Uykulu direksiyon başına geçen şoförler yüzünden gerçekleşen kazalar son bulacak. Panasonic'in geliştirdiği üç aşamalı teknoloji, sürücünün uyku seviyesini algılayarak uyarı verebiliyorBugüne dek kullanılan uyku tahmin sistemleri, tahmin etme konusunda bu sisteme göre daha başarısızlar ve alarm sesleri ve titreşim kullanarak uykuya dalmayı önlemeyi hedefliyorlar. Ancak bunlar da sürücüyü rahatsız ediyor.
HER ÜÇ KAZADAN BİRİ UYKUSUZLUK KAYNAKLI
Trafikte uykulu kullanım çok ciddi bir problem. ABD'deki ölçümlere göre sürücülerin yüzde 60'ı son bir yıl içinde uykulu şekilde araç kullandıklarını söylerken, yüzde 37'si direksiyon başında uyuyakaldığını kabul ediyor. Katılımcıların yüzde 13'ü her ay bir kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarını itiraf ediyor. Türkiye'de de durum iç açıcı değil. Her üç trafik kazasından birisinin sebebi uykuyla ilgili.
İLK ÖRNEKLER EKİMDE HAZIR OLACAK
Panasonic'in 22 patentle geliştirdiği teknolojinin, kişisel ve ticari taşıtlarda kullanımı hedefleniyor. Ekim ayında örneklerini göreceğimiz teknoloji, beş farklı seviyede algılama yapıyor. Bunlar, şirketin açıklamasında uykusuz, az uykulu, uykulu, çok uykulu ve ciddi düzeyde uykulu olarak tanımlanıyor. Sistem sürücünün uykulu olduğunu düşündüğünde, bir alarm çalabiliyor ve dinlenmeyi tavsiye ediyor.
Merhaba hayatımıza özellikle son dönemde giren teknolojiler birçok alanda etkisini gösterdiği gibi OTOMOTİV sektöründe de kendini gösteriyor. İnsan KURAL DIŞI ve KAOTİK davranışlar sergilemeye müsaittir.
Örneğin uzunca bir yolculuk yapıyorsunuz ve eve varmanıza sadece 1 SAAT var dinlenir misiniz? Yoksa yolu tamamlar mısınız? diye sorsanız kalan 1 SAAT için emin olun çoğu insan YOLA DEVAM edeceğini söyleyecektir. Tamda bu nokta da içinde bulunduğunuz araç sizi dinlenmeye mecbur etse siz dinlenip yola devam etseniz daha iyi olmaz mı? Hem sizin hemde trafiktekilerin can güvenliği açısından teknolojik gelişmelerin daha yaygın kullanılması önemli.
Türkiye'de sekiden EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) yoktu.
Kırmızı ışıkta geçip kaza yapanlar Otoyolları yarış pistine çevirenler üstüne üstlük bununla övünenler vardı. O dönemde ki trafik kazaları ve ölüm oranlarına baktığımız zaman gerçekten korkunç seviyelerdi. Neredeyse her akşam şöyle haberler duyardık. "Trafik terörü yine can aldı".
EDS'nin hayatımıza girmesi ile neredeyse tüm ülke genelinde Trafiğin hızı yavaşladı İnsanlar CEZA yememek için emniyet kemerine DİREKSİYON başında telefon kullanmamaya ve HIZ LİMİTLERİNE uymaya başladı. Bu durum kaza ve ölüm oranlarını azalttığı gibi DAHA AZ YAKIT TÜKETMEMİZE neden olmuştur.
Umarız teknolojik gelişmeler hayatımıza daha faydalı ve yararlı bir şekilde girer...
Helal olsun Teknoloji Ustası boşuna demiyorlar daha neler neler yaptı yapacak helal;-) Kalp izleyen kamerayi da yapti Panasonic ve is kazalarini heyecani kalp atislari vs kisinin o anlik korkusunu piskolojisini vs tespit eden ölçen makineyi de yapti ve akilli koku giderici askılık yaptı ve bükülebilir batarya yaptı ve usb priz teknolojisi yapti usb yi prize getirmeyi basardi telefonunun sarj adaptörü olmadan prizde usb ile 2 cihazi ayni anda şarj edebiliyorsun 1 tane prizde düşün yani ve sarjin daha gec bitmesini saglayacak ;-)
Teknoloji devi dnyanin en buyuk markasi zaten hakkini veriyor kamera tv de batarya da pilde 2 soketli icadı olan ampul de ve bir cok seyde ustune gelmedi adamlar tv dunyasinin devrimi tv piyasasina görüntüyü kazandıran panasonic ;-)
İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı.
Kuzu normalde uykulu geçmem direksiyon başına ama, Ramazan'da oruçken uykum geldiği oluyordu, radyoyu son ses açıp klimada son ayar soğukta olunca uyunmaz bak aklında olsun :-)
Buluş güzel ama ingilizçee, işin özü bir türk işveren mantığı ile düşünecek olursak bu uygulamayı getirmek kendi bacağına sıkmaktan başka bir girişim olmayacaktır. Ama şöyle düşünülebilir; "az uyku uyuyan az para alan az yemek yiyen mümkünse ergoekonomik şöförler aranıyor."
Bir elektronik cihazın oturma odamızın tasarımında baş role sahip olması onun çok fazla yer kaplaması gerektiği anlamına gelmiyor. Tam tersine söz konusu olan şey sürekli gelişmekte ve yenilenmekte olan bir teknolojiyse bu cihazın kapladığı alanı minimuma indirmek firmaların en önemli hedeflerinden birisi.
Panasonic, transparan televizyon üretti. Kapalıyken normal bir camdan farksız olan Panasonic Invisible TV açıldığında ise sunduğu yüksek kalitede bir ekrana dönüşüyor.
@Toplumubozanıbozarım yürü git işine ergen😂fuardan çekilmiş tanıtım videosu attım sana hala yemedi mi diyerek bik bik yapıyon belge diye dandik bir resim atmışın bir de bana burada ezberden konuşan pazarlamacı ağzıyla konsepti görmüşsün diye artistlik yapıyon boş yapma hadi😂😂😂 Konsept ne onu öğrende gel konsept yeni geliştirilen bir ürünün beklenen koşulları yerine getirebildiğini ispatlamak için yapılan bir şeydir televizyonu vitrin üzerine monte ederek kanıtlıyor kanıtlamak için vitrin üzerine yerleştiriyor sen gelirken biz dönüyorduk hadi uğurlar olsun
İzleyemedim ;-) ergen sensin adamlar her turlu deliligi yapiyo sen ne yapiyon 😂kiskanma bu kadar fuara kadar gitmis iste sen dusun he he dandik attim gir panasonic sitesine gör uyanik bu kadar mi uyaniksin akillisin gir bak benmi soyleyecem 😂
İzledim konsepi yanlis soyledim nümüne diyecektim az bilgili ol bak iyice oku gercekleri gor snra konus vitrile zerre alakasi varsa ben adimi degistirecem hayatim da boyle birsey gormedim ilk defa gördüm.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Panasonic'ten şoförün uyku seviyesini ölçen teknoloji! Direksiyon başında uykuya ve kazalara son verir mi bu teknoloji?
Merhaba hayatımıza özellikle son dönemde giren teknolojiler birçok alanda etkisini gösterdiği gibi OTOMOTİV sektöründe de kendini gösteriyor. İnsan KURAL DIŞI ve KAOTİK davranışlar sergilemeye müsaittir.
Örneğin uzunca bir yolculuk yapıyorsunuz ve eve varmanıza sadece 1 SAAT var dinlenir misiniz? Yoksa yolu tamamlar mısınız? diye sorsanız kalan 1 SAAT için emin olun çoğu insan YOLA DEVAM edeceğini söyleyecektir. Tamda bu nokta da içinde bulunduğunuz araç sizi dinlenmeye mecbur etse siz dinlenip yola devam etseniz daha iyi olmaz mı? Hem sizin hemde trafiktekilerin can güvenliği açısından teknolojik gelişmelerin daha yaygın kullanılması önemli.
Türkiye'de sekiden EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) yoktu.
Kırmızı ışıkta geçip kaza yapanlar Otoyolları yarış pistine çevirenler üstüne üstlük bununla övünenler vardı. O dönemde ki trafik kazaları ve ölüm oranlarına baktığımız zaman gerçekten korkunç seviyelerdi. Neredeyse her akşam şöyle haberler duyardık. "Trafik terörü yine can aldı".
EDS'nin hayatımıza girmesi ile neredeyse tüm ülke genelinde Trafiğin hızı yavaşladı İnsanlar CEZA yememek için emniyet kemerine DİREKSİYON başında telefon kullanmamaya ve HIZ LİMİTLERİNE uymaya başladı. Bu durum kaza ve ölüm oranlarını azalttığı gibi DAHA AZ YAKIT TÜKETMEMİZE neden olmuştur.
Umarız teknolojik gelişmeler hayatımıza daha faydalı ve yararlı bir şekilde girer...
TRAFİKTE EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR.
LÜTFEN DİREKSİYON BAŞINDA CEP TELEFONU KULLANMAYALIM.