Sosyal medyaya baksak kızlar çok güzel, erkekler acayip yakışıklı ama gel gör ki sosyal hayatta göremiyoruz bu arkadaşları :D Uygulama marketlerinde o kadar çok filtre uygulaması var ki hangisini kullanacağını şaşırıyor insan.
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce kızlar mı yoksa erkekler mi daha çok fotoğraf filtresi kullanıyor?
Kızlar. Kendimden biliyorum fotoğraf ne kadar güzel olsa da özellikle siyah -beyaz fotoğrafa alıştım artık bakıyorum orjinaline sonra daha güzel ama gözüm alıştı işte kendi fotoğrafım olsun başkası olsun yani en basit küçük yaştaki yeğenlerime bile kullanıyorum 😊😂
tabiki kızlarrr efect çıktı güzellik kavramı değişti :)) gerçek foslar sanaldaoff starlar şey gibi düşün şahin araba aslında ama sanalda bmw tarzında ama gerçekte şahin bildiğin şahin işte:))
Kızlar daha çok ama ben sadece instagram filtresi kullanıyorum şu anki resmim de öyle. Bazı kızlar o kadar çok filtre yapıyo ki resimde burunları yok oluyo :-)))
Elbette hatunlar daha çok filtre kullanıyordur. Kullanmayan yok mu? Elbette var ama onlar numunelik gibidiri. Bulup onları müzeye koyacaksın ;) Doğal harun candır, gerisi heyecan...
En İyi Cevaplar