Hicbiri desem? Duyguyu tanimam, danla dediginizde cok itici bir tip cok fazla reklam edildi artik tipini gördükce öğğ diyesim geliyor, polina desen surekli aglayacakmis modunda klasik ergen kafasinda, duru desen tam bir primci yok okulda mememi gorduler yok bilmem kabinde taciz edildim bilmem ne surekli dar seyler bir beden kucuk destekli sutyenler giyer kisa etekler coraplar giyer prim yapar, sebileyide tanimam, idil desen bana cok yapmacik ve cok cok elit kesim samimiyetten cok cok uzak geliyor, meryemcanda tam turk kizinin kezbanligin hard versiyonu, hicbiri abicim... turk youtubeler ya haddinden fazla gerizekali ya da boobs streamer dedigimiz teşhir yaparak prim yapma pesinde !
Yani şöyle: Popüler olanlar çok kötü, olmayanların çoğu da sadece kadınların ilgisini çeken videolar çekiyor. (mesela makyaj, güzellik, bakım vs. ) Ama yine de iyi kanallarda var tabii ki. Ama ben yine de daha çok erkek YouTube'ları izlemeyi tercih ediyorum. (Barış Özcan, Evrim Ağacı, Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Engin Deniz Videoları, Biteker, Hikaye şöyle başlıyor, Sabo Satranç vs. )
En İyi Cevaplar