Arkadaşlar eset'te araçlara bakarken bu yeri buldum. Bakayım dedim. Sonra kmservice. exe adlı bir işlem gördüm. Çoğu kişi virüslü diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarında Office programı varsa tam sürüme ulaştırmak için bir program kullandıysan onun için var yani Office programını kandırmak için var. Bilgisayara zarar vermez.
Aynen office olduğundan emin oldum; buyur canım en sağlam kaynak https://www.file.net/process/kmservice.exe.html Alta doğru indiğinde 'office' olarak 2 yeşillendirme görürsün yani officenin exesiymiş.
@Meganluv system yazanlar virüs değildir diye birşey yok. Virüs veya trojanlar sistem dosyalarını manipüle ederek çalışır zaten, mesela system32. O yüzden bunun garantisini verip arkadaşları yanlış yönlendirmemek lazım. Hayırlı akşamlar.
@Elmothx 'Virüs' lugât haznesi içerisinde 'manipüle' kelime olarak yok, kelime oyunlarıyla bir şeyler anlatmaya çalışanlar her zaman gözüme çok bilmiş gibi gözükürler, zirâ bu tür oyunlar yapmasanız da öyle görünüyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz dünya çok başka, bırakın arkadaşın dünyasındaki virüsle ilgilenelim biz. Uğraşmak istemediğim için ENGEL.
En İyi Cevaplar