benim görüşüme göre ileride herkesin kedine özel bir robotu olacak evcil hayvan gibi :) ve onları geliştirdikçe bizden daha çok akıllı becerikli ve bilgi sahibi olacaklar. Ehh tabi iyi bir robot için enerjininde gelişmesi şart bataryası felan 1 hafta gitse ne ka güzel olur..
neden böyle diyorum çünkü; internetteki videoları izleterek geliştirilen robotlar var misal: 4853545798 (sayıya takılmayın attım) masa tenisi videosu izlemiş bir robot dünya şampiyonunu yenebiliyor
Bakın çevrenize yaşama; zaten bir robot çagı depil mi? İş alanından eğlemceye ulaşıma hatta ilişkilere kadar makina ve bilgi işlem araçlarıyla yaşamıyor muyuz. En basitindem iletişimde telefon pc lerle herşeyi halletmeyw başlamadık mı. Türkiye ab nin ve abd nin 40 yıl gerisinde onların eskileriyle yaşasada durum bu. Savallar ordular bile aynı mantıkla yapılıyor işliyor. Gates in dediği bunun daha ileri aşaması. AMA YİNEDE İNSAN KULLANIR O DÜĞMELERİ
Kesinlikle öyle, Facebook yapay zeka için büyük bir yatırım yaptı, Sonu nereye gider bilinmez. İlk kopya koyun olunca hadi lan demiştim ama yarı insan yarı robot oldu deseler şasirmam
Robot çağı zaten başlamıştır. İlla ki robotların evlerimize kadar girmesine gerek yok. Otonom sürüş teknolojileri, otonom gemiler, cerrahi robotlar vb. zaten günümüzde kullanılmaktadır..
Hakaret edeceğine düzgün sözcükler seçsen karşındakide deli değil herhalde ters konuşsun. Önce sen bir düzelt konuşmanı ben çok güzel cevap veririm. Düzeltmeyeceksende muhattap olma
Sen beni sitedeki yawşaklarla karıştırdin her halde. Sana güzel sözlerle yawşamamı mı bekliyorsun.. alışmışsın bu tür şeylere tâbi.. seninle muhattap olmam senin için bir onurdur kezboş..
En İyi Cevaplar