Hangi marka daha seri genel anlamda ve her konuda daha geniş ve güçlü.. oylama ile yorumda gelirse sevinirim..
MITSUBİSHİ
AUDİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden mitsubishi biliyormusun? Çünkü sen ayağını debriyajdan çektiğin anda volanın devreye girip o şanzumanı çevirmesi ve şanzumanın hareketi motora iletmesi gecikmesiz oluyor. Audi de durum böyle değil. Önce uygun diş aralığını bulacak sonra devreye girecek de hareketi motora iletecek. Tabi hareketi motora iletene kadar custom bir şanzuman ve piston gömleği, piston, egzantrik olmadığı sürece bir o kadar zaman geçecektir. Bu da 60 salise gibi bir birime tekabül ediyor.
Sen anlamazsın hissetmezsin bile derler ama bunu tork değil, o torku kullanmayı bilen hisseder der noktayı koyarım arkadaş. Drag ve Roll yarışlarında üzülmek istemiyorsan mitsubishi al, ağlat...
Kesinlikle agzina saglik;-)
MITSUBISHİ , ismi bile büyük yazılır audi kimki yaninda kiyaslamak bile saçma olmuş japonlar en iyisi ni her alanda yapar yapmakta herseyden anliyorlar sadece arabaya kafalari çalışmaz araba ve birçok şeye kafaları zehir gibi çalışır...
Kesinlikle;-) 👏
Cevap
19Cevap
Mitsubishinin tek işe yarayan aracı evo dur gerisi boştur audide boş araç görmedin yıllar öncesinin audi 80 i bile işlevli ve kaliteli 😉
Sana gore oyle Mıtsubishi nin her modeli taş ve güzel güçlü seri Woswagenin alt markasi olan Audi ise vasat kiyaslamam yanls oldu Mıtsu gibi buyuk devin yaninda Audi yi.
Yarışlar da koşan Mıtsubishi kendini gosteriyor Övdüğün alman markalar neden 1 tane yarista yoklar iste haliniz vasat ortada😃
Mıtsubishi l200 vs Lancer vs Evo vs vs daha saydirma demek ki bilgisizlik başa belaymiş😃😃
2yıldır A5kullanıyorum daha hiç arıza dahi vermedi asıl sen bilgisizsin dostum mitsubishinin herhangi bir arabasını almışsın ve öyle görüyorumki daha önce farklı araçlara binmemiş bir arkadaşımızsın hoş görüyorum seni 😉
Bugüne kadar e39 5.30i , 1995 300sel e dahi sahip oldum bunlar uç noktalar tabi bunlardan haricen b7 passat subaru impreza dahil test etme imkanım oldu emin ol mitsubishiden iyiler dostum eğer bir Japon aracı seçilcek olsa o honda olurdu 👍🏻
Kullandigin icin onu ovuyon normaldir ben Mıtsubishi kullanan amca oglumu taniyom bir defa ariza vermedi dayaniklilik güç hız zaten ooo tartisilamaz.
Mıtsubishi hepsinin kafasini eziyor her anlamda;-)
Mıtsubishi , Lancere , Evoya , Evolation, a L 200, ze bir kac ornek gosterdim kafa tutmak ölümü göze almak demektir😃
Djsjakhsjaa sana random attım kullandığım araçlar içinde mitsubishi nin evo modelide vardı
Ama emin ol bir m power olamaz hani diyorsunya ve nin altında diye arkadaşım benim aynı fabrikalarda üretiliyor olabilir lakin emin ol audi vw den kaliteli araçtır aşağıda bir arkadaşımızada seat için aynısını söylemişsin o zaman porshede vw nin altında dimi canım kardeşim benim
Olmayan bilginle bana bilgiliymiş gibi davranma at gözlüğünü çıkar ve etrafına bak araçlar gelişiyor 😉
Bak kardesim ben onu bunu bilmem gercekci oluyom gercekleri bildiklerimi gorduklerimi konusuyom Altında ustun de o fark etmez.;-)
Ben herseyi cok ii goruyom biliyom sn bilmiyon at gozlugunu cikar adamlar ucuyor sen daha siz daha sokaklar da turlamaya devam ediyonuz😃😃
Bak dostum ben burda polemik çıkarmaya çalışmıyorum güzelce araştır bak dene test et tabi imkanın var ise emin ol o kıçı kırık reno nun bile talisman denen aracı mitsubishinin bir çok aracından daha işlevlidir
Bu zaman da güç hız en ön planda😃asyalilar ozelikle Japonlar bu konuda 1 numara konfor tasarim saglamlik zaten tartisilamaz;-)
Kalite isim degildir herseyi ile bütün olup kendini kanitlayandir;-)
Dünya yarislarin da zaten Japon atlar kendini en iyi sekilde kanitliyor😃
Fazla söze gerek yk ornek 1 tane Japon nissan gtr yi gecmeye cesaret edebilen marka Oda Japon Ağr sanayi lideri Kawasaki onun disinda Japon harici Baska ulkeler zor bela cesaret bile edemez hale geldiler bana neyi anlatmaya calisiyon😃
Kisaca cesaret bile edebilen yok;-)
Yanlız Honda favorim benm hastasiyim , İnfiniti , Lexus zaten bambaşka;-) Aşk
Ya can kardeş yaz oraya deneyemiyorsan az video izle ya göz var nizam var daha fazla spamlama cevap atmayacağım
Lexus , Lfa , ya ölürüm😂😃
Ben goreceklerimi gordum ve gormekteyim sen keyfine. Bak 😃
Hangi anlamda dedigine bagli mitsubishi saglam arabadir
Hiz konusunda diyorsan audi ondedir rs6 vs
1 modele bakma Mıtsubishi nin cok modeli var Audiyi geride birakiyor cok cok
Her anlamda dedim Audi sadece araba yapiyo Mıtsubishi robottan tip cihazlarina makinelere is makinelerine fabrikasyon aletlere ucak demir yolu motor deniz tasitlari sogutma sistemleri uzay teknolojileri ucak motoru savunma aletleri vs vs.
Piyasasi yok dedigin markayi sokakta herkesin altinda goruyom
Bence Audi nin piyasasi zayif ve Piyasasi az Dedigin Mıtsubishi her alanda dev ilk sırada belliki bilgisizsin baya arastirma şart sokağa çık hayatin icine ak😃tavsiyem hastanelere fabrikalara kadar uğra bir zahmet
Turkiye yi birak dnya da herkesin altinda Mıtsubishi Kamyon kamyonet araba ornek lancer ornek fuso canter daha sayarim yer kalmaz;-)
Abarttin baya attin dunya yarislarini Mıtsubishi goturuyor Audi Mersedes Bmw 3 büyk dedigin markalar neden yk bir tane yarista?
Sana gore buyuk gozunde buyutuyon baskasina gore degil.
Ne oldu geri vites yaptiniz demek ki en iyisini Japonlar yapiyor. sanada ii aksamlar😃
Sağol😃
Bende yok ben gerceklere bakarak herseyi gorerek yorumluyom kardes asl Mıtsubishi gibi dev marka ile küçük marka Audi yi kiyaslamam sacma oldu hata bende.
Anladim bnce Araba konusunda da çok başarılı sağlam dayanıklı güçlü çünkü yarışlar da Mıtsubishi gozukuyor hep fark buradan da Belli oluyor saygilar;-)
Dikkat ettim bazi bilgisiz ergenler 2 fark oyle Audi yi oylamis baya yanls var Audi 3 oyda Mıtsubıshı 3 katı fazla olmaliydi.
Uzatmiyom haksiz yorum ve oylamalara karsiyim.
Mitsubishi ile audiyi karşılaştırmak 😀😀 audi premium marka
Premium ne alaka dunya nin en buyuk en guclu en genis ağa her dalda olan Mıtsubishi den söz ediyom kendine gel uçak motoruna ucağa kadar Mıtsubishi devinden söz ediyom?
Demir yolunda bile var Mıtsubishi senin Audi dediğin marka arabadan başka ne yapabiliyor hali ortada😃bari yorum yapiyonuz mantikli yapin.
Arabalari çöp dedin sacmaladin herkesin altinda Mıtdubishi ve cok seri marka her alanda çok modeli var belliki bilgisizsin Mıtsu hakkinda😃😃
Çok kaliteli modeli var ve sağlam ve çok dayanikli.
Arabasi cop oylemi bu senin dusuncen mitsunun arabalarina herkes binemez bir arabasi 500, bin en az 200.
300
😃😃
Az gercekci olun bir audi ezberlemiş siniz onda donup durmayin.
Kardeş bak once bir makinelerine bak derim ben sokakta hergun en az 500 tane mitsu gorüyom😃
Sen bu gercekleri degistiremezsin.
Mıtsubishi nin ölüsü kaç bin haberin yok.
Al ben secimine saygi duyarim ama gercekci olun tabi bilgi egitim şart hadi kal selamtle kardesm Mıtsubishi dunya yarislarina devam etsin siz sokaklar da gezmeye devam edin Audi Bmw ile😃😂😃
Audii heycan katar hayata. 😀
Mıtsubishi dunya ya bakar😃
Siz audi ile sokaklar da turlamaya devam edin mıtsubishi yarislara devam etsin😃
BMW the ultimate driving machine
Bmw çöp Mıtsubishi her alanda dunya devi
Merak ettim bir gün gidip test edicem bakalım şu an Lancer satışta mı? Ne var sıfır olarak?
Gir resmi sitesine ne ararsan lancer den bol evodan bol ne var dahasini saymama gerek yk goreceksin 😃
Tamam müsait zamanda gidip test edeceğim Lancer I ve 1 serisi ile kıyaslayacağım
Ayıpsın müsade senin knka😃
Benim tercihim lancer evo olurdu
Kesinlikle
;-) ;-)
Mitsubishi ne ki Audi nin yaninda
Cahillik basa bela once Mıtsubishi gibi bir devin yaninda sadece araba dan anlayan kici poklu audi yi getirmem hata oldu hata bende.😃
Mıtsubishi 3 tane araç üreticisine hocalık ortalik yapar ve arac disinda herseyde uzman ve patron;-)
Uçak motorun dan ucaktan tutta demir yolu rayli sistemleri seri asonsörler teknolojik sistemler deniz kara dağ iş hava taşıtlarin dan tutta iletisim izleme cihazlari kayit makineleri tip aletleri profesyonel endustiriyel fabrika fabrikasyon vs savas robotlari vs calisma teknolojileri vs vs daha saymama gerek yk bu kadar yeterli umarim her dalda 1 ;-)
Kal selametle gercekleri bilmek gormek guzel birsey anlatmak ta ;-)
mitsubishi
Kesinlikle bu işten anlayanlar zaten kendini belli ediyor bir kac audi gorup yorum yapan ergenlere uyz oldm😃
audi 😎
Audi bebek Mıtsubishi dunya devi.;-)
audii <3
Mıtsubishi dev audi bebe.
Orasi oyle ben gerceklere bakarim rütbeye bakarim.;-)
Bilgisiz insanlari sevmiyom kimse kusura bkmasin😃
Aynen adamım;-)
Adamsınn adam;-)
,😃😀
Adamsın😃
Tamam adamım kal selametle😂
Cansın cann😃
İyi bir hitap;-)
Mitsubishi candır.
Aynen kesinlikle her konuda;-)
;-) ;-)
;-) ;-) )
audi tabi ki
Eminmisin?
Mıtsubishi kim once arastir sonra gel😃
olur cengiz abi
Eyvallah ciğerim.😃
cengiz abi bir küllenen aşk oku bea
Tamam abla yarin okurum😃
Adamım Audi
Sen audiyi benimsemiş sin gozunde buyutmuş sün adamim ondan boyle konusuyon Mıtsubishi kim once onu ogren sonra gel yanlis yorum yaptin.;-)
Bende Honda, Mıtsubıshı, İnfiniti, Mazda, Lexus severim Nissan severim ozelikle 350 z 370 z Ve Gtr ve Nismo;-) ;-)
Audi
Mıtsu devinin yaninda kici poklu Audi yi kiyaslaman bile sacma olmus😃😃
audi tabiki
Audi kucuk Marka Mıtsubishi her alanda olan büyük dev marka.;-)
Leon.
O ney?
Sedan Leon
Anladm ne alaka sedan marka si bir bebek 3 aylik bebeği kundakta düşün 😃Woswagenin alt Markasi olarak piyasada olan Audi de 15 yasinda cocuk vakat Konu Dnya devi bir asır devirmiş Japon teknoloji devi Mıtsubishi ye gelince sular durur kimse tersini iddia etmesin kusura bkmasin;-)
Bmw volvo mercedes gibi markaların yanında çocuk oyuncağı olan markaları görünce denkleri olan sedanın daha iyi olduğunu belirtmek istedim
Deme be Bmw mersedes şu kici poklu reno motoru kullanan markalar değil mi volvo ya gelince siradan dgru duzgun piyasa da gozukmeyen degil mi varya sn baya bir bilgisizsin egitim almani tavsiye ederim😃
Denkleri haa😂😃😃
Audi cocuk tamam onu anladk Mıtsu gibi dev denk mi bu soyledigin markalar bile hicbir sekilde 1 Mıtsubishi nin M harfi olamaz gucleri yetmez Mıtsu her alanda dunya devi kendine gel once ogren kim oldugunu sonra gel hadi bebe git sütünü ic sen😃
Düşüncemi söylemişim tripten tribe girmişsin git gez bakayım biraz.
İkisinde de iş yok
O nasil oluyo😂
Hangi marka?
Off hastasiyim😃😃
Satiyon mu?😃
Offffff😃
Hayırlı olsun gerçi benim onu almaya gücüm yetmez laf olsun😃😃
Hız dha fena 😃
Yaparrr😃😃
Audi candirr
Mitsubishi
Kesinlikle Mıtsubishi yapar en iyisini herseyin yapiyor da;-)
AUDİ
Mıtsubishi devi kim once onu arastir sonra gel bebek😃
Audi
Kiyaslamam hata oldu Audi çömez Mıtsubishi usta piyasa da 3 araç üreticisine hocalik yapan ve ortak olan buyuk marka ve dhasi sadece araba isinde degil herseyi yapan marka;-)
Ucak motoruna uçağa demir yolu taşıtlarına raylı sistemlere kadr;-) az gercekci olun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar