• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Şifresi ve e-postası unutulan Instagram hesabı nasıl kapatılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
43
Yapay Zekaya Sor
Eski instagram hesabımı kapatmam gerek, ama ne şifresinin ne de e-postasını hatırlamıyorum. Ne yapabilirim acil lütfen :(
Instagram Soruları Şifre Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Şifresi ve Mail Adresi Unutulan Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Öncelikle merhaba, bu söylediğin şey aslında biraz imkansıza yakın bir şey neticede şifresi ve e-postası unutulan hesap diyorsun böyle durumlarda instagram senin olduğunu bilmediği için bu konuda hassas davranıyor ki olması gerekende bu diye düşünüyorum. Lakin neticede senin resimler mevcut yani şu an kullandığın instagram hesabı ile taklit olarak o instagram adresini şikayet edebilirsin ikisinde de sen olduğun yani senin resmin olduğu için instagram platform algoritması yeni kullandığın hesabın daha aktif olduğunu görerek gereğini yapabilir. Uzun bir süreç bile olsa elinde sonunda bu algoritmalar bunu çözümleyerek eski hesabını silecektir. Bu kadar uzun sürmemesi adına eşine, dostuna, yakın arkadaşlarına ve tanıdığın herkesten 3. Kişilerin resmini kullanıyor tarzında şikayet ettirirsen kendi şikayetinin altına alt zemin yapmış olursun bunu kanıtlar niteliğinde bir davranış olur. Belli bir şikayet seviyesine ulaştıktan sonra taklitten ve spam davranışlardan ötürü eski hesabın kapanacaktır. Aksi taktirde bunun başka çözümü yoktur.
    Yine o eski hesabında giriş yapma yerinde şifremi unuttum diyip eski hesabının kullanıcı adını girerek maile yeni şifre istersen eski mailini yıldızlıda olsa baş harfini filan görerek eski mail hesabını hatırlayabilirsin olurda şayet böyle bir şey eski mail adresine ulaştıktan sonra internet üzerinden yeni şifre belirleyip web tarayıcı kullanarak hesabını dondurabilirsin dondurulan hesaplar belli bir müddet boyunca giriş yapılmadığı zaman otomatikman hesabı silecektir. Bunları denemende fayda olduğunu düşünüyorum ben açıkçası şansını denemen hususunda da bol şans diliyorum sana, istediğin bir sonuç elde eder ve umarım ki eski hesabından sonsuza kadar kurtulabilirsin ve sende böylelikle rahatlamış olursun.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler diliyorum.

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• mekansahibişahmaran
    mekansahibişahmaran Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Şifresi ve e-postası unutulan hesap nasıl kapatılır?

Merhabalar tatlım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Umutsuzluğa kapılma umarım sana vereceğim bilgiler işine yarar.

1. Yöntem: Kullanıcı adını ara

İnstagrama girişte eğer e-postanı unuttuysan ve kullanıcı adını hatırlıyorsan kullanıcı adını yazıp hesabını bulabilirsin.

2. Yöntem: Numaradan aratma

E-postasını unuttuysan ve eğer kullanıcı adını da hatırlamıyorsan geriye tek bir yol kalıyor o da numaradan hesabını sorgulamak eğer uygulamaya numaranı kaydettiysen şifreni unuttuysan bile telefonuna mesaj gelir ve sen hesabına tekrar girebilirsin.

3. Yöntem : Tüm e-postaları tek tek denemek

Evet kulağa çılgınca geliyor maalesef ama tüm e-posta adreslerini tek tek denemelisin. Benim 3 tane e-posta adresim var hepsini de gmaile kaydettim aralarında çok rahat geçiş yapabiliyorum eğer sende gmaile hesaplarını kaydettiysen maillerden arayarak hesabını da şifresini de bulabilirsin.

4. Yöntem: Bir hacker bulup hesabı çaldırmak

Hackerler genelde bizim iznimiz dışı bizim bilgilerimize ulaşabilen insanlardır lakin bazıları para karşılığında yıllar önce açılmış ama şifresi unutulmuş hesaplara yeniden giriş yapabiliyor eğer dediğim diğer 3 yöntemi denediğin halde gene de giremiyorsan bence yapman gereken çevrenden bir hacker bulup hesabı açtırmak ama eğer hesap senin fake hesabın ya da önemsiz bir hesapsa birçok arkadaşına spam attırarak o hesabı kapattırabilirsin böylece kimse senin o giremediğin hesabına ulaşamaz da giremez de böylece sorun da kendiliğinden çözülmüş olur umarım yardımcı olabilmişimdir.

3
    0 Yorumla
  • Serenia
    Serenia Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

İnstagram kullanıcı profilinize giriş yapabilmeniz veya size ait olduğunu doğrulamanız için bir takım işlemleri yerine getirmeniz gerekmektedir. Bunlardan ilki şifreniz ile giriş yapmanızdır. Diğerleri ise maili adresinizi yani instagram kullanıcınızı oluştururken sisteme kayıt esnasında kullandığınız mail adresinin bilinmesidir. Sadece kullanıcı isminizi bilmeniz giriş yapabilmeniz için yeterlidir.

İnstagram hesabında telefon numaran kayıtlı mı? Eğer kayıtlı ise şifremi unuttum kısmından alabilirsiniz. Ancak kayıtlı değilse hesaba erişemiyor ve o hesabın senin olduğunu kanıtlayamıyorsan işlem yapmanın tek bir yolu bulunmaktadır.
    Bu yol ise taklit hesaptan kendinizi şikayet etmeniz gerekmektedir.

Taklit hesap şikayeti nasıl yapabilirim?

Şikayet etmek için https://help.instagram.com/contact/636276399721841 formu kullanabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • the_vampire_diaries
    the_vampire_diaries Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 73%
    +1 yıl

Öncelikle birkaç yol var. İlk yolun, geçmişini silmişsen veya şifreni google'a kaydetmemişsen pek yararı olmayabilir.

💡 Bilgisayar ya da telefonundan, Instagram'a en son giriş yaptığın cihazdan google'a girmelisin. Ardından sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayıp ayarlar kısmına giriş yapmalısın. Otomatik doldurma kısmındaki şifreler yazan yere tıklarsan şifren gözükecektir.

⚙⚙⚙
    ⚙⚙⚙

Başta da yazdığım gibi ancak hesabını google'a kaydettiysen girebilirsin.

💡 İkinci yol ise başka bir hesap açıp kendi hesabını şikayet etmek veya kısa sürede fazlaca spam atmak.

📌📌
    📌📌

Instagram'ın hesabını kapatmak için belli bir spam sınırı yoktur ama denemekten zarar gelmez.

Umarım işine yarar :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

22

Cevap

• ƘƲƦƬƘıԼıƇı
    ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Merhaba,Günümüz teknolojisi sayesinde bir çok içeriğe kolay bir şekilde ulaşım sağlarken aynı zamanda firmaların yapmış olduğu çeşitli şekillerde olan güvenlik sistemleri hem bizler için fayda sağlar iken unutulmayan şifreler olması ya da kişisel bilgisayar telefon tablet gibi uygulamaya yedekleme yapılması bu gibi riskler açısından önem arz etmektedir.

Bununla birlikte insanın başına her an her şey geleceğini düşünerek en azından aileden güven duyulan kardeşe bu şifreler paylaşılması faydalı olur.

Bununla birlikte şifre seçimi kolay olmamalı aynı zamanda hatırlanan şekillerde şifre belirlemek bu gibi durumlarda bizlere faydalı olacaktır, aynı zamanda telefonlara şifre desen parmak izi okuyucu şeklinde güvenlik sistemleri koymak kişisel özel hayatın gizliliği açısından fayda sağlarken herhangi bir trafik kazasının meydana gelmesi durumunda telefonun açılmaması durumu da söz konusu olabilir. Evet güvenlik sistemleri faydalı olduğu gibi eksik ve olumsuz yönde etkileri de bir o kadar da zor durumda bıraktığını görüyoruz.

Bundan dolayı sizde yedek almayı unuttuğunuz Instagram adresinizi açabilmek adına mail adresi ya da kullanıcı adı deneyebilirsiniz, ama bunları da unuttuğunuz için cep telefonu numarasını yazarak onay kodu alabilir bu sayede kurtarma imkanı sağlayabilirsiniz

Bunlardan hiç bir şekilde çözüm yolu alabilecek durumunuz yoksa Microsoft mail adresi bölümünden ad soyad doğum tarihi ve bir kaç bilgi ile sıfır bir mail adresi alabilirsiniz ve almış olduğunuz bu sıfır mail adresini açtıktan sonra yeniden şifremi unuttum bölümünden detaylı doğum tarihi geçmiş yıllarda Microsoft üzerinde kayıtlı başka e posta adresleri ya da cep telefonu üzerinden onay kodu alabilir bu sayede yeni almış olduğunuz mail adresi üzerinden Microsoft sizinle iletişim içinde olur eski mail adresinizi kurtarma imkanı elde ettikten sonra Instagram hesabınızı kurtarmanız kaçınılmaz olacaktır

Ama dediğim gibi her zaman için kendinize ait kişisel bilgisayarınıza Office programlarını kullanarak yedek almanızı ya da Gmail hesabı açarak Google Chrome üzerinden şifrelerinizi buluta kayıt etmelisiniz.

Her zaman için mail adresi alırken yedek mail adresi hizmeti verilir eğer ki yedek mail adresi olarak ikinci bir mail adresi yazmış iseniz kurtarma durumunda oraya da şifre yenileme yönergeleri gelecektir.

Mail adresi kurtulduktan sonra Instagram hesabı da şifre hatırlatma ile yenilenmesi mümkün olmaktadır.

Sağlıcakla kalın 🤗

0
    0 Yorumla
  • isibala
    isibala Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

Selam!

hem şifre hem mail adresi unutulunca malesefki hesaba giremiyorsunuz.
    Şifre unutularsa problem yok amma mail unutularsa problem cunki unutulan sifreyi mail hesabiniza yolluyor o hesabi kontrol eden robot mail olmazsa sifrenizi yollayacak bir adres olmayacaktir amma bir istisna vardir bazi sosial sitelerde ikinci yedek bir email ve ya telefon numarasi vere biliyorsunuz ve bu durumda eyer siteye esas girişdeki mail unutularsa bu yedek maile ve ya telefonunuza direk siteden yedek olarak kayitli olduğunuz numaraya gonderiyor mesaj olaraktan robot ucretsiz olaraktan hemde. Size bir de tavsiyem zor şifre, her sitede ayri şifre , ayri mail adresi kullanin ki sonrada hesabinizda problem olmasin çalinmasin yani. Umarim yardimci olmusumdur. iyi gunler.

0
    0 Yorumla
  • _aeternitas_
    _aeternitas_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Kullanıcı adını hatırlıyorsundur diye düşünüyorum.
    Instagram hesabını silme işlemi mobil cihazlardan yapılmamaktadır. Bunun için bilgisayarınızdan ya da telefonunuzun intenet tarayıcısından Instagram’a giriş yapmalısınız.
    Kullanıcı adınız ve şifreniz ile hesabınıza giriş yaptıktan sonra ‘Ayarlar’ menüsünden ‘Hesabımı Sil’ sayfasına girmelisiniz.
    Açılan sayfada karşınıza ‘Hesabını Neden Siliyorsun?’ sorusu çıkacaktır.
    Burada altta yer alan seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra ‘Hesabını kalıcı olarak sil’ seçeneği çıkar.
    Tekrar şifrenizi girerek ve sekmeye tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak erişime kapatabilirsiniz. Hesabınıza 1 hafta içerisinde giriş sağlamamanız durumunda hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

0
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalım
    YalvarBarışalım Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Seni tebrik etmek istiyorum ikisini aynı anda nasıl unuttun?
    Peki cevaba gelelim.

Öncelikle eğer uygulamada telefon numaran var ise direk telefon numarana bağlantı gönder ve şifreni yenile. Eğer bu yok ama Instagram hesabın Facebook hesabın ile bağlantılı ise bu yoldan girmeye çalış. Baktın bu da mı olmuyor e postana bir mail gönder zaten e postanın baş harfini gösteriyor belki oradan hatırlarsın.

Eğer yapamazsan instagram yardıma bir mesaj gönder, onlar senden birkac bilgi ile yardımcı olmaya çalışacaklardır. Yok bununla uğraşmak istemiyorum diyorsan da hesabını spamla veyahut taklit etme ile şikayet et. Eğer fazla spam gelirse hesap kapanır.

0
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Eğer e posta şifrenizi değil de hangi e posta ile hesap açtığınızı hatırlamıyorsanız kullanıcı adınızla giriş yapmayı deneyin. Ardından şifre yenileme için e postanıza ilink isteyebilirsiniz. O e posta adresine de erişiminiz yoksa şayet şifre yenileme yapmanız mümkün görünmüyor. Adınız soyadınız ile açtıysanız hesabı başka bir instagram hesabı açarak ig yardım sayfasına mesaj atabilirsiniz. Kimlik tespit ve onayından sonra yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Eğer herhangi bir kullanıcı adıyla açtıysanız çevrenize hesabı yüksek oranda şikayet ettirerek kapattırabilirsiniz. Başka seçenek kalmıyor bildiğim kadarıyla.

0
    0 Yorumla
  • Zorrİnsan
    Zorrİnsan Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Kdhdkdkzhdkfjdndjdjrndsiddjsks 😁😈😂😁😂😂😁😄😂😐😁😄😁 kardeş onu nasil becerdim :) Allah bilir ne haltlar karistirmak icin actin hesabi

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski hesabımdı artık güzel gelmiyor ondaki fotolar o yüzden 😂

Yorumla
    • Zorrİnsan
      Zorrİnsan
      +1 yıl

Eski hesabinin e postasini 5 yasindaki cocik unutmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1,5 yıldır girmiyorum bugün denk geldim

Yorumla
  • Onuradr
    Onuradr Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

İnstagram ekibine mesaj atıp. Ben hükümsüzüm. Hesabı kapatın ey instagram modları gibisinden bir çıkışın. Belki bir ihtimal kapatırlar.

Facebook gibi ise eğer. Fotoğraflar ve arkadaşlar aracılığıyla Mesajlar yollayıp kapatabileceklerini düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Moldovyapapatya
    Moldovyapapatya Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 686 cevap paylaştı.

Merhaba 🌼

Aynı durumdan bende maruzum. Herkese söyleyip 100 kişi bulduğunda o hesabı şikayet ettiklerinde hesap kapanıyor. Beni taklit ediyor diye şikayet ya da ınstagrama mesaj at kapanır benim ki öyle duruyor ama bende kapanmasını istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Cagkes
    Cagkes Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

Kullanıcı adını biliyorsan eğer Instagram giriş sayfasına kullanıcı adını yaz şifremi unuttum a tıkla. E postayı unuttuysan onuda halledebilecegin öneri oluyor, oradan adımları izleyerek halledebilirsin. Kimliğinin fotoğrafını vs yüklemen gerekecek. Umarım halledebilirsin. Kolay gelsin 🙏☺️

0
    0 Yorumla
  • YaralıSevda01
    YaralıSevda01 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı.

Bilgisayarınızdan ya da telefonunuzun intenet tarayıcısından Instagram'a giriş yapmalısınız kullanıcı adınız ve şifreniz ile hesabınıza giriş yaptıktan sonra ayarlar menüsünden hesabımı sil sayfasına girmelisiniz açılan sayfada karşınıza hesabını neden siliyorsun sorusu çıkacaktır.

0
    1 Yorumla
    • JaneeDoe
      JaneeDoe
      +1 yıl

Maile posta yolluyor ama

Yorumla
  • likeyoungh
    likeyoungh Takip Et
    Bilge Yaş: 61 , eic 94%
    +1 yıl

Tek söyleyebileceğim her İnstagram hesabının Facebook bağlantısı vardır ve siz o hesabı kullanmış olabilirsiniz, Facebook tan İnstagram I tıklaya direkt o hesaba giriş sağlanabilir ya da
    Takipçiniz olan birisinden kullanıcı adınızı öğrenip bununla girip şifremi unuttum yöntemiyle girişi deneyebilrisiniz

0
    0 Yorumla
  • berillanız
    berillanız Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl

Merhaba öncelikle şifresini unutmuş olman doğal ama hesabını kaydettiğin e-postayı unutman biraz garip açıkçası. Ama çözüme odaklanmak gerekirse. Gidip arkadaşların tarafından o hesabı engelleyebilir ya da şikayet ettirebilirsin. İllaki kapatılır. ya da o sosyal medyanın ana sayfasına girerek dmden yazabilirsin yazabilirsin.
    ya da gerekli mecralara kağıt vermende işe yarayabilir.
    Umarım hesabını geri alabilirsin. Görüşürüz 🙋🏻‍♀️🤔🤔

0
    0 Yorumla
  • MaviliBirÜye
    MaviliBirÜye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

şifreyi unutsan sorun yok ama mail i unutunca hesaba girilmiyor benim de öyle hesabım var

2
    0 Yorumla
  • missmaii
    missmaii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Şifresi ve e postası unutulan hesap acilamaz. Ama bir fan sayfasından rica edebilirsin hesabını verip hikayede paylaşıp spamlar mısınız diye sana yardımcı olacağını düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Medine_kyz
    Medine_kyz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Telefon numarası bhesaba kayitliysa veya emailden mesaj attip şifresini unuttum soyleyebilir mesaj yoluyla yardım genel merkezi şifre değiştirme linkini atar sonra hesabı alıp istediğiniz şeyi daha sonra yapabilirsiniz isterseniz açtığınız gün kapattada bilirsiniz sosyal medya hesabinizi

0
    0 Yorumla
  • Bilememkiniye
    Bilememkiniye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Tanıdığın kişilere hesabını şikayet etmesini söyle Instagram aşırı şikayet gelince hesabı kaldırır ya da İnstagram a e posta atabilirsin İngilizce olarak

0
    0 Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Kimlik fotoğrafını göndererek hesabını geri alabilirsin

1
    1 Yorumla
    • Hifanur34
      Hifanur34
      +1 yıl

Nasıl gonderiyuz

Yorumla
  • emrah_k
    emrah_k Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

E posta yerine telefonunu yaz
    Kurtarma şifresi gelir ozaman yeni şifre ile girer kapatorsın

0
    0 Yorumla
  • 23Sude
    23Sude Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Farklı farklı hesaplardan bildir silinir bir süre sonra

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bu işin en net çözümü 20-25 kişiye hesabını spamlattırmak. spam attıracak hesap bulamazsanda kendin fake hesaplar aç.. ve şifre ve emailini unuttuğun hesabı spamla.

0
    0 Yorumla
  • July_22
    July_22 Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Açılan hesap isim soy isim hatırlıyorsunuz kullandığınız mailden doğrulama isteyin açılıyor

0
    0 Yorumla
  • Isabell4
    Isabell4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Instagrama numaranı verdiysennumaranla kapatabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Seymw
    Seymw Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

E postamı onaylamak için Instagram girdim şifremi falan biliyorum ama yine de giriş yapamıyorum farklı e posta ve numara olduğu için bu sorunu nasıl cozebilirim

1
    0 Yorumla
  • Damla0789
    Damla0789 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Eğer e-postasını unuttuysan kapatman biraz zorlaşabilir ama arkadaşların falan hesaba spam atarsa hesap kolaylıkla kapanır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

E posta unutulunca kapatmak açıkçası zor. Çevreden o hesaba spam atarak kapatabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Aydenizclll
    Aydenizclll Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Arkadaşlar banada acil bir yardım edin açarken instegramı rastgele bir e posta girmiştim sonra kendi e mailimi girdim onayladım da ama çöküş yaptı güvenlik de rastgele olana onayla diyor napmam gerek

0
    0 Yorumla
  • Paraparaparaparapara
    Paraparaparaparapara Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Başka bir uygulamayla bağlantı kurmadiysan telefon numarasıyla hesabı onaylatmadiysan zor biraz kanka

1
    0 Yorumla
  • sorcevapla_
    sorcevapla_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Banada yarfimci olum bende silmek istiyorum ama sifremi sadece hatirlamiyorum

2
    0 Yorumla
  • silannn5656
    silannn5656 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

onun adına profil fotoğrafıyla hesap aç birkaç fotopraf at ve onu beni taklit ediyo diye şikayette bulun sonrada görüş bildir kapanıcakdır eminim

0
    0 Yorumla
  • Hifanur34
    Hifanur34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Merhaba arkadaşlar ben epostami hatırlamıyorum eski indtagramimi nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz

0
    1 Yorumla
    • xxsea_07
      xxsea_07
      +1 yıl

1 dakikada kapandı bn denedim youtube a instagram hesap kapatma ölüm belgesi yaz ilkine tıkla çıkıyor

Yorumla
  • Zehrasack
    Zehrasack Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var eski hesabımı kapatmam lazım yardımcı olabilcek var mı

0
    0 Yorumla
  • gozdegibibisey
    gozdegibibisey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Hesabi arkadaslarina spamlat oyle kapanır

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

E postanın adını bilirsen kolay kırıp kapatırsın.

0
    0 Yorumla
  • Ben_arıza
    Ben_arıza Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

yapabilceğin bi şey yok

0
    0 Yorumla
  • egoistikalyayıarayan
    egoistikalyayıarayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Şifreni ve epostanı hatırlayarak kapatabilirsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1,5 yıldır girmiyordum zor biraz :(

Yorumla
    • egoistikalyayıarayan
      egoistikalyayıarayan
      +1 yıl

Instagramcı abileri ara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yolladım bir e-posta bakıcaz artık

Yorumla
    • Seymw
      Seymw
      +1 yıl

Ben şifremi hatırlıyorum ama yine de giriş yapamıyorum e posta ve numaradan folayi

Yorumla
  • İbrahimtnc
    İbrahimtnc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Spam at hesaba arkadaşların da atsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şikayette bulunabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mesaj at, halletmeye çalışalım.

0
    7 Yorumla
    • egoistikalyayıarayan
      egoistikalyayıarayan
      +1 yıl

Ben mi

Yorumla
    • Hifanur34
      Hifanur34
      +1 yıl

Nerden mesaj atayım banada yardıci olurmusnuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geri takip edin, ben size ulaşırım.

Yorumla
    • Nurauuy29
      Nurauuy29
      +1 yıl

Banada yardım edermisiniz

Yorumla
    • luminere123
      luminere123
      +1 yıl

bana da yardim edebilir misin

Yorumla
    • nehirdemir12
      nehirdemir12
      +1 yıl

banada yardımcı olabilirmisiniz

Yorumla
    • sevgiikk
      sevgiikk
      +1 yıl

Banada yardım eder misiniz

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Telefon numarasıyla olabilir

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

zunzamn olursa kapanır herhalde

0
    0 Yorumla
  • AyyıIdız
    AyyıIdız Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Kullanıcı adını biliyorsan bir tek yolu var

0
    0 Yorumla
  • BerkAltay
    BerkAltay Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Hesabın sahibi olan adrese mesaj atarak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kapatilir ismi ne

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne alaka ismi ile

Yorumla
  • BlackBerry_94
    BlackBerry_94 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Spamlat bolcaa

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

kapayilmaz

0
    0 Yorumla
  • E-lizaaa
    E-lizaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Geçmiş olsun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kapatamazsin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Şifresi ve e-postası unutulan Instagram hesabı nasıl kapatılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şifresi unutulan Instagram hesabı nasıl kapatılır? 7 cevap verildi
Eski instagram hesabı nasıl kapatılır? 3 cevap verildi
Eski instagram hesabı nasıl kapatılır? 13 cevap verildi
Şifresini ve e-posta adresini unuttuğum instagram hesabımı nasıl kapatabilirim veya nasıl geri... 2 cevap verildi
Eski bir instagram hesabı nasıl kapatılır? 5 cevap verildi
Çalınan Instagram hesabı nasıl kapatılır? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