Arkadaşlar şimdi sizlere sorunumu anlatayım. Başlıktan da az çok anlamışsınızdır. Şimdi ben PS Plus üyeliğini sorunsuz bir şekilde aldım. Fakat ondan sonraki gün oyun almaya çalıştığımda hata vermeye başladı. Kartımda hiç bir provizyon olayı yok. Bakiyem yeterli. Hiçbir hata yapmadan kart bilgilerimi girdim. Fakat alamıyorum. İnternet sitelerinde okuduğuma göre 15 gün bekleyin denilmiş fakat indirim 17 Ağustosda bitecek yani 15 gün bekleyemem. Alacağım 2 tane oyun var. Birisi "Horizon Zero Dawn" diğeri ise "Infamous: Second Son". Birisi 269₺ den 100₺ ye, diğeri ise 129₺ den 30₺ ye düştü. Saçma olan şeyse şu. Plus üyeliğini alabilmeme rağmen oyunları alamıyorum. Birisi bana yardımcı olursa çok sevineceğim çünkü kafayı yemek üzereyim. Ve sevdiğim 2 oyun şansıma indirime girmişken alamazsam aşırı sinirlenirim, kafamı duvardan duvara vururum. Lütfen yardımcı olun sizlerden çok rica ediyorum. İnternette verilen klasik cevaplardan verecekseniz hiç vermeyin çünkü hepsini denedim. Bir de son olarak ekleyeceğim şey : Oyunu sadece Bilgisayardaki PS Store dan birde Mobil Uygulamasından almaya çalıştım. Ps4 ün kendi store'undan almayı denemedim çünkü ps4 ümden uzağım. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa inşAllah pazartesi günü ps4 den almayı deneyeceğim. Bana yardım için yorum yazan kişilerin elleri dert görmesin.
Güncellemeler
+1 yıl
İnternette okuduğuma göre kart bloke olmuş olabilirmiş. 72 saat sonra tekrar deneyin diye bir şey okudum. Salı akşamı soruyu gene güncelleyeceğim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer