TurkNet, IP kamera için port yönlendirme yapmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Showip. com gibi sitelerde gözüken IP adresim ile modemin TurkNet'ten aldığı IP adresi farklı görünüyor. Bunun sebebini araştırdığımda IP yetersizliğinden dolayı Turknet'in Carrier-grade nat denilen alt yapıyı uyguluyor olmasıymış. Yani örneğin kullanıcılarının IP adreslerini topluyor ve kendi belirlediği farklı bir ip'ye yönlendiriyor. Böylece az ip adresi ile fazla kullanıcıyı birden idare edebiliyorlar. Bu olay ise abonenin arkadaşlarıyla oyun oynayacağında host açamamasına ya da IP kamerayla evinizi veya işyerinizi izleyememesine yani dışarıdan modeme bağlantı isteği gelmesine engel oluyor halbuki geçmişte böyle bir sorun yoktu her türlü bağlanılabiliyordu port açarak. sırf daha çok kullanıcıyı daha az IP ile idare edebilmek için hakkımı yiyorlar. Dinamik gerçek IP benim en büyük hakkım boşuna her ay 60 lira ödemiyorum. Sorunu çözmek için IP adresimin statik yapılabileceğini söylüyorlar ona da aylık 12 lira talep ediyorlar. Ben neden statik IP kullanmak isteyim ki dinamik ip hakkımken? Sorun böyle çözülmez. Kısaca işi yokuşa sürüyorlar. Turknet'i tavsiye etmiyorum arkadaşlar. İlerde kamera bağlatırsanız uzaktan evinizi izleyemeyeceğinizi ve arkadaşlarınızla multiplayer oyun oynayamayacağınızı düşünerek abone olun Turknet'e.
TurkNet, IP kamera için port yönlendirme yapmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?