iphone baştan aşağı bataryası problem zaten 1730 mili amper batarya takıyorlar muadili samsungda 3500 civarında bataryayıda halletse her alanda döver bütün telefonları
batarya probleminden ne anlıyorsun? bak ben o zaman şöyle söleyeyim o iş senin dediğin gibi olmuyor telefon üretimde üzerine düşük güçlü batarya takılır buda açık kalma süresini belirler ve applenin telefonlarında bu oran hayli düşük bu yüzden samsungun bir note 8 gibi modeliyle bu konuda baş edemez batarya sorunsalı dediğim şey bu yani
üstteki sorunu yeni okudum o problem genelde analogun değerin dijitale dönüşmemsinden kaynaklanır yani şarj gider ama yüzde yüz görünür ve birden bum diye kapanır :) bak resetle telefonunu bakalım yine aynı mı oran?
Note 8, batarya konusunda 8 plus’ın gerisinde sandığınız gibi iphone telefonlar batarya canavarı değil sadece 500 kullanım sonrası %80 performans düşüklüğü olabilir diyor apple. Birden hızlı bir şekilde düşüş olmuyor, geç bir şekilde düşüyor batarya yüzdesi
ya apple ırkçılığı yapacaksan hiç yazmasaydım telefon yarıştırmıyorum arka planda verileri otomatik kapatıyor iphone tabi uzun gider sende note8i aç beklet bkaayım nasıl oluyor
Sorun var ap açık bir saat gösteriyor ama bataryan full dolu bu büyük bir sorundur, bataryanı sarj ederken de dolu olduğu halde boş gösterise bataryan patlıyabilir ve bu da yangın çıkarabilir. olur demiyorum bataryalar hafife alınıcak şeyler değiller dikkatlı olmak da fayda var :)
%100 batarya dolduktan sonra zaman tutuyor iphonelar, yoğun kullanımda zaten batarya düşmesi oluyor ama geç olur, akım değerlerine kadar kontrol ediyorum, bataryanın ne kadar verimli halde olduğunuda inceliyorum öylelikle zaten bu tür bir batarya değeri ortaya çıkıyor
Ben samsung kullanıcısıyım Iphone 4s var ek olarak da... 2011 yılında almıştım ve 6 senedir batarya problemi yaşıyorum ilk bir kaç ay iyiydi, ama gerek arkadaşlarım gerek ailemden gördüğüm kadarıyla çoğu iphone da aynı batarya problemi var bunun sürümle bir ilgisi yok telefona göre bataryaları zayıf iphone'un
6 senelik telefonun bataryasını hiç değiştirmediyseniz öyle bir sorun yaşamanız doğadır hatta iphone 4 le aynı zamanlarda olan aktif kullanılmış samsung galaxy s1 satın alın alın o zaman bakalım 1 saat şarjı gidecek mi onun
Hayır anlatamadım zaten telefonu yeni aldığımda da şarjı bir tam gün ancak gidiyordu ki bu ancak bir kaç ay sürdü sonra günde 2 kez şarj etmeye başladım şimdi 1 yıldır samsung s7 edge kullanıyorum ve bataryamda herhangi bir sorun yok
En İyi Cevaplar