Telefondan anlayan delikanlılar bir bakın...(:mobil ağ hatası ne demek?Arkadaşlar arama yapınca mobil ağ hatası diyor, arama yapamıyorum, *123# bile arayamıyorum, ne yapmam gerek bir yardımcı olun :)
sim kartını çıkar tekrar tak olmazsa o hattı başka bir telefona tak dene. hattınızı başka bir telefonda deneyin veya aynı telefona başka bir hat takın. Çok küçük bir ihtimal olsa da telefonunuzda fiziksel veya yazılımsal bir sorun da oluşmuş olabilir. Eğer telefon başka hat ile çalışıyorsa bu ihtimal geçersiz olur.
sana birşey söyeyimi kardeşim aynı durum bende de var yapmadıgım şey kalmadı müşteri hizmetlerini aradım türkselde arıza varmış bazı müşteriler arama yapamıyormuş bende de ag hatası var diyor bekliycez mecbur
kapatıp açtınmı telefonun modeli ne? Bazen hatlarda genel bir sorun oluyor o zaman yapacak bir şey yok ama telefonu kapatıp simi çıkartıp birkaç dakika beklemeli, sonra tekrar takmalısın. Bazen yeniden başlatmak da çare olabilir.
yapıcak bişey yok telefonun kayıtlı değil bu yüzdende kapanmış senin yapabileceğin bişey yok faturasıyla ya gm yetkili servisine gidiceksin ya aldığın yerle görüşeceksin ya da bilgi teknolji kurumuna gidip faturanla işlem yaptırıcaksın
yok ya vermiyceksinki telefonu bunun kaydını yaptırın diyceksin onlar yaptıracaklar tabi yasal yolla gelmişse o ana kadar kullanmak içinde hattı diğer yuvaya tak büyük ihtimalle bikaç gün çalışacaktır
diğer yuvaya girdir meye çalışıyorum ama girmiyoki küçük orası.birde aldığım küçük bir telefon dükkanı idi.sence orayamı götüreyim gm yetkili servisde nerde allahbilir
senin telefon kapanmış zaten telpayı ara onlar kayıt yaptırıp açtıracaklar tabi telefon garantili ise eğer kaçak ve garantili değilse sen aldığın yerle görüş iade et yoksa kullanamazsın
garanti belgesi elimde şuan :) yarın önce aldığım yerle görüşeyim sonrada telpayı aryayım en iyisi :) gerçekten sağoll allahrazı olsun sen söylemesen hayatta bilemezdim sorunu:)
Evet servisi aradım yapamayacaklar gibi ama getirin dedi bende uzak olduğu için yolum duşsun öyle giderim diye bekliyorum annemin telefonunu aldım şimdi
ya ben telefoncuya götürdüm.. biraz uzaktı şans eseri işimde vardı verdim telefoncuya 10 dakikasını almadı yapmak.. eve geldim tekrar fabrika ayarlarınaa geri yükledim.. tekrar aynı şey oldu..
Bu birinci imei klonlanmasından dolayı olabilir. Bunu imei numarasını kontrol ederek anlayabilirsin. Eğer böyle olduysa, telefon firmasına gitmen gerekir. Dosyalarla birlikte. ikinci seçenek ise, telefon sim kartı ile alakalı bir sıkıntı olabilir, bir başka hat ile dene eğer aynı hatayı alırsan, tekrar birinci yol olmak zorunda.
sana birşey söyleyimi kardeşim aynı durum bende de var yapmadıgım şey kalmadı müşteri hizmetlerini aradım türkselde arıza varmış bazı müşteriler arama yapamıyormuş bende de ag hatası var diyor bekliycez mecbur
emin misin 2. katta oturuyorum ayrıca dışarıdayken de arama yapamadım yuklediğim tl ye dair mesaj da gelmedi face paketim olduğu halde faceyede giremedim dışarda evdede aynı
bende 2. katta oturuyorum bazen benim telefonumda çekmiyor, binalar sık ise normal sinyal alamıyor telefon, ama uzun süreli ise telefonu kapatıp açarsan faydalı olur
fatura varsa kabul etmeyip mahkemeye gidersen hem telefonun parasını vermek zorunda hem de yargılama giderlerini karşılamak zorunda. tahminimce 3 ayda karara bağlanır bu olay. bu arada adliye personeliyim
gerçekten mi çok sevindim yapmam gereken sadece dilekçe vermek o kadar mı.ve sonunda sadece telefonumun parasını mı alacağım bide kredi kartına taksitli almıştım
Simdi bir yerde sabit durup kac dis cekiyor diye 10 dk baksan azalip tekrar yukseldigini göreceksin. Yani sinyal bu gider gelir belli olmaz surekli ceken bir yerde bazen 1-2 dk cekmeyebilir normaldir bu. Bunu anlatmaya calisiyorm
bulduğun yerde geçici olarak gitmiş olabilir bende de var milimlik yer değiştirerek iyi bir konum bulmaya çalışıyorum şu an başka bir bağlantı kullanıyorsun galiba
En İyi Cevaplar