Instagram hesabını kaç kişi şikayet ederse kapanır? Neredeyse 15 kişi şikayet etti bir türlü kapanmadı ya fake yani... İnstagram hesabı kaç spamla kapanır?

Instagram hesabını kaç kişi şikayet ederse kapanır? Neredeyse 15 kişi şikayet etti bir türlü kapanmadı ya fake yani... İnstagram hesabı kaç spamla kapanır?

Görüşlerde gördüğüm kadarıyla spam ne demek bilmeyenler de var. Öncelikle onunla başlayayım. Sitede bir içerikte gördüğüm arkadaş, spam hakkında gayet güzel bilgiler varmış. Dilerseniz İnstagramda spam atmak nedir, spam atanları görebilir miyim? buradan onu okuyabilirsiniz. İnstagram hesabı kaç spamda kapanır diye aşırı bir merak konusu var. Bunun hakkında ben birkaç bilgi verebilirim.

Öncelikle spam hesap demek, sahte hesaplar demektir. İnstagram'da sahte hesapları veya sizi rahatsız eden insanları bu nedenle şikayet edebiliyorsunuz. Spam şikayetinin daha hızlı incelenmesi için aynı hesabı birçok kişi şikayet etmeli. Burada da İnstagram hesabı kaç spamla kapanır sorusu merak ediliyor. Bazı kişiler sevmediği insanları bile örgütleşerek spam dolayısıyla şikayet edebiliyor. Yukarıda da dediğim gibi ne kadar çok şikayet ederse, o kadar hızlı hesap incelemeye alınıyor.
İnstagram hesabının kapanması için şikayetlerin belirli bir limiti yoktur. Dolayısıyla bu sorunun cevabı yok diyebiliriz. İnstagram'da hesapların kapatılması adına belirli bir sayıda şikayet limiti bulunmuyor. İnstagram politikası daha huzurlu bir ortam için şikayetleri olabildiğince hızlı bir şekilde işleme almakta.. Dolayısıyla şikayetler ne kadar çok olursa da, o kadar hızlı incelemeye alınıyor ama eğer şikayet asılsa hesap asla kapanmaz.
Yukarıda da bahsettiğim gibi fazla spam şikayeti yapılması sadece daha hızlı incelenmesine neden olur. Eğer şikayette bariz bir kural ihlali mevcutsa hesap kapanır. Hesabın kapanması için kural ihlali varsa bir şikayet bile yeterlidir ama fazla şikayette hesabın incelenip kapatılma süresi hızlanır.

Yukarıda da söylediğim gibi bunun belirli bir sayısı yok. Şikayet edilince kesin kapatılır diye bir şey de yok. Şikayet edildikten sonra hesap şikayeti gereği incelenir ve kurallara uygunsuzsa hesap kapatılabilir ama herhangi bir kural dışı bir şey yoksa hesap kapanmaz.

Spam şikayetinin yapılması ve hesabın kapanması için 3 kural vardır.
Eğer bu durumları karşılayan hesaplar görüyorsanız, yaptığınız şikayet boşa gitmez ve kurallar dahilinde hesap kapatılabilir.
Valla ben bir kizlar atistim kizin hesabi kapansin diye 15-20 hesaptan şikayet ettik yine bir bok olmadi daha da fazlasini dene bencw
Vallahi ben bir keresinde 2 kişiye şikayet ettirmiştim bir hesabı. Hemen kapanmıştı. Ama çoğu zaman kapanmıyor.
Teşekkürler:)
Şikayet edilen sayfanın takipçi sayısına baglı olan bir durum
10 takipçisi varsa kaç spamdan kapanır?
begumeksiogluu spamlayınız pls
Şimdi 230 civarı takipçisi varsa nasıl kapanır
Takipçilerinin yarısı kadar şikayet edilirse kapanır
Eminim
begumeksiogluu spamlayınız pls
O zaman ronaldo için nüfusun artmasını bekeyecez
Hesaptan şikayet ederek kapatamazsın öyle uzun sürer yeni bir hesap açtıysan fake hesap açılmış diyerek daha erken kapatırsın
Benim bildiğim, ne kadar kişi şikayet ederse etsin, sakıncalı bir şey bulunmadığı sürece, o hesap kapatılmaz.
ya rahatsız oluyorum taciz vs yazsam
İncelemeye alırlar, asılsız iddaa ise boşuna vakit kaybetmiş olursun sadece.
of off
Sakıncalı bana iğrenç iğrenç mesajlar atıyor.
Hesabın abone sayısına göre değişir.
20 felan
Cevap
31Cevap
Arkadaşlar herkes saçmalamış bravo; ben 1 gönderisi 16 takipçisi 59 kişiyi takip eden hesaba 150 tane spam attırdım en az kapanmadı ki bu işler kolay değil ama öncelikle ani bir anda baskın yapmanız lazım az beğeni az yorum az gönderisi olan biri içinse zaten yüksekse cinsel içerikli bişeyler paylaşmadığı sürece kapanamaz. Ama az olan kişiye aynı anda 100 kişi baskın yaparsa ilk gece uyarı alır (hesap otomatik donar 6 saat giriş yapamaz) 2. Seferde de en az 200 300 kişi lazım ki küçük bir hesabı kapatabilmek için. O yüzden mesela benim Bin takipçim vardı ss’ler sadece 400 kişi beni spamladı uyarı bile almadım sadece sınırlama geldi instagram içi (Fav-ment). Emin olun arkadaşlar doğru olan yorum bu adınıza fake bir hesapsa boşverin derim uğraşmaya değmez.
Bir kişi bile etse, kapanır. Nasıl? O hesap gerçekten kurallara uymuyorsa. Yani ne içeriyor? Konu nedir? Ona göre, sebepsiz olmaz. Örnek, çıplak resimler olsa, hiç sansür olmadan kapatırlar İnstagram ekibi şikâyet bile olmadan. Bu tarz...
Arkadaşlar bugun dolandiricilar hesabimi çaldı herkeside dolandirmsya basladılar hesabimi sikayet edermisiniz lutfrn @mrvcglr_ ad bolumunde 26 ocak yazıyor arkadaşlar cok onemli ben nişanlıyım kızım zaten akrabalara yanljs gozukmek istemem evlilik yolundayim arkadaslar lutfen spam atın
Merhaba Yardımcı olablrm size tolgamedyam yzn instadan
seym. aakyol instagram
bu hesabı herkes şikayet edebilir mi rica etsem sizlerden tanıdığım birinin hesabının resmini alınmıştır tanıdığım kişi üzülmektedir duyarlı vatandaşlarımız şikayet edebilir mi arkadaşlar ederserseniz sizlere teşekkürleri mi sunarım saygılarımla
seym. aakyol instagram
bu hesabı herkes şikayet edebilir mi rica etsem sizlerden tanıdığım birinin hesabının resmini alınmıştır tanıdığım kişi üzülmektedir duyarlı vatandaşlarımız şikayet edebilir mi arkadaşlar ederserseniz sizlere teşekkürleri mi sunarım saygılarımla ESENLER HALKINA
Şuanda dün bende baktım kendim fake hesap dan uygulamayı koydum 8 saat sonra otomatik olarak hesap kapandı eğer istersen bura pek girmiyorum sevgilimin instagramı makbuletekin573 kendi hesabımı da kapattırdım spam ile adıma bir çok hesap vardı artık sevgilim ile beraber kullanıyoruz
Hangi uygulamayı kullandınız acaba
Hangi uygulamayla kapattınız hesabınızı
Merhaba benimde bir sorum olucak ben kişisel blog açtım ve bazı gruplar takip etkinliği İçin aldılar beni bende bilmediğimden kabul ettim şimdi çıkarmıyolarda takip zorunla ama 2 3000 kişi takip etmemizi bekliyorlar yoksa spam atarız diyorlar katılan oldumu bilgisi olan var mi hesabımı kapatabilirlermi? İçeriklerimde hiç bir şekilde spam gerektiren birşey yok?
Bana da aynısı oldu spam aticaz dediler. Ben de bilmediğimden katılmayı kabul etmiştim. Hesabına bisey oldu mu
İnstegramda birinin mimlenmesini istiyorum çünkü dolandırıcı bir sipariş verdik bize saçma sapan ürün göndermiş bu siteyi yayalım kimsenin başına gelmesin birdaha
Marka. ital lütfen yayalım instegramda bizi engellediler telefondanda
Instagram bu konuda çok vasat face gibi değil kapatmiyor kolay kolay sinir bozucu
Merhabalar bende bir hesabın kapatılmasını istiyorum benim adıma açılmış ve takipçi ve takip ettiği yok ikiside 0 kaç kişi şikayt ederse kapanır acab lütfen yardım ederseniz çok sevinirim 🙏
Arkadaslar benim adıma instagram hesabi açılmış fotoğraflarım alınmış. Insanlara mesaj atip onları kandırıp onlarında hesabını çaliyorlarmis
Hesabın kapanması icin ne yapabilirim.
Valla bende aynı durumu yaşıyorum yaa
Merhaba 650 kişilik hesabım başka birini taklit ediyorum bildirisiyle kapandı kaç kere kimlik göndermeme rağmen açılmadı sizce ne yapabilirim? Kaç kişi şikayet etmiş olabilir.
Ben açmıştım bir hesap oraya gecicem diye sifreyi e postayı vs. unuttum 0 takipçisi vardı 80 den fazla ardaşım şikayet etti hala kapanmadı bu terslikte bir işlik var bilen varsa bir el atsın
Eger mantikli bir sikayet sebebi varsa kapanir diye biliyorum
Ben şöyle yaptım rastgele insanlara (okuldaki tanıdığım) 13 yaş altı diye şikayet ettim bir gecede 5 tanesi kapandı 5 tanesi açık kaldı.
Bu kişi kimdi hesabını kapattigin
Bir hesaba çok kez istek göndermekten spam yedim bu spam kaldirilmiyor 2-3 haftadan beri devam ediyor Nasıl kaldırılır başına gelen var mı
Arkadaşlar merhaba adıma fake hesap açılmış kuseykar2024 lütfen rica ediyorum spam atar mısınız
Arkadaşlar @merym. cllk instagram hesabını spamlar mısınız? Eski hesabım giremiyorum o yüzden kapanmasını istiyorum. Lütfen spamlayın
merhaba arkadaşlar benim instagram hesabim çalındida paylaşımda para destek kovid nedeniyle yazmışlar 148 kadarda takipçim var nekadar spmla kapanır
benim instagram hesabım 1.423 takipçili ama spam yedim gönderi attım da 203 yorum var geçer mi ya da kaç yorum da geçer?
Arkadaslar beni taciz eden biri var salih, ylcn 743 takipcisi var lutfen instegramdan sikauet edermisiniz
İçinde önemli bişey yoksa Hic uğraşma derim boşver Önemli sey varsada git polise ver muhtemelen calan bir ergendir biraz g*t atsın 👍
Hayır ben polise gitmeden kapattırmak istiyorum 18 yaşından küçüğüm aile rızam olmadan bu tür konularda birşey yapamam ve ailem bilmiyor böyle hesaplar kullandığımı o yüzden sordum en çabuk Nasıl kapatılır diye
E mail kurtarma e postası var hangisini kullanıyorsan ( @Hotmail - @gmail - v. s) gir sitesine şifremi unuttum butonuna tıkla kurtarma e postası isteyecek yaz kurtarma e postanı yazdığın postaya kod gidecek o giden kodu al kendi e posta zaten otomatik olarak kod yazma yerine yonelcek oraya kodu yaz e posta icin yeni şifre girmen istenir böylece postası kurtardın aynı adımları instagramdada yap kurtarabilirsiniz...
Teşekkür ederim ama denedim bunları ben hesabı kapattırmak istiyorum sadece anladınız mı kaç kişi şikayet ederse kapanır onu soruyorum
Zor şikayetler kapanması
@nrcvk efer hesanini almak istiyorsan sunlari dene kesinlikle gelir ben denedim onelikle hespa ekle falan varya iste ordan giris yapmaknicin yardim ala bas ondan sonra orda nir kutucuk gelecek ve o hesanini hanfi tel numarasiyla yaptiysan o numarayi hir ondan sonra daha fazlami ihitiyacin var gelecek ve hesap imi helecek hesaba basicaksin sana kod gelecek sifreni degistireceksin ama bunu hangi tel numaraiyla actiysan o numarayi gir ve hanbi telefonun numarasiysa o telefondan gir kesinlikle hesap gelir
@nrcvk orjmedyax hesabıma yaz yardımcı olurum istersen
İnstagramda kapattırmak istediğiniz siteyi ya da sizi hesabınızın kaç şikayet aldığında kapandığını ya da nasıl kapandığını bilmek bence önemli.
Arkadaşlar hesabımı çalmışlar yardımcı olır musunuz lütfen
orjmedyax hesabıma yaz yardımcı olurum istersen
@emirhanofficialllll bana yardımcı olabilir misin yaa
Arkadaşlar lütfen size bir hesap versem şikayet edermisiniz?
Peki 687 takipçi olan bir kişi kaç span yerse kapanır? Lütfen açil cevap verin
ben 3 takipçisi olan bir hesabı yaklaşık 9 hesaptan spamladım ama işe yaramadı hesap hala açık.
Merhaba bir fake hesap adı versem kaç kişi spam atar?
site önce şikayet edilen hesabı incelemeye alır sonra kapatır şikayet sayısına bağlı değil
100 tane gelse bile mi
aynen
botnet saldırısı yapsam olur mu acaba :(
Bilmiyorum 100 falandır heralde
takipci sayisiyla alakali diye biliyorum
Üye sayına göre artar.
hesabın aktifliğe göre değişiyor galiba
isim ver şikayet edelim
Belli bir sayısı var mı şikayet edince kapanır mi hesap?
Verirsem gerçekten şikayet edermisin?
@Kimsemamedova orjmedyax hesabıma yaz yardımcı olurum istersen
önce incelemeye alıyorlar prfoili
50 kişi felan şikayet etse kapanamaz mı
incelemeye alınmadan kapatılmaz
Neden rahatsız oluyorsun
beni rahatsız ediyor
www. instagram. com/yaren_ybn1207
Bende şikayet edeyim link at
@qehberesul şikayet edin
Ferit17 e sor
o kim
5000
Hayır kapanmaz
Nasıl kapanabilir peki? bir arkadaşım 100 den fazla şikayet olursa kapanır demişti
28 😂😂
Şikayet et hemen
Kaç kişi ederse kapanır bilmiyorum.
Sanmam.
Kapanır yakında
Çok kişi
ne kadar ama
100 falan
Geçerli sebep olmalı
500 600 kişi :D
700 kanks
10-15