Google play oyunlar'a neden giriş yapamıyorum?

Google play oyunlar'a giriş yapmak istediğimde google play üzerinden "ilk kez giriş yaptığınız için internet bağlantısı gereklidir; lütfen internet bağlantınızı kontrol edin" gibi bir uyarı veriyor. Google play e giriş yapabilsem de google play oyunlar a giriş yapamıyorum zaten oynadığım 2 oyuna da giriş yapamıyorum. Girmek istediğim hesaplara tıklayınca maalesef giriş yapmıyor tepkisiz kalıyor. Çözümü nedir acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Google play store, oyunlar, hizmetler tüm verileri ve geçmişi silmeme rağmen maalesef çözülmedi sorun. Wifi ya da dns değistirerek de denedim farklı hesaplar da ekleyerek denedim ama olmadı. Farklı yöntemler bilen paylaşırsa sevinirim :/
Güncellemeler
+1 yıl
Problemi çözemedim; eve gidince nasipse kontrol edip çözme yoluna bilgisayar başında gideceğim. Burada maalesef çözemedik sorunu. Dikkate alıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sebep; google play'ın eski android sürümlerinde sorunlu hale gelmesi, versiyonların tam güncellenememesinden ötürü hasarlı olması ve açmaması. Akabinde sürekli '' bağlantı yok '' ya da '' kimlik doğrulaması gerekiyor '' ibaresi.
Sonuç ve çözüm; www.apkmirror.com/.../
Bu siteden, telefon android versiyonunuza da dikkat ederek google play store'u '' apk '' olarak yani uygulama olarak son versiyondan indirip; telefona atıp kurmak. Sonrasında her şey düzelecek.

( Çözünce sorunu; paylaşmak istedim )
Google play oyunlar'a neden giriş yapamıyorum?