TTnet : ₺60 ( 100GB AKK ) 16 mbh hız
Turknet : ₺60 ( AKK yok ) 35 mbh hız +taahhütsüz
Turknet : ₺60 ( AKK yok ) 35 mbh hız +taahhütsüz
Turktelekom (TTnet)
Türk. net
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk Telekom Bulaşma Her Türlü Sıkıntı Dondurursun 3 Ay Tahahhütün Son 3 Ayı İndirimsiz Kullanırsın... Türk Net Kullanıyorum Şimdiye Kadar Bir Sıkıntımız Olmadı Öğrencilikte Olsun Kişisel Evimde Olsun Türk Netten Memnunuz Tavsiye Ederizzz..
ama türk telekom tavsiye etmem etmez paranla rezilik çekiyorsunn mağdurum...
Hepsi alt yapıyı Turktelekom (TTnet) den alıyor. Sorun olmassa belki diğerlerinde iyi hizmet alırsın ama bir sorun olursa haftalarca beklersin belkide hiçbir zaman düzelmez. Bu sebeple malesef ülkemizde Turk Telekom hala vazgeçilmez. Ne zaman Turktelekom hizmetlerini iyileştirir, diğerleride iyileşecektir.
Bu yüzden TTnet 35 olan hızını maliyetli diye 16 ya düşürüyor
Bu sartlarda turknet iyi gozuksede altyapi olarak o hizi veremezler sana. Yakinda akk kalkiyor zaten. Mayis ayi gibi Ttnet al evin kotusu elin iyisinden iyidir.
Vdsl teknolojisiyle 35 oluyor hız TTnet msliyetli olduğu için adsl kullandırtıyor nede olsa yüzde 80 TTnet abonesi sektörde ki markasını konuşturuyor
Cok bilgili bir cevap. Bir kiz olarak vdsl falan filan helal. Turknet buralara kadar dustu ise isi zor. Sen yine de Ttnet tavsiye et.
Bilgisayar mühendisiyim.
Bende yazilim muhendisiyim. Ttnet iyidir.
Cevap
12Cevap
Ttnetin çağrı merkezinde çalışan biri olarak , UZAK DUR SAKİN HA SAKİN BULASMA 😁😁 uydunet al super online al vodofon al TT bulasma 😁😁😁
Neden
Herşeyi sorun herşeyi problem
türknette ilk 3 ay olmasın o fiyat hız baya yüksek çünkü hee bide kota yoksa kullandığın kadarda olabilir dikkat et seçerken bana sorarsan ttnet çünkü bilindik yani kurumsal hemde hani sorun çıkarsa daha çabuk çözüme ulaşma şansında olur.
Şimdi şöyle.. Turk Telekom/TTnet kendi baz istasyonunu kullanıyor, diğer iletişim hizmetleri de oraya bağlı.
Bence TTNET.
ttnet'e ne kadar küfretsek de en adam akıllısı yine odur,
Vdsl teknolojisiyle hızım 35 msliyetli diye adsl kullanıyor TTnet keriz çok
biz bir süre sözleşmeyi tınlamadık adamlar kafaya göre sözleşme uzatmış sonra bir geçirmeye başladılar. Gittik konuştuk bizim sokak zaten 5 mbps anca kaldırıyor altyapı olarak biz 16 mbps lik internete para ödüyoruz bir de akk sahtekarlığı vardı en düşüğünden aldım yalvarıyorlar akk fazla olanı alın diye :D enayi miyim saniyede 350 kb indirme hızı neyime yetmiyor üstelik gece tekrar akk kalkıyor indireceğimi gece indiriyorum, işini bilirsen maymun edersin kısacası
5 mi nerde oturun Kars da mı
Vdsl sen haberin yok galiba
ben ttnete alıştım artık her ay güzel geçiriyorlar :)
ikiside aynı alt yapıyı kullanıyor aynı yani
TTnet maliyetli diye adsl veriyor vdsl verse hız 35 olcak
Türk net mi
Türk Telekom'un Allah Cezasını versin. :)
Turknet kullanicisi olarak turknet diyorum
Ttnet Turknet daha bağlamada sorunlu
Vadedilenlere bakılınca turknet 😂😄
Ama arızata bakamıyorlar
Fiber yok
Altyapı Telekom'un aynı bokun laviverti
türk net pismanlıktır
Türk net daha iyi
Ttnet intırneet
Superonline
Ttnet pişmanlıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?