Oyunu indirin demiyorum resimlerden de görünüyor zaten fikriniz nedir, sizce tutar mı bu uygulama. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Allah razı olsun.. uygulama tamamen bize aittir. Android studio da yazılmıştır. - Soru cevap - Doğru yanlış - Sesli soru - Tahmin soru - Resim soru - Boşluk doldurma - Karşılaştırma soru
Güncellemeler
+1 yıl
...
Arkadaşlar android bilgi yarışması uygulaması yaptık arkadaşlarla fikrinizi merak ettim?
Saolasın. Daha çok kendi çabalarımız üniversitede ne öğretiyorlar ki insan kendi çalışmalı bir şeyler yapmalı...1 senedir bunun üzerinde çalışıyoruz halen gelişim aşamasında ama şu anki bir çok şirket yazılımlarına kafa tutabilir cinsten oldu Allah'a şükür..
Yani üniversite pek bir şey katmiyor abimde yazılım vs ile uğraşıyor ama Kendi çabaları ile o yüzden sormak istedim , hazır kodlar gibi bir şeyler oluyormuş heralde onlar ıle basit oyunlar filan oluşturuyor.😊 sizin adınıza sevindim çünkü ülkemizde ne yazık bu sektörde ilerlemek zor yani bende böyle bir izlenim oluşturdu.
Ben pek anlamıyorum doğrudur 😊 . Oyunu play store de bulamadım hepsi bir arada ismi mi yoksa başka ismi var mı? Sadece resimler canlı olduğu için ona göre yorum yapmıştım indirmedim 😊.
evet üzerinde çalışıyoruz 1 senedir bununla uğraşıyoruz tamamen yerli yazılımıdır. her hangi bir şirkete felan yazdırmadık. hareketli ifadeler görseller eklenecek zamanla öğrendikçe :)
En İyi Cevaplar