daha uzmandır ben kadının geçmişiyle hiç uğraşmam kimle evlenmiş kiminle sevgiliymiş yaşam tarzlarımız birse bana hissettirdikleri ama kadınlar koca bir dosya bilgi kaydeder
Erkekler daha usta. Eğer erkek kız tavlama daki kullandığı aklını ve mantığını batmakda olan bir fabrika için kullansaymış fabrikayı batmakdan kurtarır ve çok ünlü bir fabrika haline getirirmiş.
Erkek stalklamak isteyince her kadindan iyi stalklar ama genelinde kadinlar daha fazla stalkladigi icin kadin deniliyor bence erkek daha iyi stalklar o da umursarsa
Tabiki kadınlar en son sevdiğim çocuğun palyaço kostümlü küçüklük fotorafını ve bebeklik fotorafını buldum
Benle yarışır gibisin 😂🤣😂
Sosyal medyadan insanı nasıl anlayabilirsiniz ki orda yaratılmış pembe bir hayat var sadece 😎 herşey dört dörtlük gibi gösterilmeye çalışılan bir yer
Benim yiğenimin bu konuda arkadaşlarıyla arasında organize çete kurduğunu bildiğim için kızlar diyorum..
:D :D :D
Araştırmalara göre sosyal medyada en çok zaman geçiren kadınlar. O yüzden otomatikman bu işlerle de uğraşan kısım vardır desek yanlış olmaz. Ama bence erkekler bunun cevabı.
Vayy ilk erkek cevabı gözlerim yaşardı 😂🤣😂
yani çabamızı tescilleyen ilk bayan olarak türk kadınlar tarihine ismini altın harflerle yazdırmış bulunuyorsun şu an
Ahaha yiğidi öldür hakkıni yeme demişler ne de olsa 😉 Ama bu herkes icin geçerli değil tabiki 🤗
Ahaha abartmayalım 😅
Kessinlikle kadınlar 😊Çünkü erkeklerin beyni düz mantık çalışırken kadınların daha çok entrika efendime söyliyim alttan alta bir düzen o yüzden heryerden herşey bulabilirler
Eli boş insanlar daha iyi stalklıyorlar, cinsiyetten bağımsız olarak :)
Vayy hoşgeldiniz efendim :D Eli boştan kasıt?
Heee anladım ama pek zannetmiyorum stalka her zaman vakit vardır bence 😂🤣😂
Her türlü 😉😄
Ahaha yok ya maalesef 😔
Kardeşlerim kadın deyip geçmeyin. Kadınlar bizi öyle bir stalklar ki cia bile o kadar hizli davranamaz hahahaha
Ahaha bu çok iyiymiş 👌👏👏😂🤣😂🤣
Öyle ama ;)
Kim bilgisayar ve internet kullanmak konusunda daha bilgili ise o.
En iyi stalkerlar istihbarat örgütlerinden çıkar.
Stalkı sadece kadınlar yapar derler ama öyle erkek arkadaşlarım var ki yakında FBI'a bile alınabilirler 😄
sevgi varsa arada ülkemizde ki açıklaması kıskançlık ,,, yoksa hiç birşey sadece pisikolojik can sıkıntısı takip araştırma vs :) bence tabi
Tabikide kadınlar daha iyi stalklar kadınlar ince detay odur stalkladigi kişinin soy ağacını bile çıkarır 😂
Erkekler; ''Stalk nedir lo?''
Umarım anlamışsındır. jdfhdhd
😂🤣😂
İlişkim varsa stalklarım
Yok eğer bitmeşse bakmam dahi
ilişkide olma halindeyken staklamak 😦 Bu ilginç geldi bana.
Birşeyim olmayan adamı merak etmem ben
Önce tanıyayım araştırayımda ucuz şeyler.
İnsanlar yıllarca yan yana iki yabancıyken bir ekrandan tanımaya çalışmamalı , saçma yani
Dediklerinde haklılık payı var ama tanımayıp dikkatini çeken birini de merak ettiğin için stalklamak oluyor ister istemez. Hoşlandığının birinin hiç mi adını inte yazıp bakmadın?
Tanışırsak ekleşiriz zaten
Soğuk kanlıyım ben bu konularda
en güzeli aslında ya 👌
E tabiki
Şimdi maziyi deşsem canımı sıkacak neler bulurum neler
Ama ne gerek var
Gidenin defteri dürülmeli
O kudursun dursun😉
👊👌👏
kadın isterse olur... Erkek isterse alır... nokta :)
Erkekler bu konuda daha sağlamdır nerden ne yapacığını çok iyi bilir nerelerden hangi kişileri buldum aklınız almaz.
Erkekler belli etmezler😊kadınlar bir yerde açığa vurur😂😂
Kadınlar
media.tenor.co/.../tenor.gif
Anasını ağlatırız. Stalk konusunda karşımızda durmayın :)
Yanılıyor olabilirsin bence 😊
Bende böyle bir cevap beklerdim ama geneli okuduğunda maalesef ki kadınların çok daha fazla uğraştığı yine görülüyor 😣
Ahaha kişiliklere goredir zaten bunun cevabı heralde ☺
Yakın erkek arkadaşlarımı bile stalkluyorum. Benim sevmediklerimi takip edenler oluyor hani ne haddine yani ama genel olarak stalk=ben.
Kadınlar daha fazla uğraşıyor şekilden şekile giriyor
Tabikide kadinlar. Sahsen ben mastr yapiyorum bu alanda
Kadınlar daha iyi stalklar ama belli etmezler
Erkekler stalklarken illa bir ayılık yaparlar :D
Stalk benim işim ilginç bir şekilde çok iyi stalk yapıyorum
Erkeklerde stalklar ama kadınlar çok iyi stalklar 😂
Erkekler : Niyesini açıklayayım. Bir arkadaşım ( erkek ) sahte hesap açmış her yazdığını aklına kazımış. Üzerine çevresinde de sormuş soruşturmuş. Kısın eskileriyle , arkadaşlarıyla konuşmuş
Tartışmasız kadınlar. Öyle bir takip ederler ki MİT bile öyle takip edemez :D
Kesinlikle kadinlar😂 cunku kadinlar ince dusunur, erkekler daha yuzeysel😊
Tabi kızlar gbt ye kadar üşenmeden araştırıyorlar 😂
Kadınlar daha detaycı düşünen varlıklar olduğu için erkekler bu konuda kadınların eline su dökemez.
Uzun zamandır stalk yapmıyorum. Stalk yapacak kadar onemsedigim biri olmadığından olabilir 😯😉😄
Önemsenmek önemli şey tabi
😂😂😂
Takıntılı olan manyarlar stalklar tabiki :) bende de birazcık manyaklik var gibi :)
Kadınlar ama stalk sacma seviyorsan git konuş klişesi işe yarar.
Bence kadınlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğü için kadınlar daha iyi stalklar
Kafınlar. Erkeklerin uğraştığını düşünmüyorum biri için.
erkekler yakalanmıyo ondan takip ettikleri belli olmaz yakalanaa da bir sürü abazadan biri sanarlar 😅
Bende de detay önemli... Birşeyin başından sonuna kadar herşeyi bilmek öğrenme var... Zaten sevmek vs konusunda erkek de detaylara takılır.
detaya takılır ama stalk işine derinine girer mi?
Kişilik farkları :D Bence de girilir zaten ya 🤣🤣
Onu bnu bilmem de stalklamanin çok gereksiz birşey olduğu kesin
kadınlar tabi kiii 😊 stalkladığımız kişinin ebesinin çocuğunu dahi bulabiliriz 😂😂
Ahaha çok yaratıcı bir cevaptı 👌😂🤣👌
Kadınlar tabiki, erkekler stalklayınca 1- 2yıl önce attığım fotoğrafı beğeniyorlar biraz dikkat edin ya :D
Daha çok erkek mi kadın mı yapar bilmiyorum ama ben yaptığım oldu olmuyor da lakin profesyonellik girerse işin içine kadın tabiki
Erkekler bence kadınların umurumda değil çünkü sıradakine bakar nasıl olsa kuyrukta birsürü erkek var
stalkladıgım kişinin ilk kullandığı telefon modelini bile biliyorum bence kim daha iyi tartışmayalım :)
Yok artık bu kadarıni duymadım 😱😱😱
Nasil ya?
anlada bu kadarını bulamazsın ki :S
buldun da noldu bari kavuşabildin mi?
helal be sana peki kıza itiraf ettin mi bunu?
Kadınlar hele de başak ve oğlak Burcu ise gbtsini bile çıkarır☺
Kadinlar daha iyi. çünki sevdiği erkeği başka kimseye kaptirmak asla istemezler
Kadınlar kesinlikle, bordo bereli gibi adeta. Bir butik hesabı açılırr😄
Haha bu da iyiymiş 👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar