Benim rehberimden biri hesabının numarasını değiştirmişti, kişilerde görünmüyodu ama sohbeti silmediğim için hesap aktifmiş gibi görebiliyodum (durumu, fotosu vs.) sonra "davet et" butonu çıkmıştı... sonra yeni numarasını kaydettiğimde o hesabı aktarılmış olarak görmeye devam ettim (yani davet et butonu kalktı) ... aynı kişi sanıyorum yine numarasını değiştirdi yine aynı şekilde aktifmiş gibi görünüyo fakat kişilerde görünmüyodu... ama bu defa "davet et" butonu yok ve profil fotoğrafına baktığımda "fotoğraf kaldırıldı" yazıyo, durumunu görebiliyorum yine... hesap taşınmışsa "profil fotoğrafı kaldırıldı" demesi mümkün mü? Ya da hesap başka numaraya taşınmadıysa durumunu görebiliyo olmama rağmen neden kişiler arasında görünmez o hesap (engellenmiş olsam durumu da görünmez) ... bilen biri varsa, yazarsa çok sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca numaraya başka bir hesaptan baktığımızda yine whatsapp ta görünmüyodu...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Davet et butonu ne ya ilk defa duydum
Heeyyy bir şey sordum sen whatsapp demişsin başka şey olmadın bu
O numaranın whatsapp hesabı olmadığını, hesabı olması için kayıt daveti göndermek isteyip istemediğini soran bir buton... yani "birader bak whatsapp diye bişey var gelmek ister misin?" sorusunun kibar hali...
Yahu whatsapp ta böyle bir şey yokki sen ne diyorsun ben anlamadım hiç çevrimiçi çevrimdışı var onu görüyorsan tamam problem yok görmüyorsan kullanmıyordur hea bunun programıda var stalk programı sağlam ayrıca istersen söylerim ne öğrenmek istiyorsun😂
Hea direkt soruna cevap şu:Biliyorum ben yaptım aynısını whatsapp ı kapatınca silince tamamen bir arkadaşta hala gözüküyordum mesajlar duruyor tabi anlamazsın yani silip silmediğini kişilere bakacaksın varsa kişilerde vardır zaten ama bence sen whatsapp tan bahsetmiyorsun uygulamalarının isimlerini karıştırdın😂
Resmen beyin alıcı