Windows atama yerine sistem bilgisi yazdığında çıkan uygulamaya girdiğinde sistem üreticisi ve modeli çıkar. Bu modeli arattığında satış ismine ulaşabilirsin.
Bu görselden görmemiz zor çünkü anakartın modeli ekran kartının tam altında yazıyor.
Temizleme işini bir diş firçası ile yap. Daha sonra fön makinasi ile hava vur. Ram belleklerin 2 adet olduğuna göre düşük eski model bir ana kart. Kasa toplama ise sol üstte yazar modeli. Ne marka onu bilmeliyim.. ayrica ne için kullaniyorsun o da önemli. Oyun içinse yetersiz bir kasa olduğu bariz. Ekran karti ve hard disk yapısida önemli.
Çok yetersiz oyun için hocam. Birkaç kere temizlemeyi denedim, ne kadar narin davransam da bozuldu. Şimdi ekran kartı ve Ramini arttırıcam. O yüzden uyumluluk sıkıntısı çıkmasın diye uğraşıyorum.
Oyun icin ise i5 islemci al derim. 8 gb bellek yeter. Ekran kartin icinse 4 gb tavsiye ederim. Canli yayin veya video cekeceksen seni kurtarir. Butceni zorlamazda.
o halde ben yanılıyor olmalıyım. yalnız bir gerçek var ki 3500 tl lik bir işlemci fanı ve ekran kartı yok üzerinde. 3500 tl pc de sapphire ya da msi ekran kartı olmalıydı..
pc asus marka. asus üretici markadır. kendi markasında asustan başka bir anakart kullanmayacaktır elbetteki. anakartın markası asus yalnız modeli bilemiyorum. fakat özelliklerine göre fiyatı pahalı bilgin olsun. toplatsan daha ucuza çıkardı.
Ya zamanında 2000 Liraya almıştım. Dolar yükselince fiyatı da arttı. Pişman mısın dersen evet pişmanım. Daha iyi kasa alabilirdim ama 3 4 sene oldu alalı, aceleye geldi. Bizde şimdi yenisini almak yerine, ramini ve ekran kartını yükseltme derdindeyiz.
https://www.asus.com/tr/Tower-PCs/CM6340/ Toplanmış kasa çıkıyor hocam sen en iyisi ekran kartını çıkar elektriği kes 15 saniye bekle sonra yap. Ekran kartı slotunun altında yazıyor olması lazım bu modelin
Senin kasa. Asustan toplama olduğu için muhtemelen kurarken firmware kablosu üzerinden anakartın adını değişiyorlar , toplama kasa adı ile aynınyapmışlar
Peki, gerek yok ekran kartı artıracaksan kardeşim asusun sitesine gir en üstte ilk attığım link. Özelliklerde yazıyor , 16 gb a kadar destekliyor ama mhz yoktu sanırım
En İyi Cevaplar