6 sorunlu bir cihazdır 6s sorunlarda arındırılmış olan versiyondur... 7 almaya gerek yok 7 6S den bir tık ondedir ve fazladan 600-700 Tl vermeye değmez... 6s kullanıyorum ve cihazdan da memnunum ve donanımsal bir sorun çıkarmadığı sürecede ki kolay kolay çıkarmaz 3-4 sene daha kullanırım... Önce ki kullandıklarım da iphone du donanımsal hiç bir srunla karşılaşmadım ve hala da çalışmaya devam etmektedir... 7 snelik 8 GB lık iPod touchım var ve hala da 5-6 gün lük şarj süresine sahip bir şekilde kullanmaya devam ediyorum... iPhone alan keriz diyenlere de android gibi sorunlu bir yazılım ve yazılım desteğpi sunmayan firmaların cihazını kullanacağıma iphone' a fazladan para verip kullanmak daha iyidir... Adamnlar en azından yazılımsal sıkıntılarda konuşabileceğin bir çözüm merkezi sunuyor...
Çoğu telefon markasını kullandık sonunda birde iPhone kullanayım bakalım neymiş dedim senin gibi kıydım paraya aldım iki hafta önce iPhone 6s aldım cok araştırdım iPhone un en sorunsuz çalışan modeli herkes diyor bunu sonra Yen'i modellerle test ettim arada fazla fark yok özellik olarak ama fiyat olarak cok fark vardı 6s de karar kıldım bende telefon bir kere eline alınca hissettiriyor kendini klas bir telefon açık net birinci sınıf direk herşeyiyle kusursuz tek sorun şarjı şimdilik günü rahat çıkarsada ileride acaba nasıl olur dedirtiyor yoksa kamerası hızı ekran kalitesi duruşu kusursuz hatasız işletim sistemi işe süper ötesi
Aldığıma bin pişmanım. Beş para etmez bir marka. Milyarlarca para verip kendi istediğimiz gibi değil, firmanın istediği gibi kullanıyoruz. İnsanların pazarlama taktiğine aldanmasından başka bir şey değil
iphone 6s kullanıyorum iphoneden baska birsey kullanmam cok güzel dış görünüsü harika zaten içerik olarak kamerası harika hızı harika içten öyle abartılcak birsey yok ama tabiki sonuna kadar iphone👍🏻
İnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı.
Men ayfon sevmiyem amele telefonu herkesde var zaten benim farkım olsun hayır birde ameleler arası ayfon kast sistemi var senin ayfonun kaç s i var mı ahahahaha eziiikkkk ayfonu çok düşük model falan bu ney lea bir öfkeyle sossal medyayı bıraktım ayfonum olsa telefonu bıraktırır bunlar bana dumanla haberleşirim yeminlen
Telefon iyi fakat fiyat performan dengesi cok kötü. İphone u iphone yapan telefonun degil apple in kalitesi ve musterisine yaklaşımıdır. Telefon sikayet eden vardir ama servisinden alma kullanma surecinden sikayet eden neredeyse yok gibidir.
500 olsa bu kadar değerli olmaz çünkü insanlara zenginlik belirtisi gibi bilinçaltına yerleştirildi. telefon olsun iPhone olsun diyor Güzel günler dileğiyle
En İyi Cevaplar