150k teemom var ad kasiyorum :) ama emin değilim tam olarak hangisinin daha iyi olduğuna
Attack Damage
Ability Power
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ap gider teemoya ha ad gitmez değil ad de gider ama yavru kurtun hakkını ap ve tek atan mantarlar verir 😂
Ama düz vuruşlarla adamı eritebilirsin 😂
İste ben de genelde o dun rastladığını teemolardanim tavsiye ederim skill yok birşey yok sadece tokatliyosun adamı ;)
lig ne senin
Plat su an ama yukseliteyim son zamanlarda :)
Seninki ne?
elmas 2 benim 1Q GuinerWinner. teamo platta pek tutulmaz elmas da hiç oynanmaz kolay hedef alınan şampiyon etkisini gösteremez. eger sılver goldda oynayacaksın da anlık yüksek hasar daha etkili olur ap her zaman için iyidir teamoya
Yoo yüksek eloda oynayabiliyorum yasuo da oynanmaz yuksek eloda diyorlar o da oluyo değişik miyim anlamadım :)
elmas da fedlersin teamoyla :) senin playerlikten degil şampiyondan kaynaklanıyor yasuo sampıyonlukta bile hala oynanıyor bu arada kim demişse yalan söylemiş
Kırılgan hero tf de bisey yapamazsın yasuoyla falan
dedi çelıncır bir arkadaş ben de inandım :)
Teemoyla feedlemiyorum topa çıkıyorum farm yaptirmiyorum mantarlar sayesinde gang de gelemiyolar çok feci eziyom valla her el taşımacılık :)
Gank şu t9 sinir ediyor insanı
belki metadadır bilemicem platı ama elmas da çok nadir görülür. senin dediğin mantarların hiç bir etkisi olmuyor malesef tarayıcı görüş totemi çok kullanılır bizim eloda
Biz de pek kullanılmıyor görüş totemi ama main degistiriyim madem sizin eloda kullanılmıyor nerdeyse her el gördüğün hangi hero var mesela
solo top oyuncusuysan eger gragas, galio, rumble , fiora, j4 bu aralar en çok gördüğüm şampiyonlar
Biliyor musun şimdiye kadar hic fiora oynamadim zor mu alirsir miyim güzel gorunuyo
bol bol video izle inceliklerini daha rahat kavrarsın biraz yetenek istiyor fiora
Hmm tamam izlerim tesekkurler
Teemoya tutmuştur mu alınıyor zehri var ya o yeter :)
Ben Ahri ve Nidalee oynuyorum. Teemo oynamadım hiç :D
Ahrı zaten her kizin favorisi :) teemoyu tavsiye ederim düşük eloda ise yariyo bayaa. faker teemo kazanmanın anahtarıdır gibi bir şeyler demiş :) bir de tüm şampiyonlari denemenin tavsiye ederim rakibin neler yapabileceğini bilmelisin ;)
Mantıklı. Ben pro oynamıyorum zaten. Tamamen keyfi. Çok yetenekliyim falan diye yalan söyleyemeyeceğim :D Mage sevdiğim için mage özelliği olan karakterler dikkatimi çekiyor.
Zyra'yı ve Morgana'yı merak ediyorum. Alıp deneyebilirim. Şu anda rune kasıyorum. Daha level 26yım. Runeları tamamladığımda diğer karakterlere de yöneleceğim. Paramı boşa harcamayayım diye karakter almıyorum. Kazandığımı rune'a veriyorum şu ara :D
Aslında bu tarz pvp oyunlarda cleric/healer oynamışlığım var. Onda gayet başarılıyım. Adc ya da mid yerine support tercih etsem daha başarılı olabilirim belki de.
Evet rüne harcama yapman gayet mantıklı sup da iyi de olabilirsin denemen lazim ben bir an için lol kafede oynuyomussun gibi düşündüm nedense ondan dedim hepsini dene diye :)
Ama ucuz olan şampiyonları almanı öneririm 1350ip altı olanları
Eig de bayaa yüksekmiş maşallah :)
1350 ip olan annie falan var. O da hiç cazip gelmiyor :D
yoo saglam sampiyon al kesinlikle pisman olmazsın çok güçlü ve kolay :)
Cevap
2Cevap
knk kfc eatbox'un bir teemo ad videosu vsr kesinlikle izle costuruyor
ad her turlu costuruyo zaten mahvolmus uclu kuvvet ebedi hayalet dansci falan deli ediyodun adamlari :)
2. Daha çekici geldi.
İymiş :)
İkiside iyi
De hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar