Sadece TC kimlik no ve isimle telefon numarası bulabilir miyim ?
Hangi siteden sorgulama yapabilirim ?
Hangi siteden sorgulama yapabilirim ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle yapana kadar 118 80'i ara, isim soy isim ve bulunduğu şehri söyle. Çoğunlukla doğru sonuçlar alınıyor, tabii ki numarası rehbere kayıtlıysa.
Aynı isimle birçok kişi olabilir. Herkesi tek tek aramam gerekir.
TC kimlik numarsı ile daha net olabilmeli diye düşünüyorum.
Aynı isim soy isimle ve oturduğu yerle çok fazla sonuç çıkmaz. Oturduğu yeri noktasına kadar biliyorsan tabii... Öyle her yere TC kimlik no yazma derim.
sadece isimlede yapılıyor sanırım
bir site var oradan sorgulayabiliyorsunuz. www. rehber-yk. com
ben denedim sonuçlar süper
Benim acil birine ulaşvam gerekiyor tc ile numarasını nasıl bulabilirim çok acil yardımcı olabilecek biri varmı?
Ulaş yardimci olayim
@Dadas010193882 banada yardımcı olursanız sevinirim
@Dadas010193882 bana da yardımcı olur musun rica etsem?
@Dadas010193882 size mesaj yazamıyorum neden?
@Dadas010193882 size yazamiyorm özele banada yardm edermsnz
@Dadas010193882 TC no var telefon numarasını bulabilirmiyiz
@Dadas010193882 bana da yardımcı olur musunuz çok acil bir durum
@Dadas010193882 kardeşim yardımcı olur musun?
@Dadas010193882 banada yardımcı olurmusun 2 TC versem
@Dadas010193882 Banada yardımcı olabilir misiniz
@Dadas010193882 ben yollasam bulabilirmisiniz size mesaj attim ama mesaj kapali sanirim
@Dadas010193882 selam yardımcı olabilirmisin?
Benimde acil bir numara bulmam lazım @Dadas010193882
@Aslangirls yardımcı olabilirim
Sadece TC kimlik no ile, adamın hayatındaki her ayrıntıyı öğrenebilirsin.
Ben telefon numarası öğrenmek istiyorum. Nereden (hangi siteden) öğrenebilirim ?
Ee.. o zaman neden her ayrıntıyı öğrenebilirsin diye çıkış yaptın ki.
Devlet kurumu olsam burda sormam herhalde değil mi.
Kapasite analizi de mi yapıyon demek :)
(Benim gibi, sorup öğrenecek kapasitesi vardır belki.)
ipeklike dedim o sözü. Arkadaşının kapasitesi olmadığını söyledi ya. Ona istinaden...
Kardeşim
benim birinin numarasını bulmam lazım yurt dışına gitti ve daha ulaşamadım bazen konuştuk ama 3 4 haftadır yok ve hesabını kapattı ama gitmeden önce bana yurt dışına giderken belgelerden bazılarını atarken tcsini de atmış bulundu tcsi pasaport numarası doğum tarihi anne baba adı ev adresi her şeyi var ama numarasını bulamıyorum lğtfen yardımcı olun
@kwpeöwlwöwö istersen söyle bana yardimci olayim ☺😌
@kwpeöwlwöwö _eray_46 instaya yaz yardimci olmaya çalisayim
@Gokdoganeray banada yardımcı olur musunuz? Tc kimliğini bildiğim bir kardeşimin telefon numarasını bulmam gerekiyor
Cevap
6Cevap
Deler geçerim klasik datacılara benzemem. Bırakın isim soyisim yüz hatları gözüken yakın çekim SB vesikalığından bile çıkarırım fakat pislik yapıp yapmayacağınızı bildiğim için genel itibariyle paylaşmıyorum.
Arkdasim sama nasil ulasa bilirim ben lutfen ya bana bi yardimci ol sagdece babamin numrasini bulmak istiyorum baska bisi istemiyorum
Nolursum bana ulsamak istersen burdan yazarmisin hafsatevhid80@gmail. com
@Muby12075 olur
@Gamze200334 halen aktif misin
Merhaba bu konu benim için gerçekten çok önemli bir konu gerekirse detay detay bile anlatabilirim size eğerki yardımcı olabilirseniz bana lütfen bir şekilde yardımcı olun size zarar vermeyeceğimin garantisini her şekilde sağlayabilirim
@SagopaMessi bana sa et
isim soyisim yaşadığı şehir (mahallede gerekebilir) olması yetrli. ama ilk önce aradığın kişinin nosu rehbere kayıtlı olmalı
rehberde kaydını gizlediyse soramazsın rehberde kaydı var dememk ki bilgilerine ulaşabiliyorsun. eminim yanlış değil 5 senedir çağrı merkezinde çalıştığım için biliyorum. bilgilerine ulaşamadığın birini eğer çok rahatsız edici bir durum varsa savcılığa başvurarak öğrenebilirsin
İHTİYACI OLAN VARSA BANA ULAŞABİLİR @ralienf
söylenenlerin hepsi asılsız. inanma sen ver bana tc yi bulma ihtimalim yüksek. ben sıradan bir vatandaş değilim. ona göre.
Burda veremem. İsmi açıyorum özele gel lütfen.
arkadaşlık gönderdim
BANA YARDIM EDER MİSİN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİRİSİNİ, ARIYORUM TCSİ OTURDUĞU YERE KADAR BİLİYORUM TELEFON NUMARASI LAZIM UZAK YERDE OLDUĞU İÇİN GİDEMİYORUM. UMARIM ÇABUK YAZARSIN MESAJINI BEKLİYORUM
@BULANADAM bende sana tc kimlik no versem bana adamin gsm sini bulabilirmisin
@BULANADAM hocam konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?
yardımcı olabilirmisin
@BULANADAM YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
Benimde birine ulaşmam gerek hicbir yerden ulaşamıyorum çok acil cevap verebilirmisiniz
TC kimlik no dan tlf no öğrenmek mümkün mü gerçekten?
benimde elimde bilgiler var tc no vb şeyler çok acil ve çok önemli yardımcı olur musunuz lütfen
@BULANADAM Sana özelden yazamıyorum ama benimde birini bulmama yardımcı olur musun?
12031364358 yardımcı olursanız sevinirim
@BULANADAM Merhabalar ben exper 3 seviyesinden altta olduğum için size mesaj atamıyorum. Rica etsem siz bana mesaj atarmısınız? Bir arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum.
@BULANADAM yardımcı olur musun?
@BULANADAM size mesaj atamıyorum da numara bulmak için yardımcı olabilir misiniz?
@BULANADAM kardeşim bende istiyorum tc ile telefon ya da adres de olur çok dua ederim sana
19753716908 senden çok rica ediyorum Allah rıZası için
Acil olarak lazım tc sini ve adini soyadini biliyorum bulabilirmisiniz
@BULANADAM merhaba benim tam aradığım şey ben mesleğim itibariyle ulaşmam gereken kişiler oluyor ben size özelden yazamıyorum yeni olduğum için sanırım bana ulasirmisniz
lütfwn bana ulaşır mısınız
@BULANADAM banada yardımcı olurmusun önemli 1 2 TC üstünde bakabilirmisin
@SadeceHiç24 telefon dolandırıcıları var ben bulmak için onlar ile işbirliği yaptım kızın TC sini verdim. Sadece rehberinde kayıtlı olan kardeşinin nosu kayitliymis o da eski numara
@BULANADAM Merhabalar bana yardımcı olur musunuz lütfen hayat memat meselesi bir arkadaşımın ailesinin telefon numarasını bulmam gerekiyor isim soy isim ve yaşadığı şehri biliyorum lütfen yardım edin
@BULANADAM banada yardımcı olabilirmisiniz?
Ya benimde birinin telefon numarasını bulmam lazım. Tc kimliği bende var ama bana telefon numarası lazım yardım edebilecek var mı?
Tc adresi var bana numarası lazım yardımcı olur musunuz
Merhaba konuyla ilgili bilgisi olan yazabilirmi tc ile numara sorgulatma ile ilgili
TC kimlik numarasından telefon numarası öğrenmek mümkün müdür?
118 80 falan o numaralarda daha rahat çıkar..
Arayıp soracağım...
118 80 arayabilirsin her tülücevap verrler
Arayıp soracağım...
Yardımcı olabilir misiniz
bir numara öğrenecem acil
TC den numara bulma
TC bulma istiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar