arkadaşlar iphone 6s için powerbank alıcam evde var ama 1 kez ancak şarj ediyor, günde 5-6 kez falan şarj etse iyi olur çok pahalı olmayacak şekilde fiyatına göre en iyi marka hangisi? önerileriniz neler?

arkadaşlar iphone 6s için powerbank alıcam evde var ama 1 kez ancak şarj ediyor, günde 5-6 kez falan şarj etse iyi olur çok pahalı olmayacak şekilde fiyatına göre en iyi marka hangisi? önerileriniz neler?
Selamlar, benimde severek ve uzun ömürlü olarak kullandığım Powerbanklardan senin için birkaç tavsiye de bulunabilirim. Bunlar alanının en iyi ürünleridir. Okuduğun için teşekkür ederim.
Duracell, çeşitli elektronik aksesuarlar üreten tanınmış bir markadır. Bu power bank, cihazlarınızı hareket halindeyken şarj etmek için tasarlanmıştır.
Apple'ın MagSafe Pil Paketi, uyumlu iPhone'larla sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Telefonun arka tarafına manyetik olarak bağlanır ve ekstra güç sağlar.
Asus Zen, Asus adlı saygın bir elektronik üretici tarafından üretilen taşınabilir bir şarj cihazı veya power bank modelidir.
Xiaomi, yüksek kaliteli elektronikleriyle tanınır. PB3018ZM, çeşitli cihazları şarj etmek için tasarlanmış olan power bank modellerinden biri olabilir.
Baseus, elektronik aksesuarlar için popüler bir markadır. Bipow Powerbank, muhtemelen taşınabilir şarj sağlamak amacıyla ürettikleri ürünlerden biridir.
Bu, "Mojue" veya "ttec" adlı bir marka tarafından üretilen bir taşınabilir şarj cihazının adı gibi görünüyor. Cihazlarınızı hareket halindeyken şarj etmek için tasarlanmıştır.
Ttec, bu şarj cihazının üreticisi gibi görünüyor. "PowerSlim", ince ve taşınabilir bir tasarımı işaret edebilir.
Philips, tanınmış bir elektronik markasıdır. 10.000 mAh'lik bir kapasiteye sahip olan bu power bank, çeşitli cihazları şarj etmek için tasarlanmıştır.
Samsung, elektronikler konusunda tanınmış bir markadır. EB-P3300X muhtemelen Samsung'un taşınabilir şarj cihazlarından biridir.
Powerway Pd QC30, muhtemelen hızlı şarj özelliklerine sahip, çeşitli cihazları şarj etmek için tasarlanmış bir başka taşınabilir şarj cihazıdır.
Bu ürünlerle ilgili daha spesifik bilgilere, özelliklerine, teknik detaylarına ve incele
Aslında sana 6s icin bir tavsiye vereyim bir çoğunun pilini garanti değiştiriyor. Apple pil değişme programı yazıp seri numarasını yazıp kontrol et bu program için uygunsunuz diyorsa kesinlikle git ücretsiz bataryayı degistirt
ilk kez duyuyorum gerçekten bakıcam
Linki tıklayıp seri numarayı yazıp bakabilirsin seri no hakkında kısmında :)
5-6 kez etmesi için en az 15000 mah bataryası olması lazım. Güvenilir marka istersen de Xiaomi'nin powerbankini öneririm.
urun.gittigidiyor.com/.../xiaomi-16000-mah-powerbank-mi-tasinabilir-sarj-292229923
ben de tam onlara bakıyordum teşekkür ederim 😌
Rica
Cevap
5Cevap
n smart marka bulabılırsen ıyı olur senın için apple ile anlasması var :)
aa bilmiyordum teşekkürler ona da bakıcam 😌
xiaomi power bank bence iyi :) hepsiburada da var sanırım. yurtdışından sipariş ediliyor normalde ama
ben de tam onlara bakıyordum aslında 1000 lik yeterse onu düşünüyorum 😌
10 bin lik demek istedin sanırım? ;)
a evet 10.000 😂
aldım bu arada ordan teşekkürler 😌
asırlar önceydi bu soru galiba :P hatırlıyorum 3 hafta falan olmuştur :P :D
daha fazla bile olabilir, bildirimi kapattığım için 😄
olabilir :D belki de yaz başındaydı aahaha :D
hahah yok yok o kadar da değil yani 😄
bu arada memnun musun :D
şarjı doldurmuştum henüz deneyemedim ama memnun olucam gibi 😄
Aylardan sonra girdin siteye galiba 😅
biraz aralıklı giriyorum sanırım 😂