Google Webmaster araçlarına ekleyin sitenizi, oradaki gerekli şeyleri yapın. Böylece açtığınız konuları Google zamanla kendi arama motoruna eklemeye başlayacaktır. Özgün paylaşımlar yapmaya dikkat edin, ne kadar özgün olursanız ilk sıralarda çıkma şansınız o kadar fazla olacaktır. Ayrıca güzel bir tasarım yaparsanız forumunuza kullancılarınızın sitenizde daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Forumunuza baktım, tasarımı kötü değil ama basit. Biraz daha şık şeyler yapabilirsiniz.
Bunun dışında bir ekip kurun. Sizinle birlikte çalışan sayısını artırın ve paylaşmayı amaçladığınız özgün içerik sayısını artırın. Google Ads kullanarak reklam vermek de bir diğer opsiyonunuz.
Google verdim reklamini fakat yine de pek gelen olmuyor. Sorun belki de ben kendim sitenin harici diger hic bir konulara girmeyi istemedim ve prensip olarak. Hic bir konuya karismak istemiyorum, tarafsizligi dusunuyorum. Bir kac uyem var, kendi aralarinda yaz tartisiyorlar fakat 20 uye birsey deyil. Ekipi nerden bulcam?
Web havuzunda yüzlerce forum sitesi var zaten. Diğerlerinden farkı olmayan bir forum sitesi yaratarak ziyaretçi çekmeye çalışmak, boşa kürek çekmektir. Boş işlerle uğraşmayın..
Butce var, sikinti yok. O görusu ben de dusundum fakat hic DH girdinmi? Sanki Guney Amerikanin ormani gibi, adeta Amazonas. Her sey birbirne karismis benim reklamim da kayip olur o milyon reklamlarin icinde.
En İyi Cevaplar