Bugün ise oyunun PC sürümünden 60 FPS ve 4K kalitesinde yeni bir oynanış videosu yayımlandı.
NOT: OYUNLARLA İLGİLENMEYENLER SIRF YAZMIŞ OLMAK İÇİN VE (XPER) İÇİN KONUYA YAZMASINLAR LÜTFEN!.

Pes zaten sorun olan lisans problemini iyice büyüttü artık sadece Barcelona'ya özel oyun çıkarır konuma geldiler. Patchlerle falan düzeltilebiliyor ama kim uğraşacak onca şeyle. Pes 13'ten sonra toparlayamadılar bence. Oynayana niye oynuyorsun diyemem 1998'den 2015'e kadar oynadım, 2013'ü hala oynuyorum ama gözümde bitmiş bir oyundur.
bu denede fifanin altinda kalicdk grafik olarak pes bence fifadan daha iyi daha. yuzleri. gercek gibi yapmis ama oynanis olark ve lisans konusunda fifa daha iyi bir oyuncu olarak bir oyunda kalmiyorum ikisinide alip oynuyorum o yusden umarim 18 iyi cikar
Buna nasıl bir kasa lazım toplattırıcam da
Cevap
13Cevap
İçimden bir ses fifa 2018 , Pes 2018 i biraz üzecek diyor. Mesele sadece görüntü kalitesi değil. Oyun dinamikleri ve yapay zeka. Fifa bu konuda biraz aşmış. Tabiki Pes te bir şaheser. Oynarken sıkmayan ve pişman ettirmeyen bir yapım. Özellikle Pes 2018 hayran bırakabilir. Fakat dediğim gibi en yakın rakibi biraz üzecek gibi Pes'i.
Eskiden pes'i çok seven birisi olarak söylemeliyimki pes'in işi çooooook zor. Fox Engine oyun motoru bu oyuna gitmedi maalesef. Ayrıca online mode'da olan tuş gecikmesi çözülmezse zaten oynanacak durumda olmaz. Ancak arkadaşlarla ofline 2-3 maç atılacak bir oyun olarak kalır. Fifa Ultimate Team moduyla yine zirvede olur gibi...
pes şu saatten sonra fifa karşısında başarısını zor egale eder, nitekim fifa gerçekten iyi açtı arayı ve 4k 60fps hamlesine de karşılık verecektir, e3 ü takip etmedim gerçi vermiştir belkide
Pes'in düzeltmesi gereken onca hatası varken 1080p 60fps oynanışı kim takar ki?
Futboldan zerre anlamam ama gelisme kayit gostermesi guzel Konami'nin.
Gereksiz. Kaç kişinin 4K'lık TV'si ve onu isteyecek ki? PS ve Xbox'ların bunları desteklemesi mümkün gözükmüyor
2002 den beri pes oynarım wining 7 ile başlamıştım hey gidi günler. .
biz eski nesil oyun tarzini seviyoruz
daha yeni fifa 2016 aldım (2016 da aldım) alamam
ya bir kızın pesle ne işi olur
ben hala pes 13 teyim ama rakip tanımam
severim ya guzel gelsin bu sefeer
Efsane olacak
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar