İşlemci (CPU): Pentium 4 processor veya eşdeğer RAM: For XP 1 GB RAM / Windows Vista ve Windows 7 1.5 GB RAM (For NVIDIA ION computers, the game requires at least 2.0 GB RAM) İşletim Sistemi: XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7 Ekran Kartı: 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0 [Nvidia GeForce 6 series ya da üstü (GeForce 6100 ve 7100 cards are not supported), ve all NVidia G, GT, GTS, ve GTX ekran kartıs. ATI Radeon™ series card 9500 series ya da üstü, ve all ATI X, X1, ve HD ekran kartıs; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series] Boş Alan: At least 3.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content ve saved games
Bende olanlar:
The Sims 3 indirmek istiyorum, ama sistem gereksinimlerim yetmiyor?
Sistemin ekran kartı ne tam olarak? GPU-Z isimli programdan bakabilirsin. Tahminimce yeter çünkü o sistem gereksinimleri her zaman tam doğrulukta belirtmiyor.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki, bu durumda yeter mi? Yetmezse yeni bilgisayar alacağım.. :/
Ekran kartını tam göremediğim için şimdi %100 emin konuşamıyorum ama eğer ekran kartı varsa oynatır. Yok paylaşımlıysa ayarları düşürerek günü kurtarabilirsin. Bence paran varsa sistem al gitsin bu sistemle anca internette gezersin çünkü.
En İyi Cevaplar