Kullanımı en kolay android cep telefonu hangisi?

Annemin bir arkadaşı benden cep telefonu seçmesine yardım etmemi istedi. Oğluna söylediğinde, "Sen onu kullanamazsın, ben de seni aradığımda ulaşamazsam çıldırırım" diyerek yardımcı olmayı reddetmiş. Ancak elbette ki annesini yolundan döndürememiş.

Maksimum 1500 liraya kadar sıfır bir telefon istiyor; o yüzden iPhone'u unutun. Zaten benim de tercih edeceğim bir telefon değil. Hangisini alayım?

Bir de öyle kolay bozulmayacak, bozulsa da servis desteğinde sorun çıkmayacak bir telefon istiyorum. O yüzden distribitör garantisi sunan markalar tercihlerim arasında değil. Zaten yardım teklifini kabul ederek büyük riske girdim; bir de o telefon bozulursa ve tamirinde sorun çıkarsa oğlu canıma okur.

Adam eski sevgilim yav. Çemkirirken haklı olması, isteyeceğim en son şey şu hayatta!

Yardım! Öperim canlarım!
Güncellemeler
+1 yıl
Asus Zenfone 3 Max nasıl sizce? İşlemci biraz düşük ama oyun oynamayacak sonuçta. Pili epey, hem bütün uygulamalar ana ekranda. Fiyatı da uygun. Ben ikna oldum gibi sanki.

Şurada özellikleri de:

www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-max-zc520tl-asus-turkiye-garantili-pm-HB0000035DSH
Kullanımı en kolay android cep telefonu hangisi?