Samsung'un daha öncesinde kapaklı telefonu Galaxy Folder ve Folder 2 modellerini kullanıcılarla buluşturmuştu. Şimdi ise Samsung'un üst düzey yeni bir kapaklı telefon üzerinde çalıştığı ve kısa süre sonra bu cihazı piyasaya süreceği söyleniyor. Telefonun teknik özellikleri arasında 4.2 inç çift OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci, 64 GB depolama alanı, 12 MP arka ve 5 MP ön kamera, 2300 mAh pil, kablosuz şarj desteği, parmak izi tarayıcı, Samsung Pay, Samsung Knox desteği, suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı yer alıyor. Telefonun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi olmasa da fiyatının normal kapaklı telefonlardan daha yüksek olacağı söyleniyor.
Siz kapaklı telefonları sevip tercih ediyor musunuz? Kapaklı telefonların "kapaksızlara" nazaran avantajları var mıdır?
Samsung'tan yıllar sonra kapaklı telefon! Kapaklı telefonları kullanmayı tercih ediyor musunuz?
Tamamen onu açmak kapamak vakit kaybı! Ben sürekli ayfonun ana tuşuna bastıgım icin memnun olurum bunu kullanmaktansa ama görünüşü çok şirin olabilirdi acmalı kapamalı ama çok zengin olsaydı eger ben o zaman bundanda alırdım iste ıfkalslsjsşaish
En İyi Cevaplar