Okurken güldüren yurdum insanı itirafları... Hadi siz de birşey itiraf edin? aramızda😁?

Yurdum insanı işte 😁
" Düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyorken elektrikler kesiliyor.
Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki verirken , damadın annesi yüksek sesle dile geliyor:
"Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."
Okurken güldüren yurdum insanı itirafları... Hadi siz de birşey itiraf edin? aramızda😁?

1- "Tişörtlerinin terli olup olmadığını anlamak için yalayan bir arkadaşa sahibim. Midesizliğin bu kadarı diyorum ve üzerinde tek kelime konuşmak istemiyorum."

2- "Bıyık bırakmak için ısrar eden sevgilime, bıyığın yakışmayacağını düşündüğüm için itiraz ediyorum. Sonrasında ikimizi de kahkahaya boğan yorumu geliyor: “Bana izin vermiyorsun ama sen bıyık bırakıyorsun.”

3- "Yıllar önce evdeki tuvalet kağıtlarının çok çabuk bitmesine sinirlenip “Ben yokken eve deve getirip onun g. tünü mü siliyorsunuz?” diye soran babama bir alkış rica etsem?

4- "Maç spikerinin karla kaplı zemin için yorumu: “Sayın seyirciler, saha buradan adeta yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor.”
5- " Gözümde mavi eyeliner ve mavi rimel gören eniştemin tepkisini aynen aktarıyorum; “Ooo baldız, yine yakmışsın Xenon farları.” Kendisi abartmayı biraz sever de!
6-"Sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yedikten sonra, hızımı alamayıp bir dilim ekmeğe kalınca bir tabaka Nutella sürüp yedim. Dünyaya döndüğümde, kendi kendime “Amma midesizim yaaa!” dediğim anda telefonda yüzün belirdi. Bana böyle tesadüflerle gelme işte, gelme bak soğuyorum!
7-" Kendine yeni bir diş fırçası almamak için diş fırçasını, içerisine 1-2 damla çamaşır suyu damlattığı bir bardak suyun içinde dezenfekte eden eski ev arkadaşım, bir diş doktoru ile nişanlanmış! Bunu da mı duyacaktım Allah’ım? "

Güncellemeler
+1 yıl
:)