Gerçekçi çocuk oyunu olmayan, güzel PC oyunları önerir misiniz? Online de olabilir. Sizin oynadıklarınız, önerileriniz nelerdir? En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz arıyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekçi çocuk oyunu olmayan, güzel PC oyunları önerir misiniz? Online de olabilir. Sizin oynadıklarınız, önerileriniz nelerdir? En iyi bilgisayar oyunları ücretsiz arıyorum.

Selam arkadaşlar. Bir gamer olarak bu soruyu yanıtlamak istedim. :)
Size sadece birkaç tıklama ile indirebileceğiniz, en güzel oyunları önereceğim. Her biri kendi türünde eşsiz ve sizi saatlerce ekran başına kilitleyebilir. :)
Savaş oyunlarını seviyorsanız ve savaşın yoğunluğunu yaşamak istiyorsanız mükemmel bir seçenek. Düşmanlarınıza karşı taktiksel savaş vermeniz gerek. Taktiklerimi konuştururum diyorsanız mutlaka indirin.
Battle Royale oyun türünün harika bir örneği diyebilirim. Karakter seçimi ve takım oyunuyla dolu bir oyun geçireceksiniz. Tavsiye edeceğim oyunlardandır.
Bilim kurgu ve nişancı oyunlarına ilgi duyanlar için ideal bir oyun. Oyundaki evren mükemmel detaylara sahip. Keşfetmek için saatlerce oynayacaksınız.
Hız tutkunlarına hitap eden bir oyun diyebiliriz. Zorlu yarış pistlerinde yeteneklerinizi test edeceksiniz.
Birinci şahıs nişancı oyunlarını seviyorsanız, mutlaka denemeniz gereken bir oyun. Vahşi bir gezegende diğer oyuncularla mücadele edeceksiniz.
Canavar oyunlarını seviyorsanız denenebilir. Canavar avcısı olacaksınız. :D Ekip arkadaşlarınızla canavarların peşinden avlamaya çıkacaksınız.
Bu oyunlar sadece ücretsiz değil, aynı zamanda muazzam eğlenceli ve bağımlılık yapıcı :) Hepsini tavsiye ederim.
World of Warships Steam'a gelmiş, ben de indiriyorum güzel oyundur. Ücretsiz bilgisayar oyunları istiyorsan Steam'a bak.
Steam kur, orada milyon tane ücretsiz oyun var. İndirip oynayabilirsin.
paralı değil mi?
Cevap
13Cevap
Counter-stirke oyununu indirmeni tavsiye ederim evet eski olabilir ama hala oyuncu kitlesi mevcut ve serverlarda artık o kadar da fazla hile, küfür, argo kullanılmıyor kullanılsa bile direkt ban atılıyor ailevi ortamlar bulunuyor
ne tür aradığına bağlı. online mı arıyorsun fps mi rpg mi moba mı?
epic games hesabı oluştur mutlaka bedava oyun veriyor bazı aralıklarla.
amazon prime üyeliğin varsa oraya bir bak. orada da ücretsiz oyun veriliyor
The Sims 4 ücretsiz origin steam veya epic ten ücretsiz indirip kuruyorsun. Genişleme pakatleri ücretli. Ama oyunun mod desteği var eşya kıyafet falan içinde https://thesims4.customcontent.net/ sitesine girip beğendiğin custom content leri ücretsiz indiriyorsun, böylece temel oyuna büssürü kıyafet eşya eklemiş oluyorsun.
Ne tür oyunlar istediğini de yazarsan daha iyi olur
unturned olabilir grafikleri kare küp minecraft gibi ama sağlam oyundur.
ben Valorant, lol (zayıfım arkadaşlar sakin olalım) minecraft, csgo ve the sims oynuyorum güzel oyunlar
zayıfım arkadaslar kmdkmdkdkdkd ben de valorant oynuyorum
mainim pocket sage bana da sevgılım baslattı o da jett, arkasındayım sureklı :D
En son ne oynadın nasıl birşey istiyorsun?
cs1.6, imwu oynyuyorum. metin2 de arada yani gerçekçi arıyorum bunlara benzeri
Metin 2'nin neresi gerçekçi
steam indir.
ücretsiz oyunlar yaz.
steam paralı değil mi nasıl yapıcam
steam bedava. google play gibi düşün. üyelik bedava. bazı uygylamalar paralı
starcraft tabii cesaret ve stratejin varsa
Dota2 oynamaya ne dersin?
Torrentten gog sürümlerini indir bak keyfine
ücretsizlerin hepsi kötü bence
Valorant, rainbow, reddet redemption.
Call of duty 😁