Bak canim kardesim adi ustunde siber suç diyorsun bu suclar ayni hayatta olduğu gibi dusun ( SUC) sen suc islemen icin birincisi birisinin heaabindan kendine cikar elde edersen siber hirsizlik yaparsan birilerinin heaabina girerek dosya çalıp santaj yaparsan devlet sırlarını banka hesap larini bilgilerini alirsan gibi seyler yaparsan siber suca girer onun harici baska hesapla konuşabilirsiniz dalgaya da alabilirsin hu suc degildir ozaman herkes suclu olmali bir dolu fake hesap var
Bir diger konu su eger o polis arkadas devletin imkanini kullanarak kendi sahsina kullanirsa en büyük suc budur meslekten men bile edilir bunu bil savcılık oncelikle karar vermeli yani suc unsuru gormeli yoksa senin ip ne bakamaz bakarsada sen tek yapacagin benim boyle bilgim yok sikayetciyim diye bilirsin
Kisacasi hiç korkma birsey olursa bena yaz ben yardim ederim en sinir olduğum şey devlet imkanlarini kendi icin kullananlardir ve hic affetmem o zaman o sahis sosyal medyayi kullanmasin tehdit unsuru var aana karsi ve devlete karsi suc işliyor isterse cumhurbaskaninin korumasi olsun bunun affi yok
Sakin korkma biraey yapamaz228 Yorumla
Soran+1 yıltşkrlr abicim kötü bşy yapmdm sadece sevdm
Soran+1 yılama yukarda bilişim muhendisi arkdş bulunur diyo telefonuna kadar napcam ben :'(
Soran+1 yıltorpiille yapılırmı peki yani yakın tanıdığı savcı olan bazıları bulunur diyo ip adresinden öğrenir seni birde instragm hesaplarım açık kaldı bşy olrmu?
- +1 yıl
Bu isin torpili yok olamaz meslegi biter beni anla ben icindeyim zorla soylettin yapamaz çünkü suc isler anladinmi sen mahsumsun suclu degilsin bunu anla olamaz yani kim yaparsa ortaya cikar ve altinda kalirlar hayat lari biter çünkü bu sistem savcılık karari olamasi gerekiyor ki baksinlar cunku ozel yasama giriyor suçun varsa takip karari ile bakilir sakin korkma inan bana
Soran+1 yılinanıyorum size ama telefona wifiden bağlandım ip adresi bulmak kolay ordan bulamazmı? sizce kim oldğumu öğrenirlerse ararlarmı beni ya da gelirlermi?
- +1 yıl
Yaa inan cok korkutmus seni rahat ol lütfen hic birsey olmaz onuda yapamaz senin dediklerini yapsa suc islemia olur anladinmi o nedenle yapamaz yapamaz yapamaz
Sen rahat ol eve gelmesi bile savci karari gerektirir karareiz gelirse suctur haneye tecavüz sucu işler arti gorevi kotuye kullqnmadan hakkinda sorusturma acilir hic bir memur bunu kafasina gore yapamaz anladinmi
Korkma rahat ol ve rahatca uyu aklından çıkar yoksa psikolojin değişir beni dinle yeter
Soran+1 yılinşş öyle olr abiiimmm çok sağooolllll ya inş bulamaz ekran görüntüsü aldım yarın savcılığa şikayet edecem dedi o yüzden rahat olamyrum :'(
- +1 yıl
Birak etsin bakalim parami istedin heaap nosumi istedin bunlari yapmadigindan adim kadar eminim o seni korkutmus anladinmi suc yok ortada neyi sikayet edecek ben edecegine inanmiyorum sen uzak dur diye yapilan bir olay bu baska değil korkma verebiliyorsa versin seni saf bulmus korkutmus
Soran+1 yılben et dedim zaten olurda karşıma çıkarsa ben onu nasıl korkitiyim abi kalbim duruyodu nerdeyse onun yüzünden hiç knşcağımı sanmyom ama olurda olrsa içimde kalmasn ne biliyim ekrn görntüsü aldm dedi rahatsz ediyorsun bundan şikayet etcem dedi bide bikaç ayrı hesaptan yazıyodum ya beni engelleynce çk kızdı benden inş şikayet etmz biterim valla artık sevilmekte yaramıyo kmseye be abiiii... :'(
Soran+1 yılinş öyle olur şimdi o beni sürekli engellynce knşmama izin veröedği için bnde başka hesap açıp yazıyodum oda dediki bni kaç hesaptn rahatsz ettn oyüzden şikayyete buluncam ne deniliyo hukukta ona bilmiyomda
Zincirleme suç. Senin yaptığın sosyal medya ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanarak taciz suçu
bak abii bu arkdş böyle demiş şikayet edicek işte
Soran+1 yılabi en sonki yorumumu gördnmü arkdş ne dedi bilişim mühendisiyimiş
Soran+1 yılinş abiim öyle olur yksa biterim ölürüm ben rezillk düşünemyrm belki öğrenirde bana bşy demez o dha kötü rezillk :'(
Soran+1 yılneyi sorayım abicim anlmdm
Soran+1 yılbende bulunmak istemem ama bazıları bulnursn diyince bide çocuk cok kararlıydı görürsün dedi bana inş etmez şikaytyet araştırmazda
Soran+1 yılevet abii ya hala korkuyom ne berbat şeymiş aşk ne halllere düştüm :(
Soran+1 yıltatmış oldm tatmaz olaydım
Soran+1 yılbuarada sna çok tşkr ederm abicim inş hiçbişklde tahmin bile edemez beni :)
Soran+1 yılben henüz okdr olgunlkaşmadım abii ama böyle bir tecrğbeylede olgulaşmayı asla istemem :)
- +1 yıl
Hayat sana hep gulsun saf yürekleri allah korur dert etme sakin herseyi ger ser de bir iyilik guzellik dogar kendini bir sorun olduhunda birakma sakin ol ce dusun çözüm gelir mutlaka allah uzun sagliklik güzel bir omur versin sana deeiklerim sana hayatinda isik tutar
Korkma yilma ve uzulme aabretmeyi bil yaptığın hatalari bir daha yapma boyle yaşa kazanirsin
Soran+1 yılnasıl güzel yazmışsın allah razı olsun abim benim çok tşkr ederm amin inş gönlünüzden geçen ne varsa hayırklısıyla hespi gerçekleşsn inş allah sizi ve ailenizi kötü insanlardan korusun bzm sizin gibi ADAMlara lafta erkek olanlara değil adamlara ihtiyacmz var nasıl benm içimi rahtlatnz ya allahda sizi öyle rahatlatsn her zmn inş allaha emanetolun saygılaarr kıymetli abim bşiy olursa size yzrm ama inş olmaz burdasınz zaten bu nickizle yazarm size
En İyi Cevaplar
+1 yılO kişiye veya herhangi bir kişiye hakaret, küfür, tehdit, şantaj vs. yoksa mahkemeye veremez. Bu konuda az çok bilgim vardır, rahat ol. Sadece ona sevdiğini söylediysen ya da duygularını dile getirdiysen birşey yapamaz. Savcılar zaten olayın saçma olduğunu anlayınca karşı tarafı kendileri ikna ediyor. Bu herifede hesabını mesajlara kapat veya engelle der. CB gibi makamlar vs. bunlar uçuk seviyeler. Küçümsemek gibi söylemiyorum ama alt tarafı polissin, sanki devlet sırlarını yürütmüşler. Savcının dalga geçmesi ayrı konu, bunu meslektaşları öğrense ayrı alay konusu olur. Şahsen benim meslektaşım yapsa emniyette gıybetini yapar, gülerdik. %99,9 hiçbir şey olmayacak. Sadece adamı rahat bırak, boşver.
111 Yorumla
Soran+1 yılhesaplarım açık kaldı ama hepsi napcam?
- +1 yıl
Bir şey olmaz. O hesapları kullanma o zaman. Zaten fake hesaplarmış. Hem dediğim gibi üzerinde durma. Sen kendinden eminsen hiç takma. Öyle bir korkutmuşsun ki kendini avukat tutma, onun parasını bile düşünmüşsün yahu. =) Sıkma canını, hiçbir şey olmaz.
Soran+1 yılo korkuttu beni ya :D instargam hesapları hepsi açık kaldı ip adresinden bulablrmi peki programla filan? çok ermindi kendisi karşıma çıkarsa ararsa napiyim?
- +1 yıl
İP adresinden seni bulup karşına çıkarsa, seni telefonla ararsa ne olur biliyor musun? Bu açık bir şekilde taciz, tehdit suçlarına girer. İP adresinden adresini buldu diyelim (bunu yapan bir babayiğit duymadım ben), kendisine sert tepki gösterip peşini bırakmanı söylersin. Oradan ayrılır emniyete gidersin, şikayetçi olursun. Kamera kaydı filanda alırsın, şahısın seni tehdit, hakaret ettiğini söylersin. Karşı taraf bir taraflarınıda yırtsa taciz ve tehdit suçlarından mimlenir. Hadi adresini bulamadı telefonu buldu (İP adresinden telefon bulan varsa istihbaratta dolgun maaş ile çalışabilir, zira böyle yetenekli kişi piyasada yok) yine üslubuna göre tepki gösterirsin, emniyete gidersin. Telefon kayıtlarını incelerler, sağlam kanıtla yine tehdit, tacizden suçlu olur. Hiçbiri olmadı emniyete git, ''bu polis bir numaralı fetöcü'' dersin olur biter =D Son kısım hariç dediklerimi yaparsın. Tekrar diyorum hiçbir şey olmaz, olmaz yahu. Biraz sonra dizi filan başlayacak ayağını uzat, izle. =)
Soran+1 yılhesaplarım açık kaldı sorun olrmu peki?
Soran+1 yılinş seni göbeğnle sevcek birini bulursun :) çünkü ben onu o dağ gibi kocaman göbeğiyle sevmştim ama neyazıkki kıymetimi anlayamdı neyse değemezmiş zaten boşuna sevdim...
- +1 yıl
1,5 yıl önce göbeğim vardı ama 15 kilo verdim, göbek gitti diyebilirim. Teşekkür ederim. ^_^ İnş seni de şekerpareli değilde baklavalı kişiler sever. =) Gerçi önce insan olsun sonra adam olsun yeter. Neyse, kaçtım. Görüşürüz. ^_^
Soran+1 yılçok komilksin ya adam olsun yeter gerisii boş. hoşçakal :) ip adrwesinden bulmaz dimi diğerleri zaten zor onlarla uğraşmaz di, yosun bulsa bulsa ip adresiylemi bulur oda semt olrk tek kta fial nbulunmuyo dimi
- +1 yıl
Sadece İP adresinden bu herif PC başından senin adresini tespit ediyorsa, senin telefon numaranı buluyorsa, yaşadığın ilçeye, mahalleye, sokağa, apartmana, kapı numarasına kadar doğru bir şekilde öğrenebiliyor ve aileniz içinden kendisine sizin yazdığınızı vahiy inmiş gibi bilebiliyorsa bence beraber el ele tutuşup mahkemeye gidin. Size dava açsın, rahatlasın. Ondan sonra KS'ye gelin, arkadaşa madalya takalım, hediye olarak Donut verelim. Donut ne biliyor musun? Amerikan Polis ve istihbarat görevlilerin sevdiği çörek. Bence göbekli arkadaşta Amerikan polisi ve istihbaratında çalışıyor olabilir. Zira kendisi senin iç düşüncelerine göre bir CİA bir FBI gibi çalışıyor. Yahu Allah aşkına ne adresi ne mahkmes, adamı deli etme. :D Belki şu an senin platonik aşkın emniyet binası içinde veya önünde soğukta çay, kahvesini yudumlayıp ''bu ay kredi kartında çok mu açıldık acaba'' diye düşünüyordur. Hadi bakalım, yorma beni. Göbekli biri için göbeksiz birini yorma bu kadar =)
Soran+1 yılnasıl beni güldürdüysen allahta seni güldüğrsün :D
Soran+1 yılnikah dairesine gün almaya gitsek daha güzel olmazmı burdan yazarım size söz :D
sakin ol tamam mi kimse sana ulaşamaz sen kendi kimliğini koruduğun , adres vs vermediğini surece, isterse polis olsun.. sirf o istiyor diye de ugrasmazlar çünkü o araştırma islemleri geniş çaplı ve uzun sureli olabiliyor.. o yok seni bulurum yok sana ulasirim gibi laflar hep korku verme çabası.. ugrasacagini sanmıyorum ki sen konuşma stilini koruduysan ve tehdit almissan da eğer sucsuz ve gereksiz yere 3-5 yıl arası cezası var bunun.. avukat bağlar sana devlet parayı da sknti etme.. anlıyorum sen uğraşmak ve bu durumun büyümesini de istemiyorsun ama içini rahat tut hicbir şey yapmayacak o... bir şey olursa buradan mesaj at bana cevrem geniş bu konuda yardımci olmaya calisirim , gerekirse senin için de bilgi sahibi tanidiklarimdan bilgi edinirim ya da devreye sokariz 😘 üzme kendini tamam mi
128 Yorumla
Soran+1 yılyaaa sen nasıl bir meleksinn su serpttin yüreğimee canımmmmmm çok mutlu olrsn inşş hep :)
Soran+1 yılama ben korkuyla oturuyom dışarı çıkamıyom aynı şehirde olduğumuzu biliyor ve çevresi çok geniş adam çok sinirli mahveder beni çevrene sorarmsn benim için hesaplarımda açık kaldı bu yazdığım soruyu ve bunu ip adresinden bulablrmi mahallemi sokağı siteyi filan canımsın ltfen yksa rahat edemycem korkudan bayılcam şmdi yaa?* :'(((
Soran+1 yılkapatamadım hiçbirini çünkü instagram telefon numarası istedi bende girmedim öyle kaldırlar bişiy olurmu ya içim hiç rahat değil?
Soran+1 yılordamsn canım benm için araştrrmsn ltfen ya :(
- +1 yıl
Kusura bakma isim vardı... canım bak hic endişelenme sen hicbir şey yapmadin tamam mi.. o polis olabilir ve polis diye her istediğini yapamaz.. ki bir polis boyle şeylerle cidden uğraşmaz.. simdi şunu soracagim sana , sen sadece onunla instagram uzerinden mi konustunun.. ip adresini bulabilir kendi başına da , senin son kullanim loguna bakarak , bazı programlar var bunun için de zaten , ama bu yasal olarak suç.. zaten instagram da buna izin vermez , anayasalar gerecgince bu güvencesi var , izin vermesi için savcılığa dilekcede bulunulması gerekiyor ki savcılık onay verdiğinde ip adresi bulma, adres bulma gerçekleştirilir , o da siber suçlara ya da sanal suçlara devrediliyor o sekilde ip noya elden ele ulasabiliniyor ve mahkeme vs olması için zaten büyük bir olay olması gerek , mahkeme olayı olursa da zaten tüm bilgiler mahkemede gizli kalınıyor , 3. Şahısa ulastirilmiyor.. ama diyelim ki bu kişi kendi başına bazı programlarla ip adresini ve bu sayede de konumunu elde etti
Soran+1 yılsadece bikaç tane instagram hesaplarından konuştuım ve şu an hepsi açık. bulursa hangi bilgilerrimi öğreneblr canımmm?
Soran+1 yılinstagram telefon numarası istedi bende girmedim o yğzden açık kaldılar bazıları kullanıcı adlarını unuttum canımmm bşy olurmu
Soran+1 yılbide adam yarın karşıma çıkar ya da ararsa nasıl gözünü korkutablrm bn onun?
Soran+1 yılordmsn canımm çok sağol çokk tşkr ederm sanaaaa :)
Soran+1 yılinş öyle olur birileri dediki bulur seni ip adresndden katına kadar öğrenir mahvoldum ben napcam? :'(
Soran+1 yılyani bulsada bana sölemezmi diyosun canım ben bulursan bana mesaj at dedim :D
Soran+1 yılkestim ama hesaplar açık o yüzden krokuyom inş bşy olmaz bide şu var beni bulursa yakınında geçtiğim zaman içten söverse o kötü işte bilsem daha iyi :D
Soran+1 yılsağol canııımmm çok iyisin meleğim inş herşey gönlüğnce olur çok iyi tam istedğin gibi dürüst birini bulursun güvenilir çok sağol yardımın için peki son olarak sence korkmalımıyım ama ltfen dürüst ol sakinleştrme beni bari herşeye hazırlıklı oliyim?
Soran+1 yıltamam olursa sana ulaşrm olrmu :)
Soran+1 yılay canmısın ya sen inş bulmaz rahatldm sayende ama yinede bşy olrsa sna yazcam canım xaten buralardasn derslerm oldğu için kullnmycam ben artk ama nickini yazdm bulurm sni inş :) sağol herşy için
Soran+1 yılsendee meleğimm :)
- 1 yıl
Sana ulsabılcegım bı iletişim adresi var mı bı yazdıklarını okudum bılgı almak istiyorum senden
+1 yılKız sen çok masumsun ya 😊 bence uğraşmaz seni bulmakla
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla görcez bakalım inş bulmaz beni yoksa büyük rezillik olur :'(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılerkekler uğraşmaz böyle şeylerle. ama yazdıklarına cevap vereyim.
küfretmediysen, saçmalamadıysan suç teşkil etmez. bu haberlere çıkan kişilerin hemen hepsi zaten kendi adı soyadıyla kayıt olan kişiler. anonimliğini koruyorsan bişi çıkmaz genelde. terör vb dışında tabi.
bir de devlet sana avukat atıyor merak etme:)
canını sıkma yani. olsa da ne olacak yani? bir daha yapma sen de. kızlar ve takıntıları resmen.14 Yorumla
Soran+1 yılya uğraşır çok sinirlenmdi çünkü seni bulucam dedi aynı şehirde olduğumıuzu biliyo bide? olurda çıkarsa karşıma adama ne tepki vereyim inkar edeyimmi yoksa etmim daha çok rezil mi olrm nasıl davraniyim?
- +1 yıl
olan olmuş, ben yaptım de bari olay büyümesin
Soran+1 yılya ne güldüm :D
Soran+1 yılbeni beğeneceğini bilsem derdimde adam örtülü sevmiyo pis çapkın ya
+1 yılBen adli bilişim mühendisliği okuyorum. O hesaplara girilen ip adresi tesbit edilirse telefonuna ulaşılır. Sonrada kimliğine adama orijinal hesabından yaz özür dile sadece tanışmak istediğini ama kendi hesabından yazmaya cesaret edemediğini söyle belki merhamet eder. Yoksa seni tesbit etmeleri 2 veya 3 saat
150 Yorumla
Soran+1 yıltelefonda hat yok ama
- +1 yıl
Hatla alakası yok. İnternete bağlanan her cihazın ip adresi ve her ip adresinin bağlı olduğu bir mek adresi vardır. O mek adresine sahip telefonun kime ait olduğunu bulabilirler. Btk da verileri var çünkü
Soran+1 yılof ya bak aşağıda yazılan yorumları okudunzmu ya
Soran+1 yılherkes bulamaz demiş ben napcam fabrika ayarlarına döndüm telefonu kırsam yine bulurlarmı?
Soran+1 yıltanışmak istediğimi söledim zaten ama adam egolu beni beğnmez dalga geçer diye korktum bişde böyle bşy hiç yapmdm ters bana ya analtbldmmi?
- +1 yıl
Ben bunun için eğitim alıyorum. Ama telefon satın alındığında fatura kimin adınaysa btk da Mac adresi o kişi adına kaydediliyor. Şöyle bir şansın var telefonunun ipsinden Mac adresine bazen ulaşılamıyor çünkü çoğu zaman gerçek ip kullanılmıyor şanslıysan Mac adresini bulamazlar
- +1 yıl
Bak şimdi o telefonun Mac adresi babanın üstüneyse babanı karakola çağırırlar bu işi halletmen lazım 😂😂
Soran+1 yılne diyosun napcam ben yazamam kendi hesabmdan rwezil eder beni :'(
Soran+1 yılya eminmsn aşağıdaki yorumları okudunmu? onlar bulamaz diyo? bide hesasplar açık kaldı bşy olrmu?
Soran+1 yılgülmesene ya babam beni gebertir çok ciddiyim napcam lütfen bir akıl ver?
- +1 yıl
Hocam polis adamın işi gücü yok böyle bir tanışma şeyi için o kadar zahmete mi girecek hiç sanmıyorum yahu içini ferah tut hiç birşey olmaz.👼💎
Sia ✌
Soran+1 yıl@ExclusiveBoy inş inş inş korkuyom hala korkum hiç gitmicek.
- +1 yıl
Çok kasıyorsun çook rahat ol.💎
Sia ✌ - +1 yıl
Sakin ol ben siber o yorumları yazanlar benim aldığım eğitimi alıyor mu almıyor. Biz o kadar program kullanıyoruz ip izleri sürüyoruz bilmem kaç bin dolarlık aletler kullanıyoruz. Biz siber güvenlik eğitimi alıyoruz. Ama dediğim gibi gerçek ip kullanılmadığı için sık sık tek bir cihaz değil aynı ağdaki tüm cihazlara ulaşıyoruz evin modeminden gelen WiFi ağını kulkandıysan yine bityin
Soran+1 yılwifi tabiki yandım desene peki siz her isyenin ip adresini blrmsnz?
- +1 yıl
Ulan polis adamın işi gücü yoksa biz o kadar dersi niye alıyoruz. Polisin işi bu. Sosyal medya ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanarak. Kişiyi rahatsız etmiş. Siber suçlarla mücadelenin işi bu
- +1 yıl
VPN programı kullanmadıysan ip adresin bulunur ama instagram, facebook şirketine ait facebook şirketi verileri savcılıkla paylaşmayı reddedebilir bu çok oluyor. Ama yine de bu taciz suçu. Adamı rahatsız etmişsin şikayet ederse %70 sizin evde bulunan local internet ağı üzerindeki bütün cihazlara ulaşırlar tabi cihaz sahiplerinede
- +1 yıl
@exlusiveboy bilip bilmeden her şeye konuşma. Biz lisans ücreti yıllık 2 milyon dolar olan programları kullanıyoruz. O kadar para boşa harcanıyor
Soran+1 yılvpn yi indirmştm ama inbstragm kullanınca bağlantı kesiliyodu telefon numarasıda bllnurmu bna ulaşrmsn acil takip etcm seni
Soran+1 yılsiz polismsnz siber suçlards yksa? bide beni buşlması için sizi gbilere ulaşması gerekmiyormu siz kim şikayet ederse onlrımı buluyosnuz yksasavcılıgın istedği şeylerimi buluyrnsz?
- +1 yıl
Büyük ihtimalle sen bir daha yazma diye korkutmak için söylemiştir. Benim başımada geldi. Sadece korkuttum şikayet etmedim. O cihaz da hat yoksa tlf numaranı bulamazlar da cihazın dahil olduğu local ağı ve yaklaşık yerini tespit ederler. Sonrada o ağdaki tespit edilebilen Mac adreslerinden mutlaka birinin sahibine ulaşılır btk dan. Ama bunlar günlerce süren işler adamın siber suçlarla mücadeledeki meslektaşları onu şikayeten vazgeçirir bir daha yaparsa bizi ara kim olduğunu bulalım falan derler
- +1 yıl
Ben adli bilişim mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim benim aldığım eğitimi alanlar emniyete jandarmada ve istihbaratta görev yapıyor ve siber savunma komutanlığında.
Soran+1 yılinş öyle olr elim yüreğimde bşy olck diye çok korkuyorum şmdi yani adam ancak sizin çalştğnz yerle iletişime geçersemi bulur? yksa her türlü bulurmu?
Soran+1 yılhat yoktu ama evdeki wifiye bağlıydım ve yazdığım sahte instagram hesaplrı hepsi açık kldı silemedim bişiy olrmu? bide bu suç teşkil etmiyormu kötü bşy yapmdm ben sadece sevdm
- +1 yıl
Siber suçlarla mücadele şubede çok yetenekli echickel hackerlar var ama böyle önemsiz bir olay için kendilerini yormazlar adamı şikayetten vazgeçirirler aynı şeyi tekrar ederse bize haber ver canına okuruz falan derler bana komiser yardımcısı öyle demişti şikayet için emniyete gittiğimde kızın numarasını bulmuştum ben komiser yardımcısına numarayı verdim adam aradı konuştu kızla bir daha bu vatandaşı rahatsız etme diye
- +1 yıl
Büyük ihtimalle uğraşmazlar senle ama adam yazılı şikayette bulunursa mecburen işleme koyarlar. O zaman da dua et facebook şirketi veri paylaşımını reddetsin
Soran+1 yılçok korkutuyosun beni ya hakaret etmedim insafsızsın tarzı şeyler dedim sadece oda seviğim için hesaplarım açık kldı bşy olrmu?
- +1 yıl
Net bir suç yoksa askıya alırlar araştırmazlar
Soran+1 yılpeki ip adresten bulurmu kend. isi ya da biyere başvurmadan kendisi bulablrmi? ekran görntüsü aldm yarn savcılığa şikayet etcm dedi olurda öyle bşy yaparsa benim haberim olrmu hemen nekdr sürede bana haber gelir?
Soran+1 yılordmsn?
- +1 yıl
Kendisi tek başına bulamaz bizim burda göbeğimiz çatlıyor bulana kadar
Soran+1 yılşikayette bulnursa ne zmn haberim olr? buluncam dedi çnkü?
- +1 yıl
Polis sizi bulup emniyete çağırdında
Soran+1 yılhayır savcılığa şikayet edecem dedi ondan ne zmn haberim olr?
- +1 yıl
Şikayetçi olmaz ciddi bir suç yoksa. Ama sen bir daha yazma
Soran+1 yıltövbe yazmam artık zaten ben onu sevdm o bana kıydı ah ulan dünyaaa
- +1 yıl
O şikayetçi olursa seni polis tespit ettiğinde haberin olur işte
Soran+1 yılyani bana 1 aya kadar rahat yok öylemi ozmna kadar ölmezsem iyidir :'(
- +1 yıl
Şikayetçi olursa 10-15 günde bulurlar zor değil
Soran+1 yılsavcılığa şikaytte buluncam dedi offff
Soran+1 yılbende et dedim beni bulursan gerçek hesabıma yaz dedim ben utanyrm çnkü dedim snce olurda bulursa bana haber gelirmi?
- +1 yıl
Ciddi bir suç yoksa savcılık takipsizlik kararı verir direk korkma
- +1 yıl
Bulursa kapına polis gelir ancak öyle haberin olur. Çünkü instagram ana sağlayıcı makinesi yurt dışında yurtdışıyla savcılığın bağlantı kurması lazım sıradan birine facebook şirketi bilgi vermez
Soran+1 yılinş öyle olur şimdi o beni sürekli engellynce knşmama izin veröedği için bnde başka hesap açıp yazıyodum oda dediki bni kaç hesaptn rahatsz ettn oyüzden şikayyete buluncam ne deniliyo hukukta ona bilmiyomda
- +1 yıl
Zincirleme suç. Senin yaptığın sosyal medya ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanarak taciz suçu
Soran+1 yılalsana bide bu ekskti inş uğraşmaz bnle ya
- +1 yıl
Bizim bölümde olsaydın bunların hepsini bilirdin
Soran+1 yılay en iyisi intihar edeyim rezil olmaktnsa zaten kapıda polisleri görürsem kalpten giderim açmam bile direk öldürürm kendmi dha iyi o pis adamda insafsızlığıyla kalır
Soran+1 yılbuarada sna çok tşkr ederm abicim inş hiçbişklde tahmin bile edemez beni :)
- +1 yıl
İnş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey olmaz kardeşim korkma.
Onun amacı sadece seni korkutma ve bir daha fake hesaplarla karşısına çıkmanı engellemek.
Tüm fake hesaplarını kapat ve bir daha hiç bir şekilde o kişiyle görüşme yeterli.
Ayrıca sen suç unsuru oluşturacak bir söylemde falanda bulunmamışsın.
Erkekler kızları korkutmayı severler. Ve inan bana hiç bir erkek böyle bir durumda gidipte uğraşmaz seni bulmak için falan.
Kaldı ki devlet memuru olan biri böyle bir şey yapmaktan zaten çok çekinir.
İçin rahat olsun kardeşim. Hiç bir şey olmayacak ve yakında unutup gideceksin bu konuyu09 Yorumla
Soran+1 yılabicim ama hesapların hepsi açık kaldı bu bir ikincisi tipimi ve aynı şehirde olduğumu biliyor ve mahallemi söyledi nasıl bildi peki napcam adam çok sinrli ve kararlıydı çevresi çoookk genişşş
Cevap sahibi+1 yılUğraşmaz kardeşim uğraşmaz. Amaç korkutmak hepsi bu.
Ayrıca ortada bir suç yok ki. Neyle suçlayacak seni?
Açık olan fake hesaplarını kapat hemen
Soran+1 yılkapatamıyorum unuttum kullanıcı adlarını bide instragm numara isteyence girmedim öyle kaldı bulurmu açık kalırsa niye
Cevap sahibi+1 yılUğraşmaz bile.
Gör bak hiç bir şey olmayacak
Soran+1 yılinş abim ben yanarım yanarım böyle biri için laf geleceğine yanarım
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey olacağını sanmıyorum.
Ayrıca çevremde geniştir ne gerekirse yardımcı olurum sana kardeşim.
Ama dediğim gibi ben ihtimal bile vermiyorum bir şey yapacağına
Soran+1 yılama mahallemi nasıl bildi peki? bide hesaplar açık kladı hepsi?
Soran+1 yılçok tşkr ederm abim sağol bunu demen bile mutlu etti bni insafsız niiye sevdysem onu
Cevap sahibi+1 yılMahalleni bilmesi bence tamamen atıp tutmadır. Doğru olarak tahmin etmiştir.
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Bazı şehirlerde tahmin etmek daha kolay oluyor çünkü
+1 yılÇok kasmıssın yahu akşam akşam güldüm. Polis adamın işi gücü yok seni savcılığa verecek vay anasını.👻
Sia ✌120 Yorumla
Soran+1 yılçok emindi ama ya böyle gülceğinizi cvplasaydnz keşke :'(
- +1 yıl
Seninle dalga geçmiş. Sende bunu ciddiye almışsın. Ne deyim.🐼
Sia ✌
Soran+1 yılçok emindi hesaplarım hepsi açık kaldı ama bulursa gelip burda sana sorarım hesabnı ama :D
- +1 yıl
Büyük ihtimalle senden kurtulmak için küçük bir tehtit etti. Sende çok kastın.💎
Sia ✌
Soran+1 yılinş öyledir :D
- +1 yıl
inşallah öyledir değil gerçekten öyle polis adamın ne işi olur öyle işlerle güldürme Allah için karnım ağrıdı artık.👼
Sia ✌
Soran+1 yılgülmen için yapıyorum adamı sinir ettim takmış olablr öyle deme hem meraktan ölmüştür şmdi :D
- +1 yıl
Kim merakdan ölecek anlamadım. Adamın işi gücü yok da seni mi merak edecek... Egolu falan diyorsun birde yapma artık güldürme beni lütfen gamzelerim ağrıdı artık gülmekten.👻
Sia. ✌
Soran+1 yılçok ısrar etti sölemedim meraktan çatlamştır şimdi kendimimi tarif edince dahada merklndı çnkü
- +1 yıl
Pekiii shshsjssj 👼
Sia ✌
Soran+1 yılyaa ancca gül sen :D
- +1 yıl
Yahu napayım anlamadım ki akşam akşam dev güldüm.. Teşekkür ederim.👻
Sia ✌
Soran+1 yılrica ederim efenim her zaman bekleriz güldürmeyi çok sverim :) :)
- +1 yıl
Hiç birşey olmaz içini ferah tut yahu. Polis sonuçta böyle afedersin ama çocukça işlerle uğraşcağını hiç sanmıyorum.👻
Sia ✌
Soran+1 yılbak şu sungurhan82 yazdığına adam ne diyo :? ferah tutamıyom içimde korku var çok sinirliydi
- +1 yıl
Hiç bir polis bir tanışma için bu kadar zahmete girmez. Emin ol bundan yeterli.👼
Sia ✌
Soran+1 yılama sen adamı tanımıyosun ki adam manyhak bişiy uğraşır böyle şeylerle ama inş dediğin gibi olur yksa biterim
- +1 yıl
Ya adamı tanısam bile böyle şeyler ile kimse uğraşma. Hele ki bir tanışma mesajı için yapma lütfen takma artık boş işler bunlar kimse umursamaz.👻
Sia ✌ - +1 yıl
Hadi hayırlı akşamlar...👻
Sia ✌
Soran+1 yılçok tşkr ederm sağol inş öyle olr
+1 yılSütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş akıllı olmassan basına böyle işler gelir işte
016 Yorumla
Soran+1 yılsoruma cvp versydn keşke sevdim sadecenaptmki
- +1 yıl
Sevgi öyle onun bunun resmiyle karşındakini kandırarak elde ettiğini sanıyorsun gerçekleri konusmak lazım
Soran+1 yılya ne alaka foto hiç koymadm sen cvbı biliysmn ltfen yaz
- +1 yıl
Ha resim ha sahte hesap sonucta o insanı kandırdın yani sonuc aynı madem seviyosun niye gercekleri delikanlı gibi söylemedin
Soran+1 yıldalga geçerdi diye sölemddm
- +1 yıl
Geçmez kimse kimseye bunu yapamaz basit değil yanlış düşünmüşsün
Soran+1 yılo yapardı işte bilmiyosun keşke cvpta versen soruma
- +1 yıl
Seni korkutma amaclı yapmışa benziyor korkun yersiz ama delikanlı ol gercekleri söyle
Soran+1 yıldeğemeyecek biriymiş. unutucam onu zorda olsa mecbur.
