Beni her gün en az 4-5 kez arıyorlar. Hani açıyorum, bu sefer de kapatıyorlar. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmalı bunun için? Bıktırdılar resmen. link bu linkten anlaşıldığına göre bir tek ben yaşamıyorum bu durumu.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Garanti Bankası'nın numarası. Lakin açtığında kapanıyorsa farklı bir yerden gelen çağrı da olabilir.
Garanti Bankası'nı arayıp bu tür çağrılar almak istemediğini söyleyebilirsin. Biz yapmıyoruz derlerse de Telekom'a şikayet edebilirsin. Telekom dışındaki bir operatörden de gidiyor olabilir çağrılar. BTK'ya kadar yolu var yani eğer takip etmek istersen.02 Yorumla- +1 yıl
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, öğrenmek istediğim buydu.
En İyi Cevaplar
numara engelleme özelliğ olan bir telefon kullanmanızı tavsiye ederim. sonsuza kadar rahat edersiniz. merak eden olursa kendi kullandığım telefonu ve programı da yazarım...
01 Yorumla- Soran+1 yıl
iyi olur aslında
- +1 yıl
beni kimse aramıyo...
hatta çağrı atıp kapatan...
ve hatta ödemeli bile arayan kimse yok...05 Yorumla- Soran+1 yıl
valla bana her gün memleketteki bütün bankalardan, mağazalardan telefonlar, mesajlar geliyor. sağolsunlar, beni çok seviyorlar!
- +1 yıl
vay çakal :D
- +1 yıl
:D:D.D
- +1 yıl
sen yine iyisin adamları +35 li numaralardan arayıp dolandırıyolar :)
05 Yorumla- +1 yıl
ahahahhaa öküüüüüz :D:D.D:D
- +1 yıl
ahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa bak ona dikkat etmemiştim ben :D:D:D:D.D.D.D
- Soran+1 yıl
valla o da başıma gelmişti, Romanya'dan bir kız aramıştı, baktı ki iş yok, vazgeçti, ama bunlar hala umut besliyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Garanti bankasından birinin gönlünü fethetmişsindir sen.:)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
olabilir :)
ben bu tür numaraları bırak tanımadığım hiçbir noya bakmam
02 Yorumla- +1 yıl
müşteri hizmetlerini arayıp bunun engellenmesini isteyebilirsin
00 Yorumla Bu değil ama bazen sacma numaralar yok pepsi yasatır seni 10000 kazandın su numarayı ara falan diye mesaj gönderiyolar tabii yersen
00 YorumlaHem de devamlı arıyorlar. Sabah, öğle akşam. Garanti emekliliğin numarası bu. Hep uyudugum saate denk getiriyorlar. Hala açıp da cevap veremedim. :)
00 Yorumlagaranti emeklilik musteri temsilcin ariyor ona ulas
00 Yorumla- +1 yıl
Hahah guldum :D
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar