Güncellemeler
+1 yıl
bu arada telefonum ıphone 4s
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesajlaşma
ben şimdi hoşlandığım birine bir mesaj attım takip de etmiyorum mesaj ı görebilir mi? Ya da görüp görmediğinden nasıl emin olabilirim?
Mesaj atabilirsin ama eğer o mesaj isteğini kabul ederse cevap yazar. Dm sapığı falan değilsin inşallah :P
yok ya biz platonikiz. :D ilanı aşk ettik sadece. ZAten bu işlerden çok anlayan bir tip olsam gelip de böyle bir şey sormazdım taktir edersin ki. Neyse yani şey diyorsun eğer o kişinin yabancılardan takipleşmediği kişilerden mesaj alma durumu kapalı ise benim attığım mesaj ı asla görmeyebilir.
ama kesin gitmiştir dimi. bir de ben birisiyle denedim o göz işareti bende çıkmıyor. bir deneme mesaj ı attım ona açtı ama göz işareti çıkmadı
tamam bak şimdi bir daha denedik hem takipli hem takipsiz denedik göz çıkmıyor ama görüldü yazıyor.
Bazı telefonlarda görüldü yazıyor yani görmüş işte 😊
hayır hayır mesaj attığım kişi değil. bir arkadaş ile deneme msjı yaptım biraz önce orada görüldü yazıyor.
Şimdi o senin mesajını görmüştür büyük ihtimalle çünkü bildirim gidiyor zaten ama mesaj geldiğinde kabul et ve geri cevir diye yazılar çıkıyor eğer cevap yazacak olursa kabul eder. Bak biri bana atmış mesela mesaja baktım ama kabul et demedigim için görüldü olmamıştır
https://i.hizliresim.com/mkLAp2.jpg
yani okumadı diyorsun
Mesajını görmüş ama cevap vermek istememis
2 gün oldu zaten ben ümidi kesebilirim o zaman bu durumda :(
Mesaj kutusu
ben şimdi hoşlandığım birine bir mesaj attım takip de etmiyorum mesaj ı görebilir mi? Ya da görüp görmediğinden nasıl emin olabilirim?
Odesigin yere gir attigin mesaj gorunur zaten eger okumussa altinda goz isareti cikiyor
ama kesin gitmiştir dimi. bir de ben birisiyle denedim o göz işareti bende çıkmıyor. bir deneme mesaj ı attım ona açtı ama göz işareti çıkmadı
Takip etmediginden felan olabilir bende cok defay bilmiyorum
ama o deneme yaptığımız kişi ile takipleştik karşılıklı önce ondan sonra deneme mesaj ı attım , msjımı açtı bende yine de göz işareti çıkmadı. neyse sağol
tamam bak şimdi bir daha denedik hem takipli hem takipsiz denedik göz çıkmıyor ama görüldü yazıyor.