Şurada özellikleri de:
www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-max-zc520tl-asus-turkiye-garantili-pm-HB0000035DSH
www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-2017-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000043XMJ
Kullanım kolaylığı kişiye göre değişir. Alışkanlık meselesi. Bana Sony kolay gelir, başkasına HTC. Belli olmaz. Sony Xperia Z2'den Iphone 6S'e geçtim. Kasmaya başlamıştı ve ısınma sorunu yaşatmıştı; ama 2 sene kullandım. Diğer Sony modellerinde de ısınma sorunu yaşandığı için tavsiye edemiyorum. Keşke doğru düzgün üretim yapsalar.
Huawei almayı ben de düşündüm ama onların da SAR oranı çok yüksek. Alacağım kişi MS hastası ve sürekli telefonla konuşuyor, atak geçirmesine sebep olma ihtimalini düşünmek hiç hoş değil. Hatta yetkili servis ağını kurmuş olsalar, Xiaomi alırım mis gibi, 5 sene tepe tepe kullanır.
Ama kullanım kolaylığıyla ilgili söylediğinde haklısın. Bana sadece uygulamaların da ana ekranda olması makul geldi; anneme telefon aldığımızda en çok uygulamalara gitmekte zorlandığı için.
Söylediğiniz gibi değerleri biraz yüksekmiş; ama yasal sınırları geçmiyor. Huawei'nin sar değerine en yakın olan Iphone var. Bu sitelerde sar değeri yüksek ve düşük telefonları gösteriyor. www.teknokulis.com/.../piyasadaki-en-iyi-akilli-telefonlarin-sar-degerleri-2016 www.webtekno.com/.../...-sar-degerleri-h17046.html www.yenisafak.com/.../sar-degeri-en-dusuk-telefon-aciklandi-2571428 Kablolu kulaklık kullanabilirse belki söylediğiniz zararı biraz azaltır. Dünya da radyasyon olmayan çok yer kalmadı.
iPhone almış yürümüş hakikaten. Ben kulaklığı kendisine öneririm ama kabul edeceğini hiç sanmıyorum, şimdiye kadar başkasının sözüyle ikna olduğuna hiç şahit olmadım :) Bir manyetik alan içerisinde yaşadığımız doğru, ondan kaçamayacağımız da. Ama bende hala "elimizden geleni yapalım" duygusu var işte. Teşekkür ederim yardımınız için.
Asus zenfone yeterlidir hepsiburadada 1100 civarında ve gayet iyi iş için aldım 👍
Asus Zenfone 3 Laser ZC551KL (Asus Türkiye Garantili)
www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-laser-zc551kl-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000035DSR
Aldığım bu
Aynen pil gücüdeçok iyi internet kullanımında performansıda harika. Birde bendeki çift sim kartlı. Pek işe yaramıyor hat var ama iphone 6 var şahsi olarak :)
Biraz büyük ama ince ve zarif 👍
Cevap
5Cevap
Lg telefonlar kullanımı çok kolay ve sade
Tavsiye ederim
iphone android değil zaten bilgine
Androidlerin hepsi aynı ama htc kullanımı kolay
sakın ha windows alma pişman olursun Ben htc m7 kullandim harika telefondu gerçekten hemde kolay şimdi m10 ve birkaç telefon daha çıkmış ama unuttum modellerini
nerde yaşıyorsunuz? ben kendi telefonuma zarar vermiştim servise verdim normalde 300 liraya yakin tutuyordu almamışlardi ama
illaki vardır orda yoksa da aldiginiz yere veriyorsunuz en yakin servis yerine gönderirler
Rica ederim.
Androidin hepsi zor. Apple al keyfine bak
Sony önerebilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar