Bir grup hacker tarafından, milyonlarca Instagram kullanıcısının mail adresleri ve telefon numaraları satışa sunuldu. Bilgisayar korsanları, hackledikleri hesapların kullanıcılarının özel bilgilerini (Mail adresleri ve telefon numaraları) internetten satışa çıkardı. Satışa çıkarılan siteye girdiğinizde sizi bir panel karşılıyor, bu panel üzerinden bilgilerine ulaşmak istediğiniz Instagram kullanıcısının adını giriyorsunuz ve size mail ve telefon bilgisi olup, olmadığını gösteriyor. Ve sadece 10 dolar!
Instagram hacklendi, bilgileriniz satılabilir! Instagram kullanmaya devam edecek misiniz?
daha önce yine olmuştu böyle birşey, ruhi cenet inst. çalınmasın diye hesabını dondurmuştu, enes baturun kanalı çalındı izi kaybedildi sürekli kullanıcı adı değiştiğinden, murat engininde çalındı ama geri aldı çok kişi mağdur oldu, istediği kadar çalınsın, hesabı geri almak çok basit. bir ticket açmaya bakıyor, sonuçta bu database'nin önceki kayıtları duruyor, şifreniz değişse bile eski yedeklerden hesabın sizin olduğunuz teyit ediliyor ve hesap size iade ediliyor, izlemeniz gereken prosedürü detaylı olarak açıklayacağım zaten bir konu açıp.
İnstagram 'da ne bilgi olabilir ki bu kadar cahil olmayın.
İnstagram fotoğraf paylaşma uygulamasıdır zaten çoğu insanlar fotoğrafları alabiliyor.. Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlayamadım bilgilerim çalınacak diye korkmak yerine fotoğraflarım çalınacak diye düşünmeliler kullanmıyorum kim çaldıysa mümkünse İnstagram 'ın ayarlarını bozsun kullanılamaz hale gelsin isterim insanlara örnek olur belki..
bu bana oldu ama benm fotomu googleya yüklemişler yanlış anlamayın normal fotolarımdan ve savcılığa verince bunu yapan kişide liseden arkadaşım çıktı öyle bişey olduğu zaman savcılığa verin şikayette bulunun kimse kimsenin özel bilgilerini veya fotoğrafını rızası olmadan hiç bir yerde paylaşamaz şu an kaldrılacak benim resimlerim ama hala incelemede 1seneye dava sonuçlanınca inşallah kaldıralacak 😠😠
Hiç üzülmedim, hiçte umrumda değil. Yapan adamlarında eline koluna sağlık. Helal olsun. Sümüğe bassa hemen fotoğraflayıp instagrama atan, önüne geleni paylaşan, gizlilik mahremiyet bilmeyen tiplere çok iyi olmuş. Belki biraz bilinçlenirler bundan sonra.
Evet zaten bizim fotoğraflarımız devlet sırrı. Hacklenince çok büyük bir kayıp yaşayacağız. Allah aşkına Instagram bu. Fotoğraf atıyorum, paylaşımlara bakıyorsun. Hacklendikten sonra ben daha bunu kullanmam demek için sanırım küçük bir çocuk olmak gerekiyor.
belki ünlülerin hesaplarında mevcut olna bir durum ya da hackerların bazı hesaplara özel yaptığı bir saldırı olabilir ama tüm instagram hesaplarının bulunduğu server ele geçerse instagram hali hazırda açık ve kullanılabilir olmaz aynı zamanda böyle bir durumda dünya manşetleri yıkılır aynı ünlülerin icloud hesaplanın hacklenmesi gibi
Bu yeni olan birsey degil.. Bu isler de instagram, twitter, facebook, icloud vs vs de sandiginiz kadar masum degil..
Yilda bir kere cikar boyle bir olay ya da bir unlunun resimleri cikar. Bunlari unlu bir ressamin yaptigi tablo gibi dusunun para reklamda felan degil bunlarda.
İnternet & Teknoloji konusunda 977 cevap paylaştı.
Telefon ve mail adresi artik ozel bilgi olmaktan cikti zaten. Telefon operatorunuz sizin telefonunuzu zaten satiyor. tek yapmanız gereken ciplak ve ozel foto atmayın bir yere.
Çokta bir sorun oluşturmuyor. Numarasını bulmak istediğim biri var ise zaten kendisinden alıyorum. Vermek istemeyen birinin zorla numarasını ele geçirmek zaten gereksiz.
118 80 görevi görmüşler yani bir nevi :P saçma arkadaş istersin verir vermiyosa tlfn numarsını alsan ne işine yarıcek? :/ gerçi ben ins. kullanmıyom zaten 0 sıkıntı :D
Kimin ne bilgisi varda satacaklar. Ne kadar akıldan fukara bir toplumuz. Birinin tln mumarası en fazla kaç para eder. Ayrıca kim ilgilenir bunla. Devlet sırrı mı ki.
Millet artık can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdı. Milletin özeli de kalmadı, hiç kimse buna saygı duymuyor. Kız da erkek de düşmüş bir şeylerin peşine gidiyor. Milletin özel hayatını ifşalayıp sızma yaptırıyor.
En İyi Cevaplar