- +1 yıl
Ama aklını başına al yapma öyle şeyler
Soran+1 yılya sizde beni yerein dibine soktunuz napiyim sevsdim yaptım o hatayı abi napiyyim ya böyle olacapını bilseydm yazmazdm zaten :'(
- +1 yıl
Yerin dibine girecek bişi yok saçma sapan işlerle uğraşma
Soran+1 yıltamam başüstüne ne kzıyonuz ya
- +1 yıl
Kızmadım ama sana yakışmayan hareketler yapma
Soran+1 yılhaklısın her insan hata yapar sağol abicim :)
- +1 yıl
Sende kardeşim aynen öyle hatasız kul olmaz
+1 yılinstagram facebook gibi yerlerden bulamazlar hesabı kapatırsan
kapatmazsan kendı yontemlerıyle bulurlar ama zaman alır021 Yorumla
Soran+1 yılkapatamadım işte çünkü instargam hesabı telefon numarası istedi bende girmedim açık kalmışmıdır?
- +1 yıl
hesaba giriş yapabılmen ıcın numaranı mı sordu
Soran+1 yılevet hata verdi sürekli yoksa hesabı silcektim instagram telefon numaranı ekle dedi bende eklemnedim öyle açık bıraktım kapanırmı yoksa açıkmı kalır hep nolur o instrgamlara?
- +1 yıl
gece saatlerınde numaranı gir ve anında dondur
gunduz yapma denk gelırse numaranı gorebılırler
Soran+1 yılhayr girmedim açık kalırmı heran uyanık adam nerden biliyim uyuduğunu off napcam rezil oldmö ölsemde kurtulsam bulurmu beni açık kalmışmıdır hesaplar ya da açılırmı?
- +1 yıl
şu an açıktır.. sabaha karşı gir kapat
Soran+1 yılhatırlamıyom ki kullanıcı adları bikaç tane açtım hatrlmym artk bittim ben off ya ama instagramdan bir kullanıcı adını girdim hçbşy çıkmıyo sonradan açılırmı?
- +1 yıl
bilmiyom
Soran+1 yılpeki allah korusun polis gelirse inkar ediyimmi ben değilim diye iannırlarmı ya da adam karşıma çıkarsa nasıl davranıyımm ltfen bunu sölermsn?
- +1 yıl
boş iş o.. suç yok bısey yok sıkayet etmez etsede savcı sktır ceker
Soran+1 yılya kendisi bizzat gelip bana by ysaparsa o zmn napcam adam acayip sinirli of çok korkuyom
- +1 yıl
senı bulamaz nerden gelcek
Soran+1 yılaynı şehirdeyiz aptal gibi kendimi tarif ettim tipimi fdialn az kalsın fotomuda atıyodum ay beni mahveder bulursa
Soran+1 yılip adresinden mahallemi filan bulablrmi?
- +1 yıl
ip adresı sadece hakim kararıyla tespıt edılır baska turlu bulunamaz
Soran+1 yılhackerlar nasıl buluyo peki yani beni bulmz dimi of hesaplarda açık kaldı ya
- +1 yıl
dunyada toplasan 3-5 hacker vardır onlarda grup halınde ulkelerıne çalışır
adamların işi yok senın ıpnı bulmak ıcın ugrascak :D
Soran+1 yılinş öyledr çnkü hesaplarım açık kaldı çevresi bayağı geniş belki tanıdığı hacker bile vardr yoksa seni blrm diyip niye engellesnki bni ekran grüntüsdüde almış
- +1 yıl
bışey cıkmaz bu işten
Soran+1 yılinş çıkarsa burdan yazarm allah korusun çıkmaz inş
- +1 yıl
rahat ol keyfıne bak ben nelerını gordum hıcbısey cıkmadı...
nerdensin sen İstanbul mu
İnstagram veya Twitter üzerinden yazdıysanız bulamaz. :D
00 YorumlaHic bir sey yapamaz gozunu korkutmak istemis akilsiz
019 Yorumla
Soran+1 yılşikayet etcem seni dedi
Soran+1 yılnebiliyim polis o bir şeklde bşy bulur
Soran+1 yılekran görntüsüyle dileçe yazcm dedi
Soran+1 yılrezil olcam dalga gececekler ondn
Soran+1 yılne imnandırıcı değil niye yalan söliyim ya yazmışım herşyi açıkaçık
Soran+1 yılne alaka ya savcılığa vercem dedi okuduysan bikaç arkdş bulur yazmış o yüzden korkuyorum neden küçümsüyorsuınuz
Soran+1 yılbeni engelleynce bikaç sahte hesap daha açıp ordan yazdım beni rahatsz ediyorsun oyzden seni şikyet etcm dedi
Soran+1 yılsi, zce troolle bu kdr ısrarla uğraşırmydm dha neler keşke trolleme için olsaydı ama içim hiç rahat değiilllllllll :'(
Soran+1 yılvalla troll değil troll bir konu değilki bu reşitim ama olgun değilim ve bayanım size nie yalan söliyimki çk sacma
Soran+1 yılhala birader diyosunuz neyse sizde beni anlamyrrsnz ki anlsaydnız bir abi şefkatiyle yaklşp yardm ederdnz
+1 yılKorkutmak amaçlı yapmış. Hakaret felan söz konusu değil. Şikayet edecek birşeyi yok. Sende akıllanmış oldun artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel dedin ama hala içim rahat değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbirşey yapamaz. Ayrıca suçu yok. Cumhurbaşkanlığı ile alakası yol normal polis memuru. Kafasına göre savcılık izni olmadan yapamazlar birşey görevden alırlar. sadece şikayetçi olur ondan da birşey çıkmaz.
00 Yorumla
+1 yılTürk ceza kanuna göre sevmek suç değil için rahat olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılyani bulurmu beni soruma cvp versen
- +1 yıl
Blöf yapmış
Soran+1 yılinş öledir hesaplarım hepsi açık kldı ip adresnden bulamazmı programla filan?
- +1 yıl
Bulsun kavuşursun herife işte
Soran+1 yılya saçmalama adam beni gördüğü yerde boğcak çk sinirliydi istemyrm zaten onu değmeyecek biri onu anladm bulurmu ltfen sölermsn?
Bir şey yapamaz rahat ol. Polis olması yeterli değil. Savcılığa vermez. Bir erkek olarak biliyorum.
021 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bu kdr eminsnz peki?
Soran+1 yılne biliyim ya çok yakın savcı ya da bilişim ya da cumhurbaşkanlığından samimim oldukları varsa onlar bulamazmı uğraşırlarsa çünkü çok emin ve kararlıydı? seni bulcm diyip ekran görüntüsü alıp engelledi allah için eminnmsnz ya sanki kötü bşy yaptm aşkımı itiraf ettim karşına çıkcam dedim yok illa foto at dedi pis egolu napiyim
Soran+1 yılbide hesaplar açık kaldı bişiy olurmu?
Soran+1 yılhatırlamıyom ki açık kalsa bişiy olurmu telefon numarası istedi instagram bende girmedim
Soran+1 yıloyy çok tşkr ederm inş bulmaz yoksa beni öldürürrr.
Soran+1 yılkafama çok takılıyo sorma ya arkdşlrına anlatr beni dalga geçerler hep bnmle rezil oldm en çokta bunun için üzülüyorum çünkü değemeyecek biri adam olsaydı anlayışla karşılardı
Soran+1 yılanca üstünden iki ay filan geçerse rahatlarım bide tipimi tarif ettim ve mahallemi bildi nasıl bildiyse artık ya gelirse napcam ben çok sinirli zaten gördüğümde hık diye kalpten giderim
Soran+1 yılpeki sen erkeksn oda 30 yaşında onu görünce nasıl davranmlıyım karşıma çıkarda benmle konuşursa olurda?
Soran+1 yılkonturum yok :D
Soran+1 yıltamam işte bnde bugün açtm ikimzde fakiriz yani :D
Soran+1 yılnasıl davranıyım sölermsn adam gibi adam içim ferahladı azda olsa buarada mmahalemi nasıl bildi ya ondn korkuym tipimi biliyo ya bigün arkdn ensemden tutarsa bişiy sölemeden düşerim zaten :D korkkmdan gülüyom
Soran+1 yılhayr yazılmıyo cnkü xper yk sen söle mahallemi nasıl bildi ya :)
Bundan sonra uslu dur. Her kimse zahmet edip uğraşacağını sanmıyorum. Seni korkuttu.
00 YorumlaSil hesaplarını bir daha da yapma öyle şeyler
17 Yorumla
Soran+1 yılaçık kaldı hesaplar , nstragm telefon numarası isteyince girmedim öyle kaldı bişiy olurmu? inş yapmycm.
Soran+1 yılrezil eder beni herkese nasıl ne olur
Soran+1 yılhayır sen görürüsün dedi ayy napcam eve polis gelirse inkar ediyimmi
Soran+1 yılbusefer kuzenimi sıkıştırcak :D niye suçliyimki onu inş bulamaz zaten onu gördüğpüm gibi panik olr belli ederim kendimi çnkü tipimi tarf ettm aptl gibi
Istersen özel olarak bir konusalim 🤔🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki cvbnı yazsaydn keşke yazarmsn buraya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık konuşsan ne olur
01 Yorumla
Soran+1 yılistemez ki beni konu hakknda bilginiz varmı?
Noldu canim peki
00 YorumlaÇok uzun üşendim
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu yazmaya üşenmedinmi nie dalga geçyn yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişmansın demi
016 Yorumla
Soran+1 yılevet çok yoksa o sensmsn
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılne biliyim :D niye srdn ozmn
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim halini :)
Cevap sahibi+1 yılBen o değilim :)
Soran+1 yılçok kötüyüm teselli edenim yk o şahısta adam dğlmiş boşuna sevmşm yazık değemezmş :'(
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında adam?
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılne alaka. s
Cevap sahibi+1 yılKüfür mü ettin sen
Soran+1 yılyok ya ne küfürü seviom len seni dedim :)
Cevap sahibi+1 yılSevgi ne yaa, her duyguyu sevgi sanıyosunuz sevmek kolaymıno kadar
Soran+1 yılya ne bilion sen ya alala ondnmı böyle bir riski göze aldm rezil olmak pahasına
Cevap sahibi+1 yılBoş işler bunlar büyü biraz
Soran+1 yılinsan aşık olunca büyürmüş...
Cevap sahibi+1 yılÇocuk gibi davranıyosunuz
Soran+1 yıltek şey istedim beni anlayışla karşılamasını ama olmadı
Saklan vallah
02 Yorumla
Soran+1 yılniyeki ya herkes bişi diyo kime inanayım?
Geçmiş olsun 😂😂😎
00 Yorumla
+1 yılkurabiye aşkina
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım