Siz cevap vermeden ben bir haberle olayı anlatayım önce haberi, sonra ise Allah korusun sizin başınıza gelirse ne yaparsınız onu cevaplayın. Çin'de, vapurda öz çekim yapmak isterken telefonunu elinden düşüren kadın sinir krizine girdi. Atlamak isterken diğer yolcular müdahale etti. Gemi çalışanlarından ve kaptanlardan telefonunun alınmasını isteyen kadına olumsuz cevap gelince tekrar sinir krizine girdi. Revire alınan kadın sakinleştirici verilerek uyutuldu.
5800 xpressmusic daha yeni piyasada para biriktirip aldım. tadınıı aldıktan sonraki zamanlar, iskeleden tekneye geçerken yırtık cebimden kaydı ( bak elimden değil cebimden) yaprak gibi süzüle süzüle denizin dibini boyladı. yan tekne scuba divingciydi gözlük felan aldım daldım. hiç bok bulamadım. geri çıktım. babamı aradım böyle böyle. senin ç*kün sağlammı oğlum dedi. yes baba dedim. s*ttir et ozaman dedi. :D
Valla benim gece saat 4'te tuvalete düştü. Çok kötü hissettim sabaha kadar uyuyamadım. Turkcell'in kapısına gittim ve açılır açılmaz yeni telefon aldım.
İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı.
Hahahahha 😂😂😂😂 Ben böyle bir tepki vermem. Zaten artık telefondaki her şeyi clouda kopyalayabiliyoruz. Yeni telefon alırım, cloudda var olan dosyalarimi kontrol ederim. Dunya'nin sonu değil. Ayrica madem o kadar onemliymis, kopyalasaydi bilgilerini, böyle sinir krizleri gecirmezdi.
2 ay önce telefonumu havuza düşürdüm :( günlerce düzgün uyuyamadım saçma sapan seylere ağladım çok sinirli ve gergindim. ama Şu an alıstım ve almak istemiyorum bir süre çünkü alırsam yine bırakmıcam
kolay mi birde ne sartlarda o telefonu almis kim bilir, bende kriz gecirirdim sanirim, denize atlamazdim, yenisini alirdim, candan daha kiymetli olamaz bir telefon
En İyi Cevaplar