arkdaslar senelerdir otomatik baglandigim evdeki wifiye Şu an telim baglanmiyor. oturum a uyarisi veriyor. sebebi ne bunun ve ne yapmaliyim?
tesekkurler.
tesekkurler.
Oturum açmayı ben bir tek kaldığım yurtlarda ve okulda gördüm. Bazen de hastanelerde. Sanırım birisi ayarlarıyla oynamış
sifremiz o kadar uzun ki ttnetin verdigi ilk sifre. onu birinin bulup oynamasi olanaksiz gibi. ne onerirsiniz ttneti arayayim mi?
modemi kapat aç düzelecektir. fatura ödenmemiş olabilir ya da ağda bir sorun vardır.
iki tane odenmemis faturam varmis kisitlama gelmis internetime ama kesilmemis. kesilse anlardim. sizce bu kisitlama ile alakasi var midir? kapatip actim defalarca gene ayni. oturum acin diyor surekli ve buna ragmen internetede baglaniyor ilginc degil mi? musteri temsilcisine bir turlu baglanamadim.
sayfalara bağlanabiliyorsan problem yok modem bir kafası karışmıştır. ama modeme bağlandığın halde internette gezemiyorsan bu internetinin kısıtlandığı anlamına gelir. modeme bağlanmak ağa girmek demek internete girmek demek değildir. sen modeme bağlanırsın modem internete çıkamıyorsa bu hattın kapalı demektir. ayrıca super online ise bildğim kadarı ile 2 tane son ödeme tarihi geçince hat kapanır
yok ttnet. oturum acin yaziyor. oturum acilmiyor. fakat herhangi bir internet sayfasi aciliyor. internete girebiliyor yani. laptobum isyerimde acaba laptop baglanabilir miydi telim mi sorunlu anlamadim gitti. baska kimsede yok teli baglanacak mi gorebileyim. temsilciye de baglanamadim. biri hattima girmis olamaz degil mi?
yok hatta birinin girmesi ile alakası yok onun.. bazen hat dalgalanmalı olursa modem farklı protokol gibi algılayabilir. ya da frekansın başka bir kablosuz cihazla çakışmıştır telefon farklı algılıyordur. internete çıkaibliyorsan sorun olmaz merak etme :) yinede faturanı öde. nette yavaşlama yapıldıysa sinyal gücü düştüğü için modem farklı davranıyor olabilir :)
hakikatten su faturalari odeyim ben ama temsilcilere baglanamamakta cok sıkıcı ya.
geceleri az arama olduğu için müşteri temsilcisi sayısı azdır. sabah 9 da ara :)
varsayilan sifirla dedi temsilci bunu sifirlarsam internet ayarlarinda, face instagram filan cikis yapacak mi? sifrelerimi bilmiyorum cikis yaparsa😢
yahu ne alakası var bilgisayarında olan şifrelerle modemini sıfırlamanın :D
onu geçtim insan neden sosyal hesaplarının şifrelerini bilmez.. kusura bakmada bu kadarda boş olunmaz yani.
sıkıntıli bir wifi
Cevap
1Cevap
Modemde sıkıntı vardır...
bir süre sonra düzelmezse reset düğmesine bas
resetledigimde ayarlari yapabilecegimi sanmiyorum epey zor ve bu islerden hic anlamiyorum. musteri hizmetlerini aradim ama temsilciye ulasamiyorum.
Kapatıp açmayı dene modemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar