CB'de olan, siber suçlar ya da savcılıkta olanlar bakabilirmi kafayı yedim?

Platonik polis askima cesaret edemedigimden bikac sahte instagram hesabindan yazdim sonra bu seni savciliga siber suclarina verecem yarin dedi ya tek sucum sevmekti yarin gorusuruz yazdi bana kotu bisiy yapmadimki ben bu zamana kadar sukur babama hicbi laf getirmedim hicte sevgilim olmadi simdi boyle bisiy olursa rezil olurum cok pismanim napicam ben kesin bulur beni cok iyi bir polis cunku Sucum sevmek bide fotomu adimi ogrenmek icin cok sordu soylemedim cekindim ayni sehirdeyiz adamla oda beni engelledi bende baska bir hesap actim sordu soylemedim yine englledi boyle bikac hesap actim sonra boyle dedi artik vazgectim olmek istiyorum rezil olcam napmaliyim paramda yok avukat tutmaya cok rahatti boyle soylerken demek bulabilceginden emin cunku ayni sehirde oldgumuzu biliyor Adam cumhurbaskanligina kadar uzaniyor yinede bulamaz mi ve bana ekran goruntusu aldim dedi yani cok iyi eli uzun bir polis torpille bulamazmi ve ayni sehirde oldugumuzu biliyor herseyi gectim rezil olcam yoksa cikip seni seviyorum uleeennn diyebilirdim ama diyemedim allah icin binde bin emin olan biri cevaplasin napcam ben beni bulduklarinda naparlar nasil anlarim beni ogrendigini?
Güncellemeler
+1 yıl
kusura bakmayın sizleride rahatsız ediyorum ama hata ettim tek suçum sevmekti keşke yazmasaydım ona ama napiyim önce ondan emin olmak istedim ama yanlış kişiymiş değmez tersledi zaten beni. adam çok sinirli ve kararlıydı bulursa tek düşüncem çevrede sevilen sayılan biriyim böyle biri için gözden düşmek istemem allah korusun. ve instagram sahte hesaplarım hepsi açık kaldı birşey olurmu? tşkrlr sağolun varolun... :) :'(
Güncellemeler
+1 yıl
herkese çok teşekkür ediyorum kıymetli güzel insanlar gerçekten kötü bişiy yapmadım sadece sevdim anlayış bekledim beni tersledi bende kendi hesabımdan yazmaya çekindim size gerçekten çok teşekkür ederim... dua edinde hiçbir şekilde ben olduğumu tahmin bile edemesin inş. yoksa naparım kendime bilmiyorum gerçekten keşke yapmasaydım. işiniz rastgele... :) <3
CB'de olan, siber suçlar ya da savcılıkta olanlar bakabilirmi kafayı yedim?