Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi?
USB takıyorum BIOS'tan UEFI seçiyorum ama yine olmuyor
USB takıyorum BIOS'tan UEFI seçiyorum ama yine olmuyor
Usbye windowsun isosunu wintoflash vb uygulamalar ile attinmi? attiysan bir sıkıntı olmaması lazım. Indirdiğiniz Windows sağlam bir kaynaktanmi?
Bilgisayarı şu an kutusundan çıkardım :D
Yanında gelen USB ile yükleme yapmam lazım önce. Ama USB seçiyorum yine Reboot olayı çıkıyor
Teşekkür ederim sorunumu buldum. :D :D
Sistemi kurduysan merak ettiğim bir kaç şey var da bende almayı düşünüyorum oyunlarda ısı durumu nedir acaba?
Henüz yeni giriyorum seninle paylaşırım.
Yalnız ilk - si CD girişi yok.
Tam anlamadım ama bak bakalım derdin bu mu :D
Hayır dostum bu değil sorunum.
Şimdi ben pc'yi daha yeni açıyorum o sebeple usb'den sürücü ve işletim sistemini yüklemem gerekiyor
Anladığım kadarıyla USB ile Windows kurmayı mı diyorsun böyle ise yardım edebilirim
Ahaha ya galiba ben sorunumu buldum. Bilgisayarın yanında verilen USB var onunla işletim sistemi kuruluyor sanıyordum da içinde işletim sistemi bulunmayan bir USB ile PC'yi kurmaya çalışıyormuşum :D :D :D Teşekkür ederim yine de
İnsan bir araştırır bakar nerede nesi var diye :D rica ederim ne yaptık ki yardım edemedik :D
Ahaha yahu araştırıyorum bakıyorum sonra aklıma geldi bu bilgisayara takıp bir bakayım deidm :D
Anlaşılan yeni PC almışsın doğru mu :D
Yok yahu daha önce de PC kullandım Fakat Freedos değildi yanında driver ve işletim sistemi vardı. Ben de aynı mantığa istinaden USB'nin içerisinde işletim sistemi de olur diye düşündüm. :D
Cevap
5Cevap
Rufus ile işletim sistemini bootable olarak yazdirmalisin
Gerekli program ile flash diske Windows yansıma dosyasını aç. Boot yükleme sıralamasında çıkarılabilir medyayı en başa al.
Windowsu usb e yükledin mi?
Sanırım anladım. USB'de işletim sistemi yok indirmem lazım değil mi? :D
Ben de moster kullanıyorum ve aldığım zaman usb hediye etmemişlerdi :D
Hadi ya cidden mi? :D Driver kurulumu için hediye etmişler :D
Hayırlı olsun :) Windows işletim sistemi indirme ve kurulum konusunda ihtiyacın olursa yardım edebilirim..
Boot Priority (boot önceliği) kontrol ettin mi?
Windows un iso dosyası var mı sende
Ney ney? 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar