arabama bundan taktırmak istiyorum daha güzel şık olsun diye hem navigasyonlu olur hemde dokunmatik teyp olur bmw ye yakışır geçen tanıdığıma sordm 500 600 falan ayarlarız dedi next next stardan sizce kaça patlar bu
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence çok ucuz cihaz taktırma. Hem dokunmatiği kaliteli olmaz. Geçişleri yavaş olur kalitesiz durur. Çok yakışır arabaya ama dediğim gibi kaliteli olsun.
tabi canım orası öyle bildiğiniz marka var mı poiner nasıl iyi diyorlar ona kaça tl mal olur nette bakıyorum 1000 1500 arası yazıyor tanıdığa sordum geliş fiyatından ayarların sana dedi nextin bu dokunmatik olanmı daha iyi yoksa diğer normal taktırdıklarımız usb ve cd olanlar mı
Ben olsam BMW ye binipte next in cihazını arabama dahi sokmam. Akıllı telefonlar en düşük 1000 tl iken BMW arabama da en iyi cihazı alırım.
yok onu örnek söyledim geçen tanıdık söyledi nextin bayisi o dedi sana geliş fiyatından ayarlarım diye hangi cihazı önerirsin pioneer nasıl popüler bir marka
Modellere bakıyorum tavsiye ederim birazdan
teşekkürler bekliyorum :)
urun.n11.com/.../avgo-avg-s-950-bmw-e46-multimedya-navigasyon-oem-smart-dvd-tv-P70473430
BMW ler için özel modellerden alman daha kaliteli olur.. Lisanslı üretilen özel kaliteli cihazlar daha yararlı olur.
aynen haklısın kaliteli olsunki uzun bir zaman gitsin hem arabanın fiyatınıda etkiler yükseltir
Aynen haklısın demek istediğim budur. BMW cilerle bir görüş. Onlar bilirler bu ürünün sana yakın nerelerde satılıp montaj yapıldığını söyler mutlaka.
aynen bir görüşüyüm öğreneyim aklımda uzun zamandır yaptırmak
Tamam
bunlar baya iyi hem navigasyon var hem teyp e90 kasalarda var bizim kasalarda yapmamışlar
Bence mutlaka vardır. İyi bir yere sormak gerekli. İşi bilenler mutlaka yardımcı olur.
Next alıp taktıracaksın. Uyumlu orjinal çercevesi olmayacağı için hem şık durmaz hemde basit durur. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Nextin yazılımı güncellenmiyor usta. Uydusu haric nexten bir cacık olmaz
tanıdık ya sana geliş fiyatından yaparım dedi normalde kaça patlar bumu daha iyi orjinali kalmalımı yoksa o normal diğerlerinden mi taktıralım
Onu bunu bilmemde Ankara hareketlerine dikkat etsin ben prezentin prezentinizim.
Cevap
2Cevap
Onu bunu bilmemde Ankara hareketlerine dikkat etsin ben prezentin prezentinizim.
Dolby taktir 😎
kaç tl mal olur arabaya sustalı anahtar yaptırıcam rengi siyah arabanın birde film çektirmeyi düşünüyorum birde daha sonra cant dikiz aynalarını otomatik yapabilirmiyizki
evet hepsi olur da sen hangi sehirdesin
İzmir deyim
benim araba iyi duruyor dıştan yaşına göre diri ama işte ufak birşey daha şık yapar
700 felan olur typ ama kaliteli olur 180 de camlar desen aynalar da 400 de jant işi zevke göre değişir fiyati
ön cam dahil iki numara cektir çok hoş durur şişlere de buz mavisi zenon farlarada beyaz far ohh mis
geçen sordum film 250 ve 150 e var dedi jant ı daha sonra düşünüyorum da teyp iyi dursun arabada güzel gösterir navigasyonda olur otomatik
kaç inç senin o teyp boşluğu
valla tam bilmiyorum ama attığım resim e46 kasanın teyp kısmı aynı hemen hemen onla
klima kısmını sanırım alttaki boş kısma koyuyorlar örneklerde hep öyle dokunmatik olmayanları ise aynı yerinde kalıyor
aynı olmaz işte inç farkı olursa ya küçük gelir yaba büyük
2001 2006 kasalar aynı hep 1998 2001 de onlar bir aynı ondan dedim
9 inç felandir ona göre bakarsın
aynen yarın bir tanıdığa gösteriyim bakalım ne tavsiye edicek 500 falan derse hemen taktırırım
yuvanın büyüklüğünü öğren de ona göre kaliteli markalarından bulursun kampanya yapan çok oluyo çünkü
sislere buz mavisi takmayı unutma farlarada beyaz ampul parkları da sarı yap oh geç karşısına izle ondan sonra
sisler beyaz zenon farlar beyaz parkta sarı olması lazım adam dedi yarın göstericem ona göre söylerim demişti arbaya çok şey yapmak istiyorumda :D paraya kıyamıyorum biraz işte aklımdaki teyp sustalı anahtar film
hem arabanın fiyatı da yükselir biraz
keyfin bilir ama benim dediğim tarzda daha gösterişli durur
aynen buz mavisi benimde hosuma gidiyor bmw ye yakışıyor gerçekten arabanın farlarına baktırmaya giderken onuda arada çıkarttırım birde araba siyah benim fena durur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar