Aralarında çok fazla fark yok. Bütçen yetiyorsa 8 almanı tavsiye ederim. Daha yeni bir model olduğu için daha performanslı bir telefon ve daha uzun zaman güncelleme alacak anlamına gelir. Bütçem daha kısıtlı ve büyük bir telefon almak istiyorsan iPhone 7 Plus modelini tercih edebilirsin. iPhone 8'de arka tarafın cam olması estetik duruyor fakat kırılma olasılığı artıyor maalesef. Yani ikisinin de avantajları ve dezavantajları var.
iPhone 7 Plus özellikleri
Ekran Boyutu:4.7 İnç
Kamera:12 MP
Ram:2 GB
Çekirdek Sayısı:6 çekirdek
iPhone 7 Plus
iPhone 8 Özellikleri
Ekran Boyutu:5.5 İnç
Kamera: 12 MP
Ram:3 GB
Çekirdek Sayısı: 4 çekirdek
iPhone 8
Burada özelliklerini paylaştım. Özelliklerine bakarak iPhone 8 mi 7 Plus mı alacağına karar verebilirsin.
Hızlı şarj için adaptör alman lazım, kablosuz şarj için adaptör alman lazım. buda toplamda 540 tl gibi bir bedel yapıyor ki bu özellikleri o yüzden gerçekçi bulmuyorum.
onun duşunda fazla fark yok. Arkasının cam olup kırılmaya daha fazla el vermesi dışında fark yok ki. Plus ile normal modeli kıyaslamak ne alacağını bilmeyip ihtiyaçlarını bilmemezlikten gelir. Plus ihtiyacın var ise plus al yoksa 7 al. 8 ailesini boşver.
Hemen hemen aynı özellikteler. Geniş ekran istiyorsan 7 plus, küçük ekran istiyorsan ve olmuşken yeni çıkanı dersen 8 al. Ben olsam 7 plus alırdım sadece ikisi arasında.
Ayni arayis bendede var ikisi aradindayim İPhone 7 Plus 128 GB ve 5.5 ekran daha cazip geliyor ve bir yanimda İPhone 8 64 GB yeni tasarım sizi takip ediyorum sonuç önemli
7 Plus tasarımı harika. İlk çıktığından beri beğeniyorum daha yeni alabileceğim maalesef. Son sürüm olmaması biraz kafamı karıştırdı. Daha önce iPhone kullanmadığım için fikrim yok o yüzden buradan sormak istedim :)
en iyisini yapıyorsunuz, satıcılar ellerindeki ürünü satmaya çalışır bu iyi kötü demez. iphonlar genelde güzel farklı olan sadece hız, kamera kalitesi diger teknik özelikleri neredeyse aynı. fazla para ödeyip en son modeli almaya gerek yok.
En İyi Cevaplar