AOC'nin gaming monitörünü aldım. Verilen jakı falan taktım lakin, monitörden ses gelmiyor. Kasayı da yeni topladım, normal hoparlörlerimden de ses gelmiyor. Hem mönitörü hem kasayı yeni almıştım. İlgili resimler aşağıda;
Ayrıca steam de falan mikrofonumdan da ses çıkmıyor. Anlamadım gitti.
Öncelikle monitörden ses çıkabilmesi için ekran kartının monitör ses çıkışını desteklemesi gerekiyor. Zaten gaming monitör almış birinin ekran kartı da bunu destekliyor diyerek, ses driverinizi güncellemenizi istiyorum. Slimdrivers ile bu sorun aşılacak büyük ihtimal, ki eğer aşılmazsa ses ayarları yapılmalı demektir. Mevcut hoperlörü çıkartıp sadece ekran takılı kalsın, öyle deneyin.
Mikrofonu boşver hoparlör kısmında bağlı olanların hepsini varsayılan olarak seç tek tek hepsini dene elbet biri çalışıyordur veya hoparlörü hangi jack girişine taktığına iyi bak mikrofon girişine hoparlör takma.
Bendede olmuştudada bass veren hoparlör takmaya çalışınca video buldum 1*2 hafta içince oradan öğrendim falan yaptım. videoyu hatırlasam link atardım çok ayıp tühh bana 2 saat oldu hala link yok.
En İyi Cevaplar