Uzmanlar yapmış olduğu çalışma sonrasında, anneannne yorganıyla yatmanın uyku sorununu ortadan kaldırdığını açıkladılar.

Normalinden daha ağırlaştırılmış bir yorganla uyumak, strese, anskiyete ve insomniaya iyi geldiği ortaya çıktı.

Tene baskı yaptıgı icin kisi yalnızlık duygusundan arınıyor bu sebeple anksiyete ve uyku problemine iyi geldigi uzmanlar tarafından soyleniyor. Kralice elizabeth inde bu tedaviyi uyguladıgı biliniyor :)
Yatak içinde o ağırlıktan dolayı hareket edemiyorsun ki zaten. Uyumaktan başka çare kalmıyor. Buda doğal olarak kaliteli uykuya işaret :D
Benim yorganım hafifte ne oldu? Stres bir yana soğuktan donuyorum. Bu yüzden anneanne yorganı gibisi yok bence :))
Ben de köyde niye rahat uyuyorum diyordum bilgi için teşekkürler 🤔
Cevap
23Cevap
Tespit dahiyane kanka sorunlar gribal enfeksiyonkar delete😂
Doğrudur uyumak için üzerinize ortyugunuz her né olursa olsun ağırlığına göre bir rahatlık sağlayacaktır
Belki anne karnındaki sıkışıklık duygusunu anımsattığı için güven duygusunu yükseltip daha huzurlu bir uykuya yardımcı olabilir...
İçine ilk girildiğinde soğuk suya atlama hissi yaratır fakat sonradan oo iyimiş dersin 😄
yıllardır anneanne yorganıyla uyuyorum ondan böyle cabuk uyuyormuşum şimdi anladım :D
Varda agir beaa battaniyenin yerini icbirsey alamaz o uzmanlar yalan dii yalan :)
Bana daraltıcı geliyor, sanırım bu durumun bir istisnası sayılırım.
Evet ben yatmıştım güzel gerçekten ama bu tarzda degil
ağır yorgan değil :D pamuk yastık ve pamuk yorganlarda oluyor o dediğin.
Yün yorganın adı olmuş anneanne yorganı hey Allah ım 😀😀 ben yıllardır yün yorganda yün döşşekte yatarım mis 🙈😀🙈🙈
Üzerimde kalın yün yorganı ile uyursam daha dinlenmiş olarak kalkıyorum. Ama kaloriferli evde olmuyo ancak köye gidince
Bende o yorganlardan vardı ama simdi bende yok.😎
Hep elyaf yorgana döndük.
Bilmiyorum, benim ki de o yorganlardan ama uyku sorunum devam ediyor 😅
Bende anneannenin yattığı yorganla yatmak sandim ne alaka diye düşünüyordum 😂
Bence bu durum uyku sorununu ortadan kaldırmaz kız ayool
Hangi uzmanlar? Biz niye duymadik? Kendi kendine bir şey çikarma
Kız pek güzelmiş beee
İnanırım. Ama sevmem.
hımm vücuttaki etkisi ne acaba
Benim babannemle yaşama sebebim buymuş demek 😄
İlginç beni daraltıyor haraket edemiyorum
Bizde yok bundan tüh :/
Ben hep o yorganla uyuyom ananem sagolsun:))
Kaldırır
Ağır yorganlar bana da iyi his yaratıyor doğru
boğulma tehlikesi ne olcak
Tabi hareket bile zor ediyorsun zaten
Bu yorganda yatmıştım birkaç kere ve gerçekten iyi
Evet
O vakit şansliyiz.
Bence olablr
Evet kesinlikle. 😂
Çok ağır ama onlar
Elbetteki
Olabilir