Bu uygulamayı doğru buluyor musunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Bu uygulamayı doğru buluyor musunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamlarr millet! 🙋🏻
Sorunu görür görmez yüzümde bir tebessüm oluştu. 🥰 Çünkü ben happn uygulaması sayesinde hayatımın aşkını buldum. Birçok date uygulaması kullanmış biri olarak aradığım kişiyle yollarımız happn ile kesişti. O kadar şanslıyım ki harika biriyle tanıştım ve hayatım birden lunaparka döndü. 🎡 Diğer date uygulamalarına kıyasla happn’ın güvenli olduğunu düşünüyorum. Hadi size öve öve bitiremediğim date uygulaması happn’dan bahsedeyim.❣️

Bir tık ile yanında diyorum çünkü happn, sana yakın olan ve seninle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışmanı sağlayan konum tabanlı bambaşka bir uygulama. happn, seninle aynı konumda bulunan diğer kullanıcıları tespit ederek eşleştiğin kişileri gösteriyor. Yani “biz ayrı dünyaların insanlarıyız” klişesine maruz kalmıyorsun. Ayrıca aynı yerde bulunduğun kullanıcılarla ilk kez nerede karşılaştığını ve bugüne kadar toplam kaç kez karşılaştığını uygulamanın özelliği sayesinde görebiliyorsun. 🤳
happn ile hoşuna giden kişilere gizlice beğeni gönderebiliyorsun. Eğer karşılıklı beğeni olursa yani beğendiğin kişi de seni beğenirse, Crush oluyor ve mesajlaşıp tanışabiliyorsun. Bu yüzden reddedilme korkusu yaşamıyorsun. ✨
happn, bir mekanda görüp beğendiğin kişiyi sosyal medyada arayıp stalklama mesaisine son veriyor. Bir alışveriş merkezinde, okulda, kafede, yolculukta belki de hiç beklemediğin bir yerde, hiç beklemediğin biriyle tanışma fırsatı elde ediyorsun. 🎇
Burada “tesadüf mü yoksa kader mi?” tartışmasına girmeden aşk tesadüfleri sever diyorum, çünkü tesadüfen yolunun kesiştiği kişiyi bulmak happn ile çok kolay. Uygulamayı ücretsiz şekilde telefonuna indirerek müthiş deneyimler yaşayabilir, benim gibi hayatının aşkını happn ile bulabilirsin.

happn’da profilini oluşturmak için uygulamayı indirip telefon numaran, Google ya da Facebook hesabınla giriş yapabiliyorsun. Ardından kişisel bilgilerini girerek birkaç tıklamayla uygulamaya kaydoluyorsun. Profil oluştururken “ne tip bir tatil sana uyar” şeklinde çok tatlı sorular seni karşılıyor.

happn’ın kalbimi fetheden bir diğer özelliği ise kullanıcı gizliliğine önem vermesi. Diğer kullanıcıların benim konumumu görebilmesi için öncelikle onayımı alması gerekiyor. Yani ben istemeden benim konumum diğer kullanıcılarla paylaşılmıyor ve ayrıca uygulamanın rahatsız eden profilleri bloklama ve raporlama özellikleri de bulunuyor.
Keşfet ve tara özelliği sayesinde happn ilgi alanlarına göre sana en uygun olan veya konumuna en yakın olan kişileri önüne çıkarıyor. X’ya basarak beğenmediğin ya da eşleşmek istemediğin kullanıcıları eleyebiliyor, beğendiğin kişilerle Crush olmak için kalbe tıklıyorsun. Crush olmak istediğin kişi de seni beğenirse mesajlaşmaya başlıyorsunuz.
Ayrıca uygulamadaki harita kısmını keşfetmeyi unutma! Harita üzerinde sana en yakın olan profilleri zoom yaparak inceleyebilir ve yollarınızın nerede kesiştiğine bakabilirsin.

Son olarak happn’ın kendine has özelliği sayesinde Crush olmayı beklemeden, beğendiğin kişiye FlashNote göndererek öne çıkabiliyorsun. happn, uygulamaya kayıt olan herkese 3 FlashNote hediye gönderiyor. Kullanıcılar tarafından gönderilen FlashNote’lar mesaj kutuna düşüyor ve kabul edersen sohbet etmeye başlayabiliyorsun. Harikulade bir şey! 💃
happn benim için sadece bir flört uygulaması değil, aynı zamanda hayatımı daha keyifli hale getiren bir araç oldu. Kendime uygun biriyle tanışma şansı elde ettim, farklı insanlarla tanışıp kendimi geliştirdim. Bu yüzden, happn'ı tüm yalnız kalplerle paylaşmak istiyor ve sizlere bol Crushlı günler diliyorum…❤️🔥
Güzel bilgi için teşekkürler 🙂
Afedersiniz yaşınız doğrumu, evlimsniz?
Uygulamalar araçtır. Güven sağlamaz. Ama yenilikçi tarafları olan bir uygulamaymış. Lokasyona ve beğeniye göre birbirini arayan ve karşılıklı beğenenleri daha güzel bulduruyormuş. otobüste işyerinde vs görüp de konuşamadığın ama karşılıklı birbirinizin resmini beğendiğiniz kişiyle eşliyor yani. Bir de yakınlarda olduğunuz zaman bildiriyor. Kullanmadım ama mesleğim gereği takip ederim Yen'i teknolojiyi
Cevap
31Cevap
Böyle bir uygulama kullanmıyorum zaten özellikle birileriyle tanışmak maksatlı uygulama indirip kullanmam da bana biraz saçma geliyor.
Görüşlerde genelde herkes ilk kez duydum demiş ama ben nedense bu tarz şeylerle ilgilenmediğim halde birçok kez duymuştum ismini güvenilirlik konusu tartışılır ancak bence eğer istiyorsan bir şans verebilirsin Tabii ki indirmeden önce yorumlarını falan bakarak
Ilkkez duydum lakin bu tur arkadaslik uygulamalarini kullanmiyorun
İlk defa duydum hiç de kullanmadım kullanma gereği de duymuyorum
Lakin çok da güvenme derim yine de
Yok ya ne işim var😂😂
Ben bilmem soruyu soran sensin
Kullanan var mı diye sormak istedim ben kullanıyorum demedim.
Tamam kızma sakin
Yaklaşık 2 sene falan kullandım, eşimle tanıştım. Uygulama sadece denk gelmenizi sağlar, gerisi karşılıklı güven ve karakterle olan bir şey. Zaten görüştüğün kişiyle hemen eve güdecek halin yok. Dışarda görüşürsün konuşursun bir süre denersin sonra baktın iyi biri devam edersin, kötü çıkarsa konuşmazsın olur biter. Az polis düşürmedim oradan😂 cinsellik için kullanan çok insan var ona dikkat etmesi lazım kızların.
@Cameltoe00 der ki Happınızın happınına girmek isterdim ama develeri yalnız bırakamam
Hahah koptum 😂😂
yok. hayatımda bir tek eçift diye bir siteyi kullandım. Ama olmadı.
Kullanmadım, sevgilim varken kullanmam da dogru olmaz
Yeni çıkmadı ki :D Tinder falan kullanıyorum ara sıra bide jaumo da neredeyse kimseyle konuşmadım :D
Kullanıyorum...
Ama millet ciddi anlamda ukala takılıyor. Hadi çirkin olsam anlardım ama bu kadarı kabul edilebilir değil...
Neyse, uygulama fena sayılmaz.
Bu kadar abaza olduktan sonra hayır hic bir arkadaslık sitesini kullanmayı düsünmüyorum artık 1 kere kullandım pisman oldum
connected
burda mesajları kapatıyorsun kimse atamıyo
Onlarıda engelliyosun bidaha yazamıyolar
sen bence bir dene sıkıntı yoksa burada ki herkezi oraya transfer ederiz direk :)
Yok denemeyeceğim
peki :)
Burada kari ve koca arayanlar icin guzel bir site olabilir.
Arkadaşlık sitesi nedir arkadaşım..
İnsanları iyice asosyal hale getirir bunlar
Evet kullanıyorum. Uygulamada doğru düzgün ciddi bir ilişki arayanlar da var ve amacı farklı olanlarda... Karşına çıkan kişiye göre değişiyor güvenilirliği bence.
Kullanmıyorum hayır pek benlik değil
ilk defa duydum. ne bu ne de benzeri bir uygulama kullanmıyorum
Uygulamanın güzel reklamı yapılmış. Yaratıcı gerçekten...
ilk defa duydum bu tarz tanışma uygulamalarını kullanmıyorum
Arkadaşlık sitesi mi kullanıyorsun? 🤔
Hayır tabi ki
İyi bari Blooock koyacaktım Valka :dd
Ay Yok ne işim olur sadece meraktan sordum kullanan var mı diye😂😊
bu ne kanka ne işe yarıyor
Valla kanka bende bilmiyorum 😂😂😂 yorumlarında gördüğüm kadarıyla kötü bir site olduğu söyleniyor 😀
araştırdım kanka amaç şeymiş yaa , gerçekte kiminle kaç kez karşılaştığını gösteriyormuş ama Türkiye de abazalar kullanıyormuş😂
Hahaha😀😂😂
Yeni çıkmadı uzun süredir var
Bilmiyordum
Hayır bir de bu mu çıktı başımıza :D
Maalesef🙄
Bize ks yeterr
Bir tek buraya üyeyim zaten😂
Ben de daha geçenlerde face twitter kapattım hep çok gereksiz :D bir insta var bir de burası
İyi iyi 😄
Valla rahat oh miss
👏🏻👏🏻👏🏻
Alkış emojisinin yanındaki ney gözükmüyo :D
Üçü de alkış😀
İlginç :D bende bir alkış bir kare şeklinde gidiyo
İlk kez duydum , bilmiyorum.
yeni mi?
uygulama yıllardır var
Kullanmıyorum öyle şeyler
Bir kaç arkadaşla görüşüp kahve içmişliğim var
site güvenilir ama insanlar öylemi şansına kalımış