Arkadaşlar, vodafoneden payguru diye sürekli bir mesaj alan varsa yorum atabilirmi?

Bana son üç dört gündür sürekli olarak SMS geliyor vodafone üzerinden ancak interneti kapatınca gelmiyor sanırım vallahi bıktım hattı değiştiricem. Müşteri hizmetlerini de defalarca aradım fakat yok yanı yaptık diyorlar yolluyorlar iki dakika sonra dalga geçer gibi smsler yağıyo. Smsleri kopyala yapıştır yapıyorum lütfen bu msjlardan sürekli alan varsa yorum atsın korkuyorum tek banamı neler oluyor diye. Yazıyorum;
5643 tek kullanımlık şifrenizi web sayfasındaki alana girerek Premiumjoy hizmeti icin servis aboneliğinizi bşlatabilirsiniz. Abonelik ucreti Haftalık vergiler dahil 14 TL olarak bakiyenizden düşülecektir. PAYGURU & 542 B003 ,,, Bu ve bitane daha var.
1848 tek kullanımlık şifrenizi web sayfasındaki alana girerek iGirlsTV servis aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Bu servis ile en heyecanlı videoları sınırsız izleyebilirsiniz. Abonelik ücreti aylık vergiler dahil 19.2 TL olarak bakiyenizden düşülecektir. Hattınızda şu an yeterli bakiye bulunmadığından servis ücreti hattınızda bakiye bulunduğunda tahsil edilecektir. Docomo MH:542 B003 3699 aracılığıyla geliyor bu mesajlarda.
Güncellemeler
+1 yıl
Mk kimse yazmıyo telaşlanıyorum?
Arkadaşlar, vodafoneden payguru diye sürekli bir mesaj alan varsa yorum atabilirmi?