Samsung'un en yeni ve en pahalı telefonlarından biri olan Galaxy Note 8, ön satış döneminde sadece bir günde tüm öncüllerini geçerek Güney Kore'de tam 400.000 sipariş aldı. Ülkemizdeki fiyat etiketi 5000 TL olan bu telefon hakkında sizin düşünceleriniz neler? Bir telefona en fazla ne kadar ödeme yaparsınız.
Samsung Galaxy Note 8 satış rekorları kırıyormuş, siz bir telefona en fazla ne kadar para ödersiniz?
Eğer ülkemizde dolar düşük olsaydı şu anda bizde ona 800$'a sahip olurduk ama samsung bir hata yaptı bu kez note 8 de, parmak izi okuyucusu direkt kameranın yanında koydu, bir çok kişinin parmağı öylelikle kameraya gidiyor, parmak izini çok karıştırıyorlar öylelikle. Şu anda amerikada iphone 600 $ seviyesinde, buraya geldiğinde vergiden fazla fark olduğundan o fiyatlar öyle oluyor yoksa, şimdi ki fiyattan çok daha ucuza alırız. Samsung'un satış politikası çok saçma, ilk 5000 bin tl den satar, fazla değil 2-3 ay sonra 500-600 tl rakamı aşağı çekerler, çünkü ilk satışı yaptıklarında, hemen zengin olmayı istediklerinden, 2. Seride nasılsa parayı kazandık artık satamıyoruz diyip, fiyat düşürmeye giderler. 800 $ küsüre satan firmada kar ediyor ondan, Türkiyeye ilk gelince bulerek fiyatı kabarık tutarlar
En fazla 2-3 bin lira o da bonkör günüme denk gelirse tabii bunlarda 2 gün sonra ayak altına düşer gerçi Samsung'un maşallahı var ülkede 1500 liranın altına düşer düşmez piyasası bitiyor adamlar mecbur bırakıyor insanı üst modelleri almak için kapitalizmin mükemmel oyunu :/
Güney Kore'de bu telefon normal fiyata. O kadar da pahalı değil. Samsung zaten kore malı. Burada iPhone kullananlara "oha zengin" demiyorlar. Samsung kullananlara diyorlar lg de çok burada. (Güney Kore'deyim)
Kore'de üretiliyor ama Kore malı demek yanlış olur. Ayrıca fiyatlar dediğin gibi orada normal ama buraya geldikten sonra ekleyebildikleri kadar vergi ekliyorlar.
2 sene sonra herkesin eline düşer 5 bin iken almak benim bütçede biri için enayilik olur zaten.. Beklerim illa istiyorsam note 9-10 çıkar 8 i öyle alırım ancak.. Para kolay kazanilmiyor parayi çöpe atmak istemeyen teknolojiyi geriden takip eder..
Ben telefona fazla para harcamam şimdiki telefonumu 800e aldım ki aldıklarım arasında en pahalısıydı ama eskisine 250 lira saymışlardı 550 lira verdim sadece😂
Oralarda patlar çünkü oralarda o telefon 2000 tl civarı bizim ülkeye giriyor vergisi vırtı zırtı derken 5000 TL oluyor kimse sesini çıkarmıyor bazıları donunu çıkarıp alıyor genede vazgeçmiyor bir üst modelden kazıklanmaya alışmışız
iPhone 6s 32 GB Space Gray kullanıyorum 3100 tl ye aldım, ama uzun süreli bir android kullanıcısı olarak maddi durumum iyiyse telefona ihtiyacım olduğu zaman verirdim 5000tl
3 verdim s7 almıştım sonra iPhone işe değiştim daha da bırakmadım Bu saatten sonra altın olsa iPhone dışı telefona geçmem hele androide asla para vermem
Elimdeki ne 2500 TL verdim ama değdi. Bu sene 3. senesine girecek. Telefon Samsung Galaxy S5. Aldığımız telefon verdiğim fiyatı hak ediyorsa fark etmez.
benim cep telefonum samsung galaxy note 3 ve memnunum.5000 TL lik telefon güzel olur ama parası da güzel. fazla uçmamak gerekir. az da kanaatkar olmak gerekir ya da kanaatkar olmayı öğrenmek gerekir.
Bir gün aklımı kaçırırsam gidip en pahalı telefonu alacağım. Şu halimle öyle bir hataya düşmeyeceğim, bunun ne kendime ne de parama bir faydası olmayacaktır. Ama aptallıkta prim yapmak isteyenler için bulunmaz fırsat, kaçırmasınlar.
telefonda özellik Yok 5000 TL fiyat Hanımefendi millet saf Ben Sony Xperia XZ kullanıyorum özellik olarak çok güzel ben Bir telefona para veriyorsam sağlamlık ve özellik ararım
@Muzafer_Tuğkan Belki piyasadaki mevcut androidlere göre işlemci, pil gücü vb. gibi bir alternatifi vardır diye, afaki konuşuyorum aslında. Ben 3 yıldır Samsung S5 kullanıyorum, o dönem o özelliklerdebulduğum en uygun telefon olduğu için Samsung aldım. Başına bir iş gelmedikçe (Nazarım aklımda) değiştirmeyi düşünmüyorum, değiştirmek zorunda olursam da Huawei ya da Xiaomi gibi piyasaya giriş yapmış taş gibi seçeneklere bakarım.
Hadi iPhone'un başka alternatifi yok, iOS'a ütülmek isteyenler paşa paşa alıyor ama Android kullanıcılarının sırf marka uğruna bu derece para harcamalarını anlayamıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 371 cevap paylaştı.
Ön sipariş verdim bende :) telefonum yok ve ilk defa kazandığım parayla telefon alıcam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Guney Korede gencler daha cok iphone kullaniyor. Samsungcular orta yaslilar Cokta oyle yenisi ciksin alalim ruhuda yok korede fakat 60 milyona yakin ülkede bu sayida fena degil.
TİM'de çalıştım bana gelen sorunlu telefonların çoğu android'ti. Bir kere kasma donma var virüs çok çabuk giriyor. Ayrıca andoid in fiyatı düşük olduğu icin çoğu insan kullanır ve ömrü en fazla bir bir buçuk senedir
oha :D dünya yuvarlak diyorum kanıt istiyorsun. İnanıp inanmamak sana kalmış kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ayrıca ne haddime, Allah akıl vermiş araştırırsan öğrenirsin
En İyi Cevaplar