"Yıl olmuş 2017, sosyal medya kullanmayan mı kaldı?", diyeceksiniz ama var. İlginşz var, hoşlanıyorsunuz. Size detaylar lazım, hakkında bilmediğiniz gizliden araştırmanız gereken şeyler var. Fakat sosyal medya kullanmıyor!
Sosyal medya kullanmayan birini, nasıl stalklardınız?
Sosyal medya kullanmayan birini, nasıl stalklardınız?
Aynı benim dururumum, babam hastane personeli, hastaneye yeni gelen bir röntgenci cocuk varmıs, efendi düzgün, üstelik babam dedi bana aklımda o cocuk diye :D cocugun adı var soyadını bilmiyorum, babamada soramam ne yaptım bilin bakalım babamın telinden onun numarasını buldum, (röntgenci emre) diye kaydetmiş kolay oldu :D whatsap vardı ama gizli işte, resmi yok. Sonra bizim hastanenin çalışanlarının olduğu liateye baktım, vee buldum soyadını :D Bütün face, instagram baktım yok , kullanmıyor. bende bizim hastaneye atama yerlerine baktım, nereli olduğunu buldum, başarıyla atanmıs :D yaşını babam söylemişti zaten, bir tane arkadasımda çocuğu hastanede görmüş, yakışırsınız da dedi :D yüzünü hala göremedim :D, ara ara hastaneye gittim ama bir türlü röntgen katına inmeyi deneyemedim.. En sonunda bir akciğer filmi falan çektirip gidicem herhalde :D bende durum böylr, görmeden içim ısındı çocuga, üstelikte babam önerdi, kscanlar düğüne beklerim hepinizi :D
Gözlerim yetmiyor mu :) Kullanmıyorsa helal olsundur, iyi insandır, teknoloji bağımlılığı yoktur kendi yağında kavruluyordur gerçek hayatında sosyalleşmeye bakıyordur yani benim için biçilmemiş kaftandır. Kim takar şimdi stalk'ı :/
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Bende sosyal medya kullanmıyorum hemde mesleğim bilgisayar olmasına rağmen :) Bu yüzden stalk tehlikesi yaşamayıp kendimi saçma sapan tartışmalar içinde bulmuyorum gayet mutluyum :)
Kessin arkadasini taniyorum onu tanimiyorsam arkadasinin arkadasinina sorarim hele arkadasina soyle onun hakkinda sana bilgi versin falan iste daha yontem cok cunku benim basima cogu kez geldi
En İyi Cevaplar