merhaba 35 gündür kullanıyor olduğun Samsung Galaxy A7 2017 cep telefonu dün tek seferde elimden düşürmemle arka camı kırıldı. Garanti kapsamına girer mi? Alırken düşmelere dayanıklı olduğu söylenmişti. Birde şimdi güvenemiyorum tekrar suya sokamaz mıyım? Belki bana öyle geldi belki de gercekten öyle ama sanki daha çabuk ısınmaya başladı şarj olurken veya normal oynarken? Bu konuda bilgili birileri cevaplayabilirmi ayrıca önerisi olan özeldende yazabilir
Telefon düşmeden dolayı daha fazla ısınma yapmaz. Dayanıklı dediler diye garanti kapsamına girmez. Kırıldıysa da bu senin hatan, birden bire öyle olmadı.
Suya sokma amacın kamera ile çekim yapmaksa telefona bu yüzden sertifika alınmıyor. Telefonunla birlikte suya atlarsan hemen bozulmasın diye sertifika ve önlemler alınıyor. Suyun altında bozulursa yine senden para alırlar, çünkü senin hatan.
öncelikle şunu belirteyim garanti kapsamına girmez. Çünkü kullanıcı hatası kapsamında bir durumdur. Düşmelere karşı dayanıklı olabilir ancak nasıl ve ne şekilde düştüğü ile doğru orantılıdır dayanıklılığı. Çabuk ısınmaya başlaması cihaz henüz yeni olduğundan dolayı yazılımsal olabilir. Sürekli gelen android güncellemeleri telefonda farklı durumlara sebep verebiliyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı.
bu telefondan iki tane kullandım birincisi bilinçli olarak yere hızla çarpılmıştı telefon yamuldu iç ekranı karardı ama ne arkası ne ön camı çatladı hala saklıyorum tekefonu ama bu nasıl oldu anlamadım direkt taşa mı düştü
En İyi Cevaplar