Bikac sorum var arkadaslar. Simdi ben arkadasimin whatsabini ondan habersiz bir sekilde bilgisayardan actim diyelim. Bu oturum bilgisayar ailip kapaninca kapanirmi kendisi. ya da zaman asimina ugrayip kapanirmi bu 1. Birde benim girdigimi o bir sekilde farkedermi? Tavsiyeniz var mı.
Bilgisayarı kapatman whatsappweb deki açık olan oturumu kapatmaz. Ama arkadaşın telefonundan whatsweb ayarlarina girerse orada açık olan oturumlar gözüküyor hemde konumuna kadar yani oraya girerse haberi olur. Tüm bilgisayarlardan çık a basarsa da oturumun kapanır.
Whatsapp Web girdiğin anlaşılmasın diye ve o bilgisayarda kesinlikle açık kalmaması için yapacağın tek şey var o da telefonundan Whatsapp Web sekmesini açınca tüm bilgisayarlardan çık yazıyo ona bas çıkar
Bilgisayarı kapatıp açman whatsapweb de açık olan oturumu kapatmaz yeniden tarama istemez. Ancak whatsap sahibi kişi telefonundan whatsap web ayarına girer ise bilgisayarını konumu ile birlikte görür ve çıkış yap seçeneğine bastığı anda sizdeki oturum sonlanır
Pc deki whatapp web de oturum açmak icin QR kodu var onu telefondan taraman lazim. telefonda whatsapp web kısmı var. onun telinde aktif olan oturumlari görebilir
En İyi Cevaplar