Bu 10.000 Türk takipçi şu kadar filan yazıyor gerçekten oluyor mu yoksa bot takipçi mi bilgisi olan var mı? Instagram takipçi satın alma nasıl oluyor? En güvenilir takipçi satın alma siteleri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi şöyle oluyor ben çok araştırdım bu işleri anlatayım özetle. Piyasada hem türk gerçek takipçi hemde yabancı bot takipçi var. Takipçi satın almak istediğinde bunları sen seçiyorsun mesela türk takipçi satın al veya yabancı bot takipçi satın al diyerek seçebilirsin. Benim tavsiyem açıkçası bot takipçiden yana çünkü takipten çıkma vs gibi bir şansları yok gerçek olmadıkları için özgür olmuyorlar :)
Ben sosyal medya danışmanlığıda yapıyorum özellikle Türkiye ve Dubai USA üzerinden hizmet verdiğim firmalar var ve haliyle bunlara takipçi beğeni satın alıyorum ben almadamda firmaları yönlendiriyorum onlar satın alıyorlar kendi ülkelerine göre.
Sana benim sürekli 5 yılldır kullandığım takipçi satın alma hakkında olan sitelerin listesini atıyorum eminim işine yarayacak. Eğer yabancı kartın vs varsa diye yabancı kullandığım siteleride atıyorum bunlar faturaları falan sağlam yerler yani :) Bu arada hepsinin blogları ayrı ayrı güzel eğer sosyal medya hakkında bilgi edinmek istersen tavsiyem hepsini okumadan yana olacaktır :) Kolaylıklar dilerim54 Yorumla- +1 yıl
Guvenilir birkac firma ismi alabilir miyim
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Selam,
Takipçi satın almak herkesin zaman zaman ihtiyaç duyduğu durumlardan biri oluyor. İşletme veya bireysel sosyal medya hesapları için takipçi satın alarak bu hesapların bilinirliğini artırmak mümkün. Güvenilir takipçi satın alma konusunda ise dikkatli davranmak önemli. Bazı takipçi satan firmalar bot hesaplar göndererek, hesabının güvenilirliğini kaybetmene neden olabilir. Özellikle işletme hesapları için yapacağın satın alımlarda güvenilir takipçi satın alma siteleri tercih etmek büyük fayda sağlayacaktır.
Takipçi satın alma güvenilir mi?
Sosyal medya hesaplarını büyütmek için kullanılan en basit yöntem takipçi satın almak oluyor. Kullanıcılar hesaplarının popülerliğini arttırmak için takipçi satın almayı tercih ediyor. Peki, takipçi satın alma güvenilir mi? En iyi takipçi satın alma sitesi ve iyi referanslara sahip siteleri tercih ederek güvenli bir alım deneyimi yaşayabilirsiniz.En güvenilir takipçi satın alma deneyimi için satın aldığınız hesapların bot olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Bot hesaplar, sosyal medya platformlarında kabul edilmediği için hesabınız tehlikeye girebilir. Ancak gerçek kullanıcı olan takipçiler satın aldığınızda böyle bir sorun yaşamazsınız. Bu yüzden güvenilir İnstagram takipçi sitelerini tercih etmek önemli.
Takipçi satın alırken nelere dikkat etmeli?
Sosyal medya hesaplarınızın güvenliği için takipçi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar bulunuyor. İnstagram takipçi satın alma güvenilir işlemleri yapabilmek için tercih edeceğiniz siteleri araştırabilirsiniz. Daha önceki kullanıcı yorumlarına göz atarak satın alma deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. İnstagram Türk takipçi satın alma güvenilir deneyim için takipçi gelecek hesapların bot olmaması dikkat edilmesi gereken durumlardan biri.
21 Yorumla
Öncelikle merhabalar daha önce butik ve ayakkabı sektöründe kullandığım siteleri sizlere önerebilirim
birinci site burada üyelik ile bakiye yükleyip alışveriş yapıyorsunuz ve fiyatları cok uygun ayrıca bütün işlemleri siz yapabiliyorsunuz instagram organik takipçi al dım.
Diğer site ise bu site 1 tık daha fiyatları yüksek ama kullanımı kolay fazla uygulamaları kullanmayı bilmeyenler için genelde kullanıcı adını yazıp ücretini ödeyip satın alma sitesi
basit ve pratik geliyor sosyal medyalarda işletme sayfalarınıza ve kişisel sayfalarınız için gönül rahatlgı ile kullanabilirisiniz.03 Yorumla- 1 yıl
Merhabalar Burn Medya gerçekten bu sektörde bir numara tavsiye üzerine satın aldım çok memnun kaldım gerçek kişiler takip etti
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Uzun zamandır kullandığım bir site var açıkçası çok memnunum. Sürekli olarak müşteri temsilcileri destek veriyor. Gece 4 te mesaj atsan da dönüş yapıyolar zaten sitelerine girdiğimde 7/24 canlı desteği görünce şaşırmıştım. :D Siteyi tavsiye ederim satın alabilirsin. Aklına takılan bişi olursa oradan iletişime geçebilirsin zaten anlık cevap veriyorlar.
56 Yorumla- +1 yıl
Aaaa benim aldığım site de aynısı hemen dönüş yapılıyor ve uygun fiyattan alışveriş imkanı sunuyorlar Socibull. com ismi birde buradan deneyin derim işinize yarar eminim ben alıyorum gönderilerim için beğeni çok memnun kaldım umarım siz şapşikler de memnun kalırsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
50Cevap
- 1 yıl
En güvenilir takipçi satın alma siteleri en fazla müşteri memnuyeti olan sitelerdir. Benim önerebileceğim wubito com ve sosyalevindir. genel hatlarıyla takipçi satın alımına dair bilmeniz gerekenler ise şunlardır.
İnstagram Takipçi Hilesi, Ücretsiz İnstagram Takipçi
Instagram takipçi hilesi, Instagram'da takipçi sayınızı artırmak için kullanılan bir yöntemdir. Ücretsiz Instagram takipçi hilesi ise, Instagram hesabınızın takipçi sayısını artırmak için bedava olarak kullanabileceğiniz bir araçtır.Instagram takipçi satın alma hesabınızın popülerliğini artırır ve daha fazla kullanıcının sizinle etkileşime geçmesini sağlar. Böylelikle paylaşımlarınızın daha geniş bir kitleye ulaşması mümkün hale gelir.
Ancak takipçi hilesi kullanırken dikkatli olmak gerekir. Bazı takipçi hilesi araçları hesabınızı riske atabilir ve Instagram tarafından hesabınızın kapatılmasına sebep olur. Bu nedenle, güvenilir ve kaliteli takipçi satan siteleri tercih etmeniz gerekmekte.
Neden Takipçi Satın Almalıyız veya Almamalıyız?
Instagram takipçi satın alma işlemi, profilinizin daha çok görünür olmasını ve daha fazla insan tarafından takip edilmesini sağlamak için yapılan bir işlemdir. Instagram'da popüler olmak ve etkili bir şekilde marka veya ürünlerinizi tanıtmak için çok sayıda takipçiye sahip olmak önemlidir. Bu sayede, profilinizi daha geniş bir kitleye ulaştırabilir ve potansiyel müşteri veya takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca, instagram takipçi satın alma işlemiyle birlikte, profilinizin etkileyiciliği ve güvenilirliği de arttırılmaktadır. Bu nedenle, instagram takipçi satın alma işlemi, etkili bir sosyal medya yönetimi için önemli bir araç olarak kabul edilmektedir. Öte yandan takipçi satın almak eğer üst düzey bir memuriyet veya önemli bir kurumu temsil eden biriyseniz pek etik olmaz. ya da sayfanızı farklı yöntemlerle organik olarakta büyütebilirsiniz. Tabi bu çok uzun bir süreç ve efor gerektireceği için karar size kalmış.Instagram Takipçi Satın Almanın Bilinen ve Bilinmeyen Faydaları Nelerdir?
Rekabet halinde olduğunuz diğer instagram profillerini geride bırakabilirsiniz.
Çok sayıda takipçiniz olursa, instagram profiliniz daha fazla ilgi çekeceğinden organik takipçi sayınızı böylelikle günden güne artırabilirsiniz.
Yüksek sayıda takipçisi bulunan instagram hesapları daha prestijli bir görünüme sahiptir.
Instagram takipçi satın alma hizmetleri, sosyal medya fenomeni olma hayallerinize ulaşırken kullanabileceğiniz bir fırsattır.
Ticari bir işletmeye veya bireysel bir markaya sahipseniz, firmanızın reklamını yaparken çok sayıda instagram takipçiniz olduğunu gösterebilirsiniz.
Markaların fazla instagram takipçisi olması müşterilerin o markaya ve ürünlerine duyduğu ilgiyi artırmaktadır.
Fazla takipçiniz olursa instagram algoritmasına göre diğer kullanıcılara önerilen hesaplar içinde yer alabilirsiniz.
Yüksek sayıda takipçisi olan fenomen hesaplar sayesinde reklam ve iş birlikleri alarak instagram profilinizle para kazanmaya başlayabilirsiniz.00 Yorumla - +1 yıl
Takipçi satın almak istiyorsan burayı önerebilirim zaten sektörde bir numaralar
Hem kurumsal bir firma 7/24 muhatap bulabilirsin. İstersen 300-500 adet alıp bir dene. Ben ablamın sosyal medya hesaplarını yönetiyorum ve burayı kullanıyorum epey oldu eskiler. Çok yardımcı oldular.
Türk gerçekler gerçek türk kişiler oluyor veya Türk bot kişiler var ikiside farklı ürün sen seçebiliyorsun. Ama tabi gerçek olursa özgür oluyor :) Soruların olursa canlı yardıma yaz hemen ilgileniyor🌺 Ayrıca rakiplerimin hepsi almışken ben neden alamayayım ki insanlar bunlara bakıyorlar yapacak birşey yok.12 Yorumla- +1 yıl
Guvenilir birkac isim alabilir miyiz
İnstagramda butik hesap açma kararı aldım ve yakın çevremden gelen 20-30 kişi ile diğer insanlara güven sağlayamayacağımı anladığımda
yardımıma koştu, güvenli bir şekilde kendilerinden instagram takipçi ve beğeni satın aldıktan sonra işlerim açılmaya başladı. Gerçekten insanlar takipçi sayısına önem veriyormuş, kişisel instagram hesabıma ve hobi olarak uğraştığım youtube kanalıma da bir miktar abone satın alacağım.03 Yorumla- +1 yıl
Hello ben geldim sizler için çoğu siteye baktım ve en iyisi için uğraştım ve buldum site kaliteli ve uygun fiyatlı buraya koydum isteyen gidip bi göz atsın zaten uygun fiyatları görünce alacaksınız durmayın vakit boşa geçiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaklaşık 6 site denedim hep sorunlar yaşadım bu size paylaştığım denediğim 7. site ve sorun yaşamadım 1 hafta önce 10.000 takipçi satın aldım düşme dahi olmadı ilk başta sorun olur mu yine dolandırılır mıyım diye düşündüm whatsapp hattındaki arkadaşlar hemen hızlıca yardımcı oldular ve sorunsuz bir şekilde işlemi tamamladım sizlere de öneririm sorunsuz bir site ile çalışmak istiyorsanız.
77 Yorumla- +1 yıl
Bende bu siteyi kullanıyorum gayet sorunsuz, güzelce açıklamışsınız bende öneririm.
- +1 yıl
Benimde kullandığım 3 site var birisi bu kesinlikle sorunsuz ve ilgili çalışmaları var.
- +1 yıl
Bir instagram hesabında bu sitenin çekilişi olmuştu, 5 bin adet çekilişten takipçi kazanmıştım vermeyeceklerini düşünmüştüm. Whatsapp numarası verip destek hattından iletişimime geçmemi istemişlerdi ilk başta tereddüt ettim ne alaka diye. Sonra mesaj attım gayet resmi bir dille konuşup ilgileri yüksek bir şekilde çekiliş hediyemi teslim ettiler. Bende öneririm.
- 1 yıl
Hangi site acaba ismini verir misiniz?
- +1 yıl
Birçok firma denedim ancak aralarında güvenilir olarak iyi olan var. Tamamen Türk aktif ve gerçek takipçi hizmetleri var, ben de onu tercih ediyorum. Uzun zamandır çalışıyorum, hiçbir problem yaşamadım. Kesinlikle önerebilirim..
00 Yorumla - +1 yıl
Botta var gerçek takipçide var ama fark ederlerse takipten çıkma olsaliklari yüksek
10 Yorumla - 6 gü
Sitenin ismi topfallow ama iki üç hesabınızın olması gerekiyor ve asla main hesabınızın şifresini yazmamanız gerekiyor yoksa takip ediyor başkalarını, takipçi atmak istediğiniz hesabın adını yazın giriş bilgilerine de fake hesabınızın bilgilerini girin
00 Yorumla - 10 ay
Merhaba,
Sosyal medya platformlarında takipçi, beğeni, izlenme, yorum gibi hizmetleri uygun fiyatlarla ve güvenilir bir şekilde sağlıyoruz. %10 indirim fırsatını kaçırmamak için insttake. com adresini ziyaret edebilir ve “hosgeldim” indirim kodunu kullanabilirsiniz.
İyi günler dilerim00 Yorumla - 1 yıl
Ben uzun zamandır Takipinsta. org'dan Instagram takipçi satın alıyorum..
Şimdiye kadar beni hiç mağdur etmediler.
Sipariş öncesinde ve sipariş sonrasında gayet ilgililer.
Canlı destekten yazdığımda cevapsız bırakmıyorlar.
Gönderdikleri takipçiler de gerçek ve aktif takipçiler.
Anladığım kadarıyla her gün Instagram'da çekiliş düzenliyorlarmış.
Takipçiler de bu çekilişle ve kendi iradeleriyle bizi takip ediyormuş.
Hak vermeliyim.
Gelen takipçiler asla fake değil.10 Yorumla - +1 yıl
Merhaba Butik mağazamız ve markamız için işletme hesabımız için Bu siteyi kullanıyoruz hep Herkese tavsiye ederim hep kaliteli hizmetler sunuyorlar fazla fazla gönderim yapıyorlar gerçek Türk takipçi gönderiyorlar birçok fenomeni kullandığı sitelerden de birisidir zirvemedya. net kaliteli hizmetler arıyorsanız Bu siteyi tavsiye edebilirim
00 Yorumla - +1 yıl
Kankalar bende fotoğrafcıyım ve güzel resimler çektiğimi düşünüyorum ve bunu herkes görsün istiyordum ama çok az bir takipçim vardı mecbur takipçi alıcaktım ve Socibull. com adında bir siteye rastladım şu an 118k şık bir hesap haline geldi ve aşırı mutluyum hepsini almadım tabi bi 50k felan aldım dediler ki bu hesap kısa süre içinde büyüyecek ve 1 ay sonra bu hale geldi sizede tavsiye ederim deneyin bakın
03 Yorumla- +1 yıl
@Aaysimaatopçu çok teşekkür ediyorum sana senin yorumunu görüp bende denedim ve gerçekten çok güvenilir bir siteymiş her anlamda destek veriyorlar şu an onlar sayesinde 30k lık bir organik takipçi hesabım oldu denemek isteyen varsa güvenle alışveriş yapabilir arkadaşlar tekrar yazıyım site ismini socibull. com bakmanızda fayda var derim ben buradan buldum sizde buradan bulabilirsiniz
- +1 yıl
@Mervvee231 sitenin adı nedir acaba öğrenebilir
- +1 yıl
Evet bnde denedim ama sponsor oldum hem hesabimin reklami yapildi hemde 3000-5000arasi gercek hesapli takipciler yaptim isterseniz begeni de yapabiliyorsunuz farkli paketler var kendinize uygun olanini seciyorsunuz bu sayede hesaplarla etkilesimim arttikca musterilerim cogalmaya basladi insanlar artik sayfa guvenilirligi takipci begeni ve yapilan yorumlarla ölçüyor isterseniz bana mesaj atin anlatayim daha detayli sekilde hangi sayfalarla calistigimi
00 Yorumla - +1 yıl
butik instagram hesapları bu tarz takipçi satın alıyorlar, müşterilerinin gözüne daha kaliteli gözükebilmek için. bizde zamanında kendi butik hesabımız için takipinsta. org dan aldık, aslında yeni müşteriler için işe yarayan bir taktik. ilk etapta kullanılabilir diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Geçen bir siteden 20k aldım ismi socibull. com işinize yararsa alırsınız süre verdiler şu zamanda gelir diye ve o zamanda geldi
- +1 yıl
Burnmedya. com isimli siteden 5.000 Türk Takipçi aldım sorunsuz geldi arkadaşlar hepsi gerçek ve Türktü
- +1 yıl
@candanergull takipci sayisi cogaldigi zaman, havadan zembille inmis gibimi oluyor yoksa step by step gibimi oluyor?
- +1 yıl
Tabi ki gerçek yapanlar var. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemek için iletişime geçtim butik hesabıma alacaktım. Hem numaralarıda var sitede öyle kaçak göçek bir durum yok hele beğeniler sayesinde keşfete çıkmasıda ayrı bir fayda sağlıyor. Düşünüyorsanız Site:takipcibank. com
23 Yorumla- +1 yıl
Bu işi hakkıyla yapan siteler illaki vardır ve varda ben Socibull. com dan alışveriş yapıyorum sürekli ve gayet ilgili kaliteli işler yapıyorlar telafi desen var indirim desen var eğer ki almak istiyorsanız ideal bir site fiyatları da uygun ve çok seçenek var tavsiye edilebilecek bir site yani
- +1 yıl
Ben takipçi aldım 10.000 takipçiyi 50 tl ye satıyorlar butik satış profili için aldık yanında birde oto beğeni aldık resmi paylaştıgımda anında 3.000 beğeni geliyor bu ticari amaç için çok faydalı oluyor kazandırıyor da
işinize yarar belki ; Adres : instagramhizmetim. com02 Yorumla- +1 yıl
İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Bot olanlar sabit kalıyor ama bir b*ka yaramıyor... Gerçek kişilerse bir süre sonra takipten çıkıyor, para havaya gidiyor... Böyle şeylere gerek yok babuş...
11 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hiçbir fikrim yok ama parayla kendini takip ettirmek komik tanımadığın insanlar seni takip etse ne etmese ne
21 Yorumla- +1 yıl
:) ne yapsın ınsanalrın reklam ıcın vs ıhtıyacı oluyor ve alıyor
Ben butiğim için sürekli alıyorum. Hiç bir problem olmadı. Biraz pahalı ama size de bu siteden almanızı tavsiye ederim. Türk takipçi satın almanıza gerek yok, en iyisi yabancılar. Zaten Türkler de beğeni yapmıyor.
44 Yorumla- +1 yıl
Evet kızlar socibull. com işinize yarayacak bir site her türlü şeyi bulabilirsiniz ben genelde beğeni izlenme ve story izlenme alıyorum size de tavsiye ederim
- +1 yıl
Evvet arkadaşlar bugün de sizler için uğraştım ve nasıl en iyi, en güvenilir takipçi alınır diye ve medyadostunuz. com isimli siteyi gördüm arkadaşlarım da tavsiye etmişti ama ben bu kadar olduğunu düşünmüyordum amaaa güzel bir sayfaymış aradığım çoğu şeyi buldum gönderilerime az beğeni geliyordu ve oto beğeni denen bişey varmış gönderi paylaştınız anda otomatik beğeni geliyor sizlerinde beğenisi az ise durmayın
- +1 yıl
@Kamuranntkç sağolun hanfendi bende medyadostunuz. com üzerinden aldım memnun kaldım
- +1 yıl
@Aaysimaatopçu;
Socibull. com u
POLIS basmis dogrumu... siber dolandiricilik yaptiklarindan dolayi?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İnstagramda artık insanlar takipçi sayısına göre ünleniyolar ya da öyle olduklarını düşünüyolar ve artık para karşılığında talipçi alınıyor. bu işi yapan fazla sayfada olsa benim size önerebiliceğim güvenilir bir site, burada güvenli bir şekilde takipçi alabilirsiniz bir bakın bencee :)))
00 Yorumla Kardeşin bot onlar. Hepsi fak hesap. Hikaye görüntüleme , beğeni falan gelmez.
Topfallow indir, kendin de yapabilirsin.00 Yorumla- +1 yıl
Ben butik mağazam için takipçi ve otomatik beğeni alıyorum sürekli takipinsa'dan bir sorun yaşamadım gayet güvenli gibi. Tavsiye ederim.
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle bir saçmalık yapmayın. 10 bin takipçi olunca ne olacak, kim seni umursayacak?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Size yapiym mi yapmayı düşünüyorum demedim bunun gerçek olup olmadığını merak edip soruyorum
- +1 yıl
Satın alıp da gerçekten yapanlar var.
- 4 gü
Yalan onlar kanma inanma kuzen bana almıştı hesabımı kapattı Instagram hepsini bot göndermişlerdi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)7 gü
Hayatınız sahtecilik, hile, dümen. Utanmıyorsunuz onu anladık da insan kendini kandırmaktan da mı rahatsız olmaz ya. Pes!
10 Yorumla sosyal medya hesaplarınıza ucuz, kaliteli, güenli; takipçi, izlenme, beğeni vb. satın almak istiyorsanız instagram üzerinden @marsmagza hesabına ulaşabilirsiniz (kesinlikle dolandırıcı değilim sadece müşteri bulmak için buraya bunu yazıyorum)
00 YorumlaSocibulldan beğeni ve takipçi aldım. Beğeniler hızla düşmeye başladı. İlettim. Telafi yaparız geçici bir durum dediler bekleyin dediler.
Bekledim ama ne telafi ne muhatap var. Hiç socibulla bulaşmayın pişmanlık resmen.00 Yorumlaben çok araştırdım yorumları vs okudum 3 tane siteyi denedim gerek fiyat açısından olsun gerekse kalite açısından olsun bu siteyi seçtim takipçiler 20-30 dakkada başlıyor beğeniler daha kısa sürüyor whatsaptaki sorumlu kişide cana yakın
00 Yorumlainstagram, youtube, twitter, facebook, tiktok platformlarında en ucuz fiyattan takipçi beğeni ve izlenmeyi satın alabilirsiniz. site çok gelişmiş hızlıca geri dönüş yapılıyor güvenli ödeme ve sınırsız destek imkanları var incelemenizi öneririm.
00 Yorumla- +1 yıl
yani bence satın almak saçmalık fakat bazen lazım olabiliyor :) illada alıcam derseniz whatspapp iletişim hattı falan var dolandırıcı değil en azından hemen yükleme yaptılar www takipcisatinalsana net sitesini tavsiye ederim
00 Yorumla - +1 yıl
Aslında böyle bir şey olduğunu bende merak ediyordum deneme amaçlı 1000 tane istedim bir tane siteden. youtubereklam. net sitesinden aldığım da tereddüt etmiştim. Ama doğruymuş.
10 Yorumla ürün vs gibi birşeyler var mı
yoksa sadece marka mı ya da web sitesimi11 YorumlaSosyallevren kanka gidip de uzun uzun yazamam kendi reklamını yapan site sahipleri gibi ben uzun zamandır kullanıyorum ayrıca öyle üç beş değil binlerce lira harcadık ve hiç sorun yaşamadık.
00 YorumlaMerhaba, uzun süredir kullanmakta olduğum siteyi sizlere güvenle önerebilirim. Fiyatları oldukça uygun, takipçiler gerçek hesaplar ve hızlı işlem...
00 Yorumla- +1 yıl
Merhaba arkadaslar ben Burn Medya isimli siteden 5k türk gerçek takipçi aldım 1k felan düşüş oldu telafi yaptılar geri watsap hatları çok hızlı cevap veriyor memnun kaldım.
10 Yorumla Bir kısmı gerçek olabilir tabiki ama satın almak istersen de dikkat et sahtekar dolu özellikle sadecetakipçi. org sahtekar ve dolandırıcı paranı alır hiçbirşey yapmaz kesinlikle uzak dur
00 Yorumlayaklaşık 30 bin adet instagram takipçi satın alımı gerçekleştirdim sıkıntısız bir site öneririm.
32 Yorumla- +1 yıl
Bu siteden 2000 takipçi satın aldım bende geçen hafta şu ana kadar düşüm olmadı, burada ismini görünce de şaşırdım bende öneririm kesinlikle.
- +1 yıl
bunlarla ugrasıpda hesabım calındı diye ağlamayın
00 Yorumla - 13 sa
Zamaninda denemistim ama sacmalik soyleyim ha ise yariyo mu evet ama zamanla aldigin bot takipci sayinda yuzde 30 azalma oluyor onu soyleyim
00 Yorumla - 5 ay
abi kısacası yorumlardaki insanlara pek fazla güvenmeyin hesabınızı çalarlar bisey misey olur bence kendiniz araştırın insanlara güvenmeyin
00 Yorumla - 1 yıl
ben geçen takipçi abi diye bir siteden aldım. adamlar çok ilgili ve fazladan hediye gönderiyorlar 😁
00 Yorumla - 1 yıl
Ben instagramdan @ismailrasiddd diye bir arkadaştan aldım, önce bot aldım çok düştü sonra garantili bir takipci atti o iyidi düşme çok azdı.
00 Yorumla - 1 yıl
abi kim ne derse desin ben yıllardır Takipçi Abi sitesini kullanıyorum adamlar her siparişte hediye gönderiyor ya :)
00 Yorumla - 1 yıl
kolaytakipci. com. tr den güvenle takipçi alabilirsiniz kızlar soruyor'dan gelenlere %25 indirimimiz var indirimkodu: kizlarsoruyor25
00 Yorumla Organik Instagram Takipçi Satın Almak için Türkiye’nin en güvenilir platformu 1000 takipçi 10 TL fiyatlarda uygun
00 YorumlaGeçenlerde sitesinden 5.000 takipçi almıştım. 30 dakika içinde gelmişti. Bir sorun yaşamadım. Eğer almak isteyen varsa tavsiye ederim
00 Yorumla- +1 yıl
Ben butik hesabıma burasıyla çalışıyorum hizmet çok güzel aldığım takipçileri %100 aktif satışlarım oldukça arttı tavsiye ederim.
sosyaldevi. com01 Yorumla- +1 yıl
youtubereklam. net sitesinden daha önce aldım takipçi satın alma burda çok basit alınıyor. Tavsiye ederim.
- +1 yıl
Spam olarak hesabını kapatır Instagram
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Takipçi satın almada böyle birşey mi varmış ilginç
- +1 yıl
Var tabi. Instagram bir hesaba olağan dışı takipçi gelince spam olarak işaretliyor
- +1 yıl
sosyalhayalet. com dan alıyorum uzun zamandır bir sıkıntı görmedim
00 Yorumla Evet oluyor botlarıda var normalleride var.
10 Yorumla- 3 gü
Bende 93 bin hesap var ama bot o satanlarınkide bot oluyor düşmeme garantili çünkü bot ahahahhahhs
00 Yorumla Gerçek takipcili 997 takipçisi olan hesabım var daha da istek geliyor satabilirim 500 tlye
00 Yorumla- 6 gü
Gerçek kişiler takip etmediği sürece ne anlamı var
00 Yorumla Takipci. com. tr burası en iyisi
Güvenilir ben almıştım00 Yorumla- +1 yıl
ben genelde satın alıyorum 10k yapmak çok zor yoksa
00 Yorumla Sopsosyal takipçi sitesi güzeldir
İyibudur takipçi siteside güzeldir00 Yorumlatakipcitl tavsiye ederim deneme amaçlı 100 türk takipçi aldım yarım saat içerisinde gönderdiler.
00 Yorumla- +1 yıl
bende düşünüyorum takipçi satın almayı tavsiye eder misiniz
00 Yorumla Site sana seçenek sunuyor ister bot al ister aktif al. İster türk al ister yabancı sana kalmış
00 YorumlaBen kendim yapıyorum kardeşim dilersen iletişime geçebilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
sosyaldevi. com 7 24 canli destekli
guvenli gonul rahatligiyla satin alabilirsiniz00 Yorumla - Devamını Gör (19)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram takipçi satın alma: En güvenilir takipçi satın alma siteleri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Instagram Güvenilir Takipçi Nedir? Takipçi Nereden Nasıl Satın Alabilirim?
Instagram takipçi satın alma konusu, özellikle sosyal medyada daha fazla görünürlük ve popülerlik kazanmak isteyenler için sıkça gündeme geliyor. Bu soruyu duymaktan ve cevaplamaktan her ne kadar sıkılmış olsam da bilgim dahilinde cevaplamaya çalışayım. Ben kimseye takipçi alın ya da almayın diyemem. Ama görüyorum ki bir çok önemli marka dahi bu yolu ve yöntemi kullanıyor. Yine de bu yolu tercih edenler için bir rehber niteliğinde bir yazı olsun istedim.
Instagram Takipçi Satın Alma Nedir?
Instagram takipçi satın alma, hesabınıza dışarıdan belirli bir ücret karşılığında ek takipçi kazandırma işlemidir. Bu takipçiler genellikle iki türdedir:
Instagram Takipçi Satın Almak Ne İşe Yarar?
Instagram Takipçi Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Kaliteli Hizmet Sağlayıcıları Seçin: Güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem veren platformlardan hizmet alın.
Gerçek Takipçiler Tercih Edin: Bot hesaplar, algoritma tarafından tespit edilip kaldırılabilir. Gerçek takipçiler daha doğal bir büyüme sağlar.
Ani Artışlardan Kaçının: Bir anda büyük miktarda takipçi artışı, Instagram algoritmasını şüphelendirebilir.
Destekleyici Stratejiler Kullanın: Takipçi satın alma işlemini kaliteli içerik, düzenli paylaşım ve etkileşim odaklı bir stratejiyle destekleyin.
Instagram Takipçi Satın Almak Zararlı mı?
Takipçi satın almak riskli bir yöntemdir. Fakat bazı markalar strateji olarak sosyal medya hesaplarının hızlı bir görünüme kavuşması için tercih edebilmektedir. Ancak yanlış uygulamalar (bot hesaplar, düşük kaliteli hizmet sağlayıcılar) aşağıdaki riskleri beraberinde getirebilir:
Instagram Takipçi Satın Alma Süreci Nasıl İşler?
Platform Seçimi: Güvenilir bir hizmet sağlayıcı bulun.
Güvenilir Takipçi Nereden Bulabilirim?
Güvenilir takipçi demek hesabınız uçar, kaçar, keşfetten keşfete dolanır demek değil. Güvenilir takipçi vaadlerini yerine getiren platformlar ile sağlanır. Şu kadar kişi bu kadar zamanda gelecek denildi ise gelir. Düşecek ya da düşmeyecek denildi ise gerçekleşir. Yoksa takipçi aldığınızda algoritmanızın nasıl etkileneceği konusunda kimse size bir bilgi vermez. Genelde bu tarz dijital hizmetler ülkemizde r10. net sitesinde bulunmaktadır. Örnek bir takipçi satış sitesi konusu bırakıyorum: link
Takipçi Satın Almak Yerine Alternatif Yöntemler
Eğer bu yönteme sıcak bakmıyorsanız, organik büyüme için şu stratejileri deneyebilirsiniz:
Doğru içerik, trendi takip etme her şeydir. Ancak en çok sorulan ve merak edilen konulardan bir tanesi olduğu için cevaplamak istedim.