Playstation 4, artık sıklıkla uğradığımız marketlerde de satışa çıkarılmaya başlandı. BİM’den sonra Migros da 999 TL fiyatlandırma ile 1 TB’lik PS4 satmaya başladı. Kabul edelim ki BİM, elektronik ürün satışı konusunda büyük marketler arasındaki en istikrarlı şirketlerin başında geliyor. PS4 satışı dışında iPhone 7 satışı da gerçekleştiren firma, daha Önce orijinal Star Wars ürünleri de satmıştı. Şimdi ise bu anlamda kendilerine büyük bir rakip daha geldi: Migros. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 1 TB’lık Playstation 4 satışlarına başlandı. Stoklarının sınırlı sayıda olduğunu özellikle belirten kurum, PS4’ü tıpkı BİM gibi 999 TL’den satışa çıkarmış durumda.
Yalnız iki şirketin sattıkları ps ler aralarında bazı belirgin farklar bulunuyor:
BİM’in satışa çıkardığı model 500 GB’lik PS4 Slim iken
Migros, 1 TB’lik PS4’ü satacak.
NOT:ŞAHSEN BEN MARKETTEN ALMAM ELEKTRO MAZALAR VARKEN, İSTERSE BEDAVAYA VERSİN..
BİM
MİGROS
BİM’den Sonra Migros da Playstation 4 Satmaya Başladı! Marketten alacak olanınız var mı?
aktuel. shop BU ÜRÜNLERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZLAR BU MARKALARI ÖNCEDEN KULLANDINIZ MI MEMNUN MUSUNUZ? Bim 29 ağustos 2017 aktüel ürünler özellikle kadınların ilgisini çekecek bir sürü ürün barındırıyor şimdi ürünleri tek tek inceleyelim; comfort family beyaz dolgulu dantelli sutyen 12.95 tl siyah comfort family dantelli dolgulu sütyen 12.95 tl slikonlu toparlayıcı bayan korse fantazi slip paçalı korse 11.50 tl, comfort family bayan likralı atlet kalın askılı ince askılı 5.75 tl çocuk külotlu çorap comfort family farklı boy ve desenlerde, golden lady külotlu çorap 2.95 tl…
Bim kataloğ salı günü beş bini aşkın mağazada satışa çıkacak sınırlı sayıda ürünleri müşterileriyle buluşturacak. Sizler de bu indirimli fiyatlardan yararlanmak için elinizi çabuk tutun, tükenmeden alın…
Bimde bu hafta; ikili bayan patik çorap comfort family 4.75 lira golden lady külotlu çorap kırk denye farklı renklerde 4.50 lira golden lady desenli diz altı çorap 1.95 lira ikili bayan soket çorap comfort family 3.75 lira,
Bim aktüel ürünler; beyler için sporcu atlet ve boxer gibi kaliteli markaların ürünlerini barındırıyor şimdi bu ürünlere tek tek göz atalım; ikili bayan desenli penye slip comfort family 4.95 lira erkek sporcu fanilia atlet comfort family sporcu atlet v yaka fanilia bisiklet yaka sıfır kol atlet 6.95 lira, comfort family erkek boxer farklı desen ve renklerle sınırlı sayıda 5.95 lira…
BİM AKTÜEL 1 EYLÜL 2017 KATALOĞU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Sana net birşey söyleyim, teknosadan aldım ps4, sonuç ithalatçı garantili çıktı sony türkiye kabul etmedi, demek ki sony mağazasından alınmadığı sürece elektronik mağzasından almak ile bimden ya da migrostan almanın hiç sakıncası yok...
siz o ürünü alırken kutu üzerinde Sony Eurasia Garantisi bilgisi yazmıyormuydu.. Yazmıyorsa neden aldınız? arkadaşlar Kutularınızın üzerinde Sony Eurasia Garantisi yazmıyorsa almamanızı öneririm.. satıcı olan kişiye sony Sony Eurasia garantisi olup olmadıgını mutlaka sorun.. ya da ürünü açtırıp görün ben Yazmasınarağmen öyle yapmıstım
Migros satıyordu zaten daha önce de ama bu fiyattan değildi sanırım. Bir de bimin sattıkları ithalatçı garantili. Sony türkiye garantisi yok. Onu bilsin de alacak olanlar.
Onu geçtim oyunları en az 300 liradan başlıyor millet bu kadar para niye versin? Ayrıca ikinci resim hatalı herhalde konsolların ram'i nasıl oluyor lan 😮
En İyi Cevaplar